- Konu Sahibi Saryamarya
-
Yaaaa ne güzel allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar ben doğurdum ama fırsat bulamadım yazmaya. Çok şükür istediğim gibi normal doğum oldu. Bebeklerin şekeri düşüyor arada, benim de sütüm henüz gelmedi. Minicik bebekler 2380-2450 doğdular. Emmeleri pek kuvvetli değil. Çok yoruldum uyumak istiyorum ama sürekli beslemem gerekiyor. Epidural almadım. Suni verildi ama korkulduğu gibi değildi. Çok şükür hızlı ilerledi ve güzel bir doğum oldu.
Ay dikkat edecemde inadına yemek istiyorumDikkat et diyetini uygula. Bizim grupta vardı şekeri olan ikiz gebeler 36 dan önce doğuran olmadı maşallah. İçini ferah tut doktoru dinle. Her şeyin yolunda olmasına sevindim
Bizden iyiylik, sen nasılsın canım. Salı günü doğuruyorum inşallah dualarınızı bekliyorum :):)Kızlar nasılsınız herkes iyimi
Sağlıkla al kucağına yavrularını inşallahBizden iyiylik, sen nasılsın canım. Salı günü doğuruyorum inşallah dualarınızı bekliyorum :):)
Yazarım tabi ki sen de yaz randevundan sonra. güzel haberlerle gel inşallah.Sağlıkla al kucağına yavrularını inşallahBende diyet devam 17 sinde randevum var bakalım inşallah her şey yolunda gider Habersiz bırakma müsait olduğunda yaz ne kadar güzel mutlu sona az kalmış
Yazarım tabiki sağlıkla gelsin kuzularYazarım tabi ki sen de yaz randevundan sonra. güzel haberlerle gel inşallah.
Bizden iyiylik, sen nasılsın canım. Salı günü doğuruyorum inşallah dualarınızı bekliyorum :):)
Bizden iyiylik, sen nasılsın canım. Salı günü doğuruyorum inşallah dualarınızı bekliyorum :):)
Merhaba kızlar ben Pazartesi Doğum yaptım. Sabah altı gibi suyum geldi evde ona kadar sancı çektim ama anlamlandıramadım çokta kuvvetli değildi ağrılar. 10.30 gibi hastaneye gittiğimde açıklık 9 cm olmuş hemen doğumhaneye aldılar çok şükür normal Doğumla geldi kuzularım. Şu an küvezdeler iki ay kalacaklar yenidoğan doktoru öyle dedi her gün süt sağıp götürüyorum kuzularaBizden iyiylik, sen nasılsın canım. Salı günü doğuruyorum inşallah dualarınızı bekliyorum :):)
Canım çok geçmiş olsun. Sen nasılsın. Allah yavrularınla sağlıkla en kısa zamanda kavuşmanızı nasip etsin. Dualarım sizinleMerhaba kızlar ben Pazartesi Doğum yaptım. Sabah altı gibi suyum geldi evde ona kadar sancı çektim ama anlamlandıramadım çokta kuvvetli değildi ağrılar. 10.30 gibi hastaneye gittiğimde açıklık 9 cm olmuş hemen doğumhaneye aldılar çok şükür normal Doğumla geldi kuzularım. Şu an küvezdeler iki ay kalacaklar yenidoğan doktoru öyle dedi her gün süt sağıp götürüyorum kuzularaOnun dışında moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum inşallah bir an önce toparlarlar kendilerini. Siz nasılsınız inşallah haberler iyidir
Geçmiş olsun arkadaşım, bebeklerin biraz erkenci davranmış sağlıkla ve kolaylıkla atlatsınlar inşallah küvez dönemini.. sana da kolaylıklar diliyorum bu süreçte bebeklerin için bol sütün olur inşMerhaba kızlar ben Pazartesi Doğum yaptım. Sabah altı gibi suyum geldi evde ona kadar sancı çektim ama anlamlandıramadım çokta kuvvetli değildi ağrılar. 10.30 gibi hastaneye gittiğimde açıklık 9 cm olmuş hemen doğumhaneye aldılar çok şükür normal Doğumla geldi kuzularım. Şu an küvezdeler iki ay kalacaklar yenidoğan doktoru öyle dedi her gün süt sağıp götürüyorum kuzularaOnun dışında moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum inşallah bir an önce toparlarlar kendilerini. Siz nasılsınız inşallah haberler iyidir
