- Konu Sahibi lavitabellamk
-
Çok şükür canım geçmiş olsun. Kalp atışları için ne zaman gideceksin doktora canım ??Kızlar ben sizden biraz öndeyim 6+1 im. 15 ekim transfer,ikizlere hamileyim. Dün ilk defa kanamam oldu ama bebişler sağlıklı Allahtan
Canım onları geçen hafta duymuştum kanamadan sonra gene duydum allahtan ama şimdi sadece istiharat ediyorum kanama olmasın diyeÇok şükür canım geçmiş olsun. Kalp atışları için ne zaman gideceksin doktora canım ??
Canım onları geçen hafta duymuştum kanamadan sonra gene duydum allahtan ama şimdi sadece istiharat ediyorum kanama olmasın diye[/QUOT
İyi canım dikkat et bol bol su iç daha olmayacak inşallah
Çok geçmiş olsun cnm, inşallah sağlıklı bir şekilde ilerlersin, ilk üç ay hepimiz için çok önemli rabbim hayırlısıyla kucağımıza alacağımız günleri göstersin inşallahCanım onları geçen hafta duymuştum kanamadan sonra gene duydum allahtan ama şimdi sadece istiharat ediyorum kanama olmasın diye
Canım yarın kontrolüm var. Kanamam durmuştu zaten, sadece yatıyorum ama içimde korku büyük. Gece acilde ve ertesi gün, ikisinin de kalp atışlarını duyduk ama olumsuz bişilerden korkuyorum şimdide. Bulantım yok. Sadece karnım ağrıyo ama bi yandan 3 gündür tuvalete çıkamadım, karnım şiş. Neye yorucağımı bilemiyorum.
İnşallah çabucak atlatırsın sıkıntılarını,kanama durmuş ne güzel, diğerleride hallolur Allah’ın izniyleCanım yarın kontrolüm var. Kanamam durmuştu zaten, sadece yatıyorum ama içimde korku büyük. Gece acilde ve ertesi gün, ikisinin de kalp atışlarını duyduk ama olumsuz bişilerden korkuyorum şimdide. Bulantım yok. Sadece karnım ağrıyo ama bi yandan 3 gündür tuvalete çıkamadım, karnım şiş. Neye yorucağımı bilemiyorum.
Valla hiçbişi yapmıyorum canım, inş bu karnımın ağrısı gaz ağrısıdır, hoş onu da nasıl çözücem bilmiyorum 4. Günüm bugünİnşallah çabucak atlatırsın sıkıntılarını,kanama durmuş ne güzel, diğerleride hallolur Allah’ın izniyleMevlam hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin canım, bol boş dinlen ilk zamanlar çok önemli
Yani şöyle hemen iğne yaptılar bana kanama durdurucu ve sabah akşam progesteron alıyorum. ertesi gün kahverengi lekelenmem oldu azcık ama o da eski kan dediler, yeni kan değildi. İçimi bildiğin bandaj beziyle temizlediler ondan sonra da kan gelmedi. Ama zaten sürekli yatıyorum nereye akıcak onu da bilmiyorum :) herşeyin hayırlısı sadece ben sabırsız bir tipim negatif bişi olcaksa başından olsun tabii ama inş bebişlerim benimledir Allah hepimiz için hayırlsını yazmıştır buna da inanıyorum köpeğim yanımda onu sevip rahatlıyorum :) senin nedir durumun şuan cnmlavitabellamk canım kanaman kesildiyse korkacak bişey yoktur Allah’ın izniyle hersey yolundadır. Ben ilk denememde ikizlere hamileydim kanamam olduktan sonra ara ara lekenlemelerim çamur gibi geliyordu sonra kaybettim. Senin kanaman durmuş ve kalp atışlarını duymuşsun. İkiz gebelikte maalesef kanama oluyor ve stres yapıyor insan ama her kanamada biiey olacak diye bişey Yok. Bi tanıdığımın 34 haftaya kadar kanaması oldu ama çok şükür üçüzleri sağlıkla doğdular. Sağlıkla devam etsin Gebeliğin canım inşallah
