2019 temmuz ikiz anneleri

Yaaaa ne güzel allah analı babalı büyütsün inşallah Darısı bizlere olsun

Bizden iyiylik, sen nasılsın canım. Salı günü doğuruyorum inşallah dualarınızı bekliyorum :):)
Sağlıkla al kucağına yavrularını inşallah Bende diyet devam 17 sinde randevum var bakalım inşallah her şey yolunda gider Habersiz bırakma müsait olduğunda yaz ne kadar güzel mutlu sona az kalmış

Sağlıkla al kucağına yavrularını inşallah Bende diyet devam 17 sinde randevum var bakalım inşallah her şey yolunda gider Habersiz bırakma müsait olduğunda yaz ne kadar güzel mutlu sona az kalmış
Yazarım tabi ki sen de yaz randevundan sonra. güzel haberlerle gel inşallah.

Bizden iyiylik, sen nasılsın canım. Salı günü doğuruyorum inşallah dualarınızı bekliyorum :):)
Merhaba kızlar ben Pazartesi Doğum yaptım. Sabah altı gibi suyum geldi evde ona kadar sancı çektim ama anlamlandıramadım çokta kuvvetli değildi ağrılar. 10.30 gibi hastaneye gittiğimde açıklık 9 cm olmuş hemen doğumhaneye aldılar çok şükür normal Doğumla geldi kuzularım. Şu an küvezdeler iki ay kalacaklar yenidoğan doktoru öyle dedi her gün süt sağıp götürüyorum kuzulara Onun dışında moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum inşallah bir an önce toparlarlar kendilerini. Siz nasılsınız inşallah haberler iyidir

Canım çok geçmiş olsun. Sen nasılsın. Allah yavrularınla sağlıkla en kısa zamanda kavuşmanızı nasip etsin. Dualarım sizinle

Reactions: LaL
Geçmiş olsun arkadaşım, bebeklerin biraz erkenci davranmış sağlıkla ve kolaylıkla atlatsınlar inşallah küvez dönemini.. sana da kolaylıklar diliyorum bu süreçte bebeklerin için bol sütün olur inş

Çok teşekkürler amin inşallah Üç saatte bir kalkıp süt sağıyorum gelsede gelmesede

Reactions: LaL
Allah sağlık versin bian once kavuş kuzularına canım kaç haftalık doğdular ne güzel 9cm açıkla normal dogum olmuş şanslısın ama erken geldiler sanırım geçmiş olsun bunu da atlattın darısı bizlere

Çok şükür atlattım ama erken geldiler işte 28+1. Rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşsllah. Çok teşekkürler

Canım geçmiş olsun öncelikle bebeklerine sağlıkla kavuşmak nasip etsin rabbim

Canım çok geçmiş olsun. Sen nasılsın. Allah yavrularınla sağlıkla en kısa zamanda kavuşmanızı nasip etsin. Dualarım sizinle
Ben iyiyim canım her gün belli bir saatte bebişleri görmeye gidiyorum. Şimdilik iyiler çok şükür . Sen nasılsın kuzuların nasıl. İkizlerle hayat nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…