Çok teşekkürler amin inşallahGeçmiş olsun arkadaşım, bebeklerin biraz erkenci davranmış sağlıkla ve kolaylıkla atlatsınlar inşallah küvez dönemini.. sana da kolaylıklar diliyorum bu süreçte bebeklerin için bol sütün olur inş
Allah sağlık versin bian once kavuş kuzularına canım kaç haftalık doğdular ne güzel 9cm açıkla normal dogum olmuş şanslısın ama erken geldiler sanırım geçmiş olsun bunu da atlattın darısı bizlereMerhaba kızlar ben Pazartesi Doğum yaptım. Sabah altı gibi suyum geldi evde ona kadar sancı çektim ama anlamlandıramadım çokta kuvvetli değildi ağrılar. 10.30 gibi hastaneye gittiğimde açıklık 9 cm olmuş hemen doğumhaneye aldılar çok şükür normal Doğumla geldi kuzularım. Şu an küvezdeler iki ay kalacaklar yenidoğan doktoru öyle dedi her gün süt sağıp götürüyorum kuzularaOnun dışında moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum inşallah bir an önce toparlarlar kendilerini. Siz nasılsınız inşallah haberler iyidir
Çok şükür atlattım ama erken geldiler işte 28+1. Rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşsllah. Çok teşekkürlerAllah sağlık versin bian once kavuş kuzularına canım kaç haftalık doğdular ne güzel 9cm açıkla normal dogum olmuş şanslısın ama erken geldiler sanırım geçmiş olsun bunu da atlattın darısı bizlere
Canım geçmiş olsun öncelikle bebeklerine sağlıkla kavuşmak nasip etsin rabbimMerhaba kızlar ben Pazartesi Doğum yaptım. Sabah altı gibi suyum geldi evde ona kadar sancı çektim ama anlamlandıramadım çokta kuvvetli değildi ağrılar. 10.30 gibi hastaneye gittiğimde açıklık 9 cm olmuş hemen doğumhaneye aldılar çok şükür normal Doğumla geldi kuzularım. Şu an küvezdeler iki ay kalacaklar yenidoğan doktoru öyle dedi her gün süt sağıp götürüyorum kuzularaOnun dışında moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum inşallah bir an önce toparlarlar kendilerini. Siz nasılsınız inşallah haberler iyidir
Amin canım çok teşekkürlerCanım geçmiş olsun öncelikle bebeklerine sağlıkla kavuşmak nasip etsin rabbim
Bebeklerine sağlıkla kavuşur eve gidersiniz inşallah. Ben de 1 temmuzda erken doğum yaptım kızlar. Allah bekleyen herkesi sağlıkla kurtarsınAmin canım çok teşekkürler
Amin canım inşallahBebeklerine sağlıkla kavuşur eve gidersiniz inşallah. Ben de 1 temmuzda erken doğum yaptım kızlar. Allah bekleyen herkesi sağlıkla kurtarsın
İyiyim ben canım her gün belli bir saatte bebişlerimi görmeye gidiyorum. Şimdilik iyiler şükürCanım çok geçmiş olsun. Sen nasılsın. Allah yavrularınla sağlıkla en kısa zamanda kavuşmanızı nasip etsin. Dualarım sizinle
Ben iyiyim canım her gün belli bir saatte bebişleri görmeye gidiyorum. Şimdilik iyiler çok şükürCanım çok geçmiş olsun. Sen nasılsın. Allah yavrularınla sağlıkla en kısa zamanda kavuşmanızı nasip etsin. Dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?