2019 temmuz ikiz anneleri

Canım nasılsın bebişler nasıl senin çok çok az kaldı rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Güzel haberlerini bekliyorum
Amiin çok teşekkür ederim Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin, ben hastanede yatıyorum doğum için henüz karar verilmedi

Amiin çok teşekkür ederim Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin, ben hastanede yatıyorum doğum için henüz karar verilmedi
Canım seni merak ediyorum bende inşallah sağlıkla gelsin kuzular

Oooohhhh maşllah çok sevindim  MElih hocaya devam dimi. İyiyiz valla bugün 31 + 3 kuzular büyüyor. Sen baya rahatlamışsındır ya. Çok sevindim gerçekten
Canım nasılsın bebişler nasıl merak ediyorum Doğum için geri sayım başladı artık senin. Çarşamba benim de kontrolüm var umarım bebişlerimiz iyidir

Canım nasılsın bebişler nasıl merak ediyorum Doğum için geri sayım başladı artık senin. Çarşamba benim de kontrolüm var umarım bebişlerimiz iyidir
Ben iyiyim kızlar da iyi. Son hazırlıklar artık, hem evi toparlıyprum hem kızkarın eşyalarını. Vallahi doktorum sanki hiç doğurmayacakmıiım gibi davranıyor benim de çarşamba kontrolüm var, bakalım ne diyecek. Ay valla eskişehirde olsam keşke diyorum hep. Bu arada benim doğumuma Melih hoca da girmişti. Emin ellerdesin canım. Sen nasılsın nasıl gidiyor

Bende iyiyim idare ediyorum diyelim. Bende ne olur ne olmaz ufak bir çanta yapayım diyorum korkuyorum ansızın gelecekler diye doğum tarihin belli olunca haber ver canım. Meraktayım ve dualarımdasın rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin Eskişehir’de olsan tanışma fırsatımızda olurdu belki

Valla benim bile çantam hazır değil henüz. Çok da acele etme, pozitif enerji yay. 37 ye kadar tutucaz allah izin verirse evet çok iyi olurdu tanışmak. Ama yine denk gelirse tanışalım. Yazarım tabii ki

Ikiz anneleri. Adetten önce daha yoğun belirtileriniz oldu mu? Ikiz gebeliklerde belirtiler daha fazla veya yogun oluyormuş. Doğru mu?

Valla benim bile çantam hazır değil henüz. Çok da acele etme, pozitif enerji yay. 37 ye kadar tutucaz allah izin verirse evet çok iyi olurdu tanışmak. Ama yine denk gelirse tanışalım. Yazarım tabii ki
ben daha yeni hazırladım.tam değil üstelik

Kizlar cinsiyetleriniz ne zaman belli oldu ben 12.haftada gitcem acaba o zamana belli olur mu

Dikkat et diyetini uygula. Bizim grupta vardı şekeri olan ikiz gebeler 36 dan önce doğuran olmadı maşallah. İçini ferah tut doktoru dinle. Her şeyin yolunda olmasına sevindim

Kızlar ben doğurdum ama fırsat bulamadım yazmaya. Çok şükür istediğim gibi normal doğum oldu. Bebeklerin şekeri düşüyor arada, benim de sütüm henüz gelmedi. Minicik bebekler 2380-2450 doğdular. Emmeleri pek kuvvetli değil. Çok yoruldum uyumak istiyorum ama sürekli beslemem gerekiyor. Epidural almadım. Suni verildi ama korkulduğu gibi değildi. Çok şükür hızlı ilerledi ve güzel bir doğum oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…