Senin içerdeki kanamayı temizlemişlerdir arada küçük de lekenlemelerin olursa panikleme sakın lekelenme herkeste olur, sürekli yat dinlen keyfini çıkar iyiki yanında köpegin var iyice kafa dağıtırsın canım :) bende ptesi doktora gidicem inşallah keseyi sağlıkla görürüm. Bende nedense kendimi hamile gibi görmüyorum hep diken üstündeyim bişey olur mu korkusu var. Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi inşallahYani şöyle hemen iğne yaptılar bana kanama durdurucu ve sabah akşam progesteron alıyorum. ertesi gün kahverengi lekelenmem oldu azcık ama o da eski kan dediler, yeni kan değildi. İçimi bildiğin bandaj beziyle temizlediler ondan sonra da kan gelmedi. Ama zaten sürekli yatıyorum nereye akıcak onu da bilmiyorum :) herşeyin hayırlısı sadece ben sabırsız bir tipim negatif bişi olcaksa başından olsun tabii ama inş bebişlerim benimledir Allah hepimiz için hayırlsını yazmıştır buna da inanıyorum köpeğim yanımda onu sevip rahatlıyorum :) senin nedir durumun şuan cnm
gayet iyi şekilde artmış canım. Bu şekilde artısı gebeliğin sağlıklı olduğunu gösteriyor zaten. Keseyi ve kalp atışını gördükten sonra rahatlarsın canım, sağlıkla devam edecektir inşallahKızlaaar nasılsınız ben bugün üçüncüye kan verdim bakalım ne çıkacak yinede tam hamileyim diyemiyorum korkuyorum 12.gün 75 14.gün 221 çıkmıştı üç katı artmıştı iki günde şimdi bi hafta sonra yani 21.gün tekrar verdim akşama doğru öğrencem böyle güzel artıştan sonra azalma olmaz dimi
Ay allah razı olsun duyunca böle olumlu cümleleri rahatlıyorumgayet iyi şekilde artmış canım. Bu şekilde artısı gebeliğin sağlıklı olduğunu gösteriyor zaten. Keseyi ve kalp atışını gördükten sonra rahatlarsın canım, sağlıkla devam edecektir inşallah
Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın canım. Sürekli bişeylerin sonucunu beklemek insanda stres yaratıyor ama inşallah bundan sonra hersey güzel olacakAy allah razı olsun duyunca böle olumlu cümleleri rahatlıyorum
İnşallah rabbim hayırlı evlat hayırlı ana baba olmak nasip etsinRabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın canım. Sürekli bişeylerin sonucunu beklemek insanda stres yaratıyor ama inşallah bundan sonra hersey güzel olacak
Valla aynı sebepten ben de görmüyorum canım ve sanırım belki 3. Aydan sonra biraz inanmaya başlıcam, şu dna testleri falan da yapılsın. Gebelik hep merak, rahat insanları kıskanıyorum vallaSenin içerdeki kanamayı temizlemişlerdir arada küçük de lekenlemelerin olursa panikleme sakın lekelenme herkeste olur, sürekli yat dinlen keyfini çıkar iyiki yanında köpegin var iyice kafa dağıtırsın canım :) bende ptesi doktora gidicem inşallah keseyi sağlıkla görürüm. Bende nedense kendimi hamile gibi görmüyorum hep diken üstündeyim bişey olur mu korkusu var. Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi inşallah
Benim 9. Gün 200 13. Gün 550 çıkmıştı cnm bugün 22. Gün 4790 çıktı ve keseler çok aşagıda düşük olur dedi dr inş senin öyle olmaz bebeğin seninledirKızlaaar nasılsınız ben bugün üçüncüye kan verdim bakalım ne çıkacak yinede tam hamileyim diyemiyorum korkuyorum 12.gün 75 14.gün 221 çıkmıştı üç katı artmıştı iki günde şimdi bi hafta sonra yani 21.gün tekrar verdim akşama doğru öğrencem böyle güzel artıştan sonra azalma olmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?