- Konu Sahibi lavitabellamk
-
Hosgeldin canim❤ bebisler yengec ve aslan burcu olacak hep ozaman:)Merhaba arkadaşlar, bende Temmuz annesi olacam inşallah :) beni de aranıza alırsanız sevinirim
Yok tatlim 5. Haftaya yeni basladm ben 2 gun oldu:) cumartesi cagrdi doktorm blki gorunebilir keseKizlar merhaba
Aranizda kese goren veya kalp atisi duyan var mı?
Benim randevumda ayın 20’sinde, inşallah hepimiz sağlıklı olarak keseyi görürüz sonrada kalbi duyarızKizlar merhaba
Sen benden önce gideceksin cnm, inşallah güzel haberlerle dönersin, aminYok tatlim 5. Haftaya yeni basladm ben 2 gun oldu:) cumartesi cagrdi doktorm blki gorunebilir kese
Ben varım canım çok şükür kesesini de gördük kalp atışını da duyduk darısı başınızaKizlar merhaba
Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallahBen varım canım çok şükür kesesini de gördük kalp atışını da duyduk darısı başınıza
Inss canim aminn bu cumsrtesi belki gorunurmus bakalim ❤Sen benden önce gideceksin cnm, inşallah güzel haberlerle dönersin, amin
HAyırlı olsun, sonuna kadar sağlıcakla ilerler inşallah arkadaşım, transferin ne zaman olmuştu benim 30 Ekimde oldu, ayın 20’sinde ilk randevumuz valla günler geçmiyor hep bi heyecan çok şükür bugünlerimizeGünaydın hanımlar bende bende temmuz annesiyim kısmet olursa :)
24 ekim randevum eşiminde gelmesini istediğim için cumartesine denk getirmek istedim inşAllah kalp atışlarını duyabiliriz.
hepimiz bebeklerimizi sağlıkla zamanında eli ayağı düzgün kucağımıza alalım inşAllah
Transferim 29 ekimde oldu aslında önümüzdeki hafta içi gitmem lazım doktora ama bn cumartesi istedim doktorumlada konuştum sıkıntı yok dedi o yüzden 24 kasımda gidicem kısmetseHAyırlı olsun, sonuna kadar sağlıcakla ilerler inşallah arkadaşım, transferin ne zaman olmuştu benim 30 Ekimde oldu, ayın 20’sinde ilk randevumuz valla günler geçmiyor hep bi heyecan çok şükür bugünlerimize
Aynen öyle Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın sağlıkla kucağımıza alalımBenim de 31 Ekim’de oldu transferim Pazartesi gidicez. Ya gümlerimiz hep birbirine çok yakın :)) bir sürü kardeş geliyor hayırlısıylaSağlıkla ilerlersin gebeliğimiz inşallah
benim kasık ağrılarım var gögüs ağrım var bugün halsizlik var o kadarBenimde 23 Ekim’de oldu transferim kızlar bizde daha gitmedik dr kontrolüne .. bende transferden sonra kabızlıl ve gaz problemi yaşıyorum çok zorluyor beni karın agrısı yapıyor sizde ne belirtiler var
Bende gaz problemi var canım. Kabız olmamak için günde 3-4 tane kayısı, bol su ve salataya bol zeytinyağı katıp tüketiyorum canım.Benimde 23 Ekim’de oldu transferim kızlar bizde daha gitmedik dr kontrolüne .. bende transferden sonra kabızlıl ve gaz problemi yaşıyorum çok zorluyor beni karın agrısı yapıyor sizde ne belirtiler var
Hayırlı olsun cnm, ben de en çok olan belirtiler göğüs ağrıları ve halsizlik, ara sıra bel ağrım ve kasık ağrım oluyor ama çok şiddetli değil. Ben bu süreçte hiç kabızlık yaşamadım, günde 2lt su tüketiyorum 5-6 tane kayısı tüketiyorum ve akşam yemeğinde genellikle sebze tüketiyorum. Gün içinde sık ve az yiyorum ama özellikle akşam yemeğinde ağır olmamasına dikkat ediyorumBenimde 23 Ekim’de oldu transferim kızlar bizde daha gitmedik dr kontrolüne .. bende transferden sonra kabızlıl ve gaz problemi yaşıyorum çok zorluyor beni karın agrısı yapıyor sizde ne belirtiler var
Hayirli olsn canim benmde 29 ekimdi:) gunler cok yakin kizlar❤ bu ctesi gidicem bnde ilkine doktorbi hafta sora gel demsti bi umut blki kese gorebiliriz. 2. Haftada yine gidicm en garnti o:) 24 u oluyo oda sanirmTransferim 29 ekimde oldu aslında önümüzdeki hafta içi gitmem lazım doktora ama bn cumartesi istedim doktorumlada konuştum sıkıntı yok dedi o yüzden 24 kasımda gidicem kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?