- 11 Mart 2019
- 42
- 31
- 3
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah bende nisan adetimde tup bebek deneyeceğim nerede aldırıyorsunuz acabaMerhaba kizlar iki yillik evlilik bir yillik ilac doktor serivenimden sonra kendimi burada bulacagimi dusunmezdim. Hakkimizda hayirlisi olsun nisan adetimle ilk tup bebegimizi yapicaz insallah bu yorgun zor surec bununlada biter saglikli cocuklarimizi aliriz
Ben turkiye disindayim o yuzden doktor ve hastene olarak tam karar da vermedik zaten burada masraflar kendimiz karsiliyoruz yaklasij 4500 manat oluyor bunuda tl cevirmek icin 3 carparsak baya pahali ama olsun canimiz sag olsun bisekilde toplayip parayi denk getirirsek yaptiricaz zaten coktan istiyorduk sizde durum neAmin inşallah bende nisan adetimde tup bebek deneyeceğim nerede aldırıyorsunuz acaba
Bizde durum eşimde genetik sıkıntı ve sperm düşüklüğü varBen turkiye disindayim o yuzden doktor ve hastene olarak tam karar da vermedik zaten burada masraflar kendimiz karsiliyoruz yaklasij 4500 manat oluyor bunuda tl cevirmek icin 3 carparsak baya pahali ama olsun canimiz sag olsun bisekilde toplayip parayi denk getirirsek yaptiricaz zaten coktan istiyorduk sizde durum ne
Bizde pek bi sey bulamadilar once bana pko dediler halbuki heray gunu gunune adet oluyordum hicbirsejilde kilo sorunum yok neyse sonra polip dediler amelyat oldum sonuc adet kalintisi cikti surekli ilaclar ictim yumurta sisti catladi bisey cikmadi bu surecde kocamda cok fazla testler yaptirdi ondada bisey cikmadi. Bir kez asilama yaptirdim idrar testim pozitiv gostermeye basladi sonra nehative dondi kan testimde negativ cikti anlamadim kimyasalmi oldu ya hicmi olmadi derken iki ay ara verdim hem para toplamak hemde bedenimi dinlendirmekcin simdi para konusi hall olursa insallah bu ay yaptirmayi dusunuyorum bu arada hsg cekildi rahmim tertemiz ve borular acik tek sorun rahim iceri dogru fakat hicbir doktor bunu sorun olarak kabul etmiyor bence bu yuzden olmuyo normal yolarlaBizde durum eşimde genetik sıkıntı ve sperm düşüklüğü var
Aşılama yapılacak değerleriniz varmış ne güzel bize aşılama yapmadılar direk tüp bebek dediler rapor çıkardık başladık tüp tedavisine. İşinizi kolaylaştırdık dediler zaten aşılamayla şans düşük oluyor tüp bebekte döllenmiş embriyo direk transfer oluyo hiç zaman kaybetme canım benceSelam arkadaşlar hayırlı akşamlar hepinize banada bi akıl verin nolur 2 yıldır tedavi götüyoruz eşim ameliyat oldu ben ilaç kullandım aşılama oldum ama bebiş yok hala doktorumu değiltirdim yeni bir doktora gidiyorum bugün ilk muaynemdi yarın tahliller yapılacak falan bi önceki doktorum tüp bebek dedi ama fiyatları ne bilmiyorum nekadar tutar bilmiyorum bi bilginiz varmı yardımcı olurmusunuz... ben ne yapim nasıl yapim kime gidim kafayı yedim iyice![]()
Cok tesekkr ederimAllah razi olsun insallah cumlemiz icindede bizler anne oluruzHakkında hayırlısı hayırlı çocukların olsun tüm kalbimle diliyorum allahtan inşallah göz açıp kapayıncaya kadar sağ Salim kucağına alıp anne olursun
Kayseri acibademe gitmistim ben 1 ay oncr.Selam arkadaşlar hayırlı akşamlar hepinize banada bi akıl verin nolur 2 yıldır tedavi götüyoruz eşim ameliyat oldu ben ilaç kullandım aşılama oldum ama bebiş yok hala doktorumu değiltirdim yeni bir doktora gidiyorum bugün ilk muaynemdi yarın tahliller yapılacak falan bi önceki doktorum tüp bebek dedi ama fiyatları ne bilmiyorum nekadar tutar bilmiyorum bi bilginiz varmı yardımcı olurmusunuz... ben ne yapim nasıl yapim kime gidim kafayı yedim iyice![]()
Aleküm selam arkadaşımSelam arkadaşlar hayırlı akşamlar hepinize banada bi akıl verin nolur 2 yıldır tedavi götüyoruz eşim ameliyat oldu ben ilaç kullandım aşılama oldum ama bebiş yok hala doktorumu değiltirdim yeni bir doktora gidiyorum bugün ilk muaynemdi yarın tahliller yapılacak falan bi önceki doktorum tüp bebek dedi ama fiyatları ne bilmiyorum nekadar tutar bilmiyorum bi bilginiz varmı yardımcı olurmusunuz... ben ne yapim nasıl yapim kime gidim kafayı yedim iyice![]()
mehaba arkadaşım öncelikle üzülme sakin ol maalesef bu süreçler evet zor .. biraz pahalı da .. maddi manevi yoruyor.. öğrenmek istediklerini bana sorabilirsin bende aynı şekilde bilmiyordum hiç bişeyi ama olsunSelam arkadaşlar hayırlı akşamlar hepinize banada bi akıl verin nolur 2 yıldır tedavi götüyoruz eşim ameliyat oldu ben ilaç kullandım aşılama oldum ama bebiş yok hala doktorumu değiltirdim yeni bir doktora gidiyorum bugün ilk muaynemdi yarın tahliller yapılacak falan bi önceki doktorum tüp bebek dedi ama fiyatları ne bilmiyorum nekadar tutar bilmiyorum bi bilginiz varmı yardımcı olurmusunuz... ben ne yapim nasıl yapim kime gidim kafayı yedim iyice![]()
Merhaba arkadaşım evet maddi manevi zor bir süreç bu .. Rapor olmayınca ilaçlar pahalı. hastane fiyatları da hastanesine göre değişir. Ama raporsuz ortalama 10-11 bin civarı gider diye düşünüyorum. Öncelikle senin yapman gereken rapor çıkarma hakkınız var mı ? Bunu araştır.. Eğer çıkmıyorsa bence bulunduğun şehirdeki tüp bebek merkezlerini ara ve fiyatları öğren . Ben raporlu olduğum halde ilaçlara 2000 tl fazladan ödeme yaptım .. bu durum kişiye göre de değişiyor ilaçlar yetmeyebiliyor ..Selam arkadaşlar hayırlı akşamlar hepinize banada bi akıl verin nolur 2 yıldır tedavi götüyoruz eşim ameliyat oldu ben ilaç kullandım aşılama oldum ama bebiş yok hala doktorumu değiltirdim yeni bir doktora gidiyorum bugün ilk muaynemdi yarın tahliller yapılacak falan bi önceki doktorum tüp bebek dedi ama fiyatları ne bilmiyorum nekadar tutar bilmiyorum bi bilginiz varmı yardımcı olurmusunuz... ben ne yapim nasıl yapim kime gidim kafayı yedim iyice![]()
Insallah canim bizede guzel haberler vermek nasip olur buradan,Allah emeklerimizi bosa cikarmasin hakeden herkesin kucagi bos kalmasin insallah...Amin insallah cok tesekkr ederim canim insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz kat kat artar degerlerimizseninde hayirli ugurlu saglikli olsun insallah guzel haberlerni bekliyoruz
Merhaba canım öncelikle aminnn inşallah Allah cabalarimizi boşa cikartmasin benim transferimde 17 sinde oldu bugün dayanamayıp test yaptım cokk silik çıktı hayali adet ağrısı gibi aagrilarim var sabaha karşı ağrının şiddetinden uyndim..ben negatif diye çok ağladım ins. Boşuna aglamisimdir cuma günü kanda bakcam ins. Bu sefer mutluluktan ağlarım seninde cokmu silik çizgiMeraba kızlar rabbim tüm çabalarımızı hayra çıkarsın kucaklarımız bebişlerle dolsun inşallah hayırlısıyla sağlıkla. Ben 18 martta transfer oldum 5. Gün embriyosu ve 2 tane koyuldu bugün 9. Günüm dün dayanamayıp evde test yaptım ikinci çizgi çıktı silikte olsa asıl test günüm 28 mart perşembe bakalım hayırlısı inşallah.
Aramizda 2 gun var canim,benim transferim 20 Mart.Demek 2.cizgiyi gordun senin adina cok mutlu oldum insallah kan sonucunuda gorelim sevincimiz katlansin.ben gebelik testi aldim ama yapmaya korkuyorumMeraba kızlar rabbim tüm çabalarımızı hayra çıkarsın kucaklarımız bebişlerle dolsun inşallah hayırlısıyla sağlıkla. Ben 18 martta transfer oldum 5. Gün embriyosu ve 2 tane koyuldu bugün 9. Günüm dün dayanamayıp evde test yaptım ikinci çizgi çıktı silikte olsa asıl test günüm 28 mart perşembe bakalım hayırlısı inşallah.
Aminnn canım benim ALLAH razı olsun hepimizi sevindirsın rabbimAramizda 2 gun var canim,benim transferim 20 Mart.Demek 2.cizgiyi gordun senin adina cok mutlu oldum insallah kan sonucunuda gorelim sevincimiz katlansin.ben gebelik testi aldim ama yapmaya korkuyorumSen ilk idrarinlami yaptin yoksa gun icindemi canim
Amin canımmm inşallah bence silikte olsa çıkması olumