• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 tüp bebek başlayanlar

İnşallah elimden geleni yapıyorum 😊 şimdi daha bi iyiyim hatta diyorum ki belki de rabbim sevdiği kullarını sınarmış ya sevilenlerdeniz diyorum . Hatta ikizlerim olsun duası ediyorum :) tabi bir minnak dünyaya bedel ama bunu düşününce negatifler kaybolup gidiyor .. Umutlu yolculuğumuz bu bizim .. umut kovaladığımız bir dönem . İnşalllah 2019 anneleri oluruz 😊
Evet cok guzel soyledin biz sevgili kullariyiz Rabbimin her halimize cok sukur 😍 Sizin ser bildiginiz seydr hayir vardir.sozu cok guzel.
Rabbim gonlune gore versin

5 aslında pozitif sayılan bir sonuç ama sınırda bir değer. Var ya da yok denemez Pazartesi 2 kat artarsa var demektir inşallah iki kat yükselir 🙏
Evet senin gibi söyledi var yada yok diyemem yükselir yükselmez diyemem dedi ama bana net söylemiyor bu durum yükselme şanslı bir durummmu

Evet cok guzel soyledin biz sevgili kullariyiz Rabbimin her halimize cok sukur 😍 Sizin ser bildiginiz seydr hayir vardir.sozu cok guzel.
Rabbim gonlune gore versin
Amin teşekkür ederim hepimizin inşallah 🙏 Rabbim herşeyin en iyisini bilir inşallah dualarımız kabul olur 😊

Evet senin gibi söyledi var yada yok diyemem yükselir yükselmez diyemem dedi ama bana net söylemiyor bu durum yükselme şanslı bir durummmu
Evet yükselme şansı olan bi durum geç döllenme olabiliyor öyle olunca da doğal olarak kan da hcg geç yükseliyor .. 4 ten artan değerleri okumuştum ben inşallah seninde öyle olur ihmal etme ilaçlarını .

10 uzeri pozitif gibi gorulur demisti benim doktorun ama ilaclarini kesme sakinn tekrar yaptir kan testini hafta ici gec dollenme olabilirmis
teşekkür ederim cvp için tüm motivasyonum gitti ilaçlar için karmaşık bi durum bilsemki yükselme ihtimali var ona göre zevkle iğnemi vuracağım boşluğa düştüm :(

Evet yükselme şansı olan bi durum geç döllenme olabiliyor öyle olunca da doğal olarak kan da hcg geç yükseliyor .. 4 ten artan değerleri okumuştum ben inşallah seninde öyle olur ihmal etme ilaçlarını .
Cok guzel bir cevap sagolasin ins sasirtir beni yukselerek

İnşallah yükselir umudunu kaybetme. Sıfırlarda seyreden bi değer değil ama tabi düşebilir de yükselebilirde .. İnşallah gönlündeki seninle olur ve değerin yükselir ..
Hayırlısıyla herkesin gönlündeki olur inş allah kimsenin emeğini boşa
Çıkarmasın seninde güzel insan 🙏🏻

İnşaallah hepimiz burdan güzel haberlerimizi paylaşırız eşim çok ısrar etti bugün kan verelim diye ama cesaret edemedim nedense tedaviden çok bu bekleyiş zorluyo insanı

teşekkür ederim cvp için tüm motivasyonum gitti ilaçlar için karmaşık bi durum bilsemki yükselme ihtimali var ona göre zevkle iğnemi vuracağım boşluğa düştüm :KK43:
Sakin kesme igneni devam et ben bu klupte sayisi 4 olup yukselenide okudum umidini kaybetme bence iyi dusun gec dollenme olabilir

Transfer olan arkadaşlar climare forte bant kullanan varmı aranızda ben kullanıyorum fakat duşdan sonra acayip kabarıyo mecbur yenisini takıyorum 7 günde bir değiştircekdim normalde

İnşaallah hepimiz burdan güzel haberlerimizi paylaşırız eşim çok ısrar etti bugün kan verelim diye ama cesaret edemedim nedense tedaviden çok bu bekleyiş zorluyo insanı
Aynen tahmin edebiliyorum şuan da .. Kader kaza edilirmiş varsa da yoksa da dilerim inşallah dilerim bebeğin senledir . İnşallah bekleyişinin sonu mutluluk olur burda yazarsın bize ..

Hayırlısıyla herkesin gönlündeki olur inş allah kimsenin emeğini boşa
Çıkarmasın seninde güzel insan 🙏🏻
Amin amin cümlemizin hepimizin ... inşallah çok güzel bir artışla karşılaşırsın .. bugun burda herkese bol bol dua Edicem yabancının duası daha makbuldür .. dinlen dua et sende burda herkes hamileyim yazsın inşallah allahım😞

İnşallah gönlündeki seninle olur ne kadar zaman kaldı peki benimde sanırım bir haftam kaldı transfere ..
2 ay dinlenmeye aldı işte adetimi bekliyorum ona göre başlicaz bakalım hazırda bekliyo embriyolar

Amin amin cümlemizin hepimizin ... inşallah çok güzel bir artışla karşılaşırsın .. bugun burda herkese bol bol dua Edicem yabancının duası daha makbuldür .. dinlen dua et sende burda herkes hamileyim yazsın inşallah allahım😞
Malesef yarın teste gerek kalmadı birkaç saat önce regli gördüm hayırlısı buymuş ( umarım sizlerin burdaki sonuç bekleyenlerin pozitif olur)

Back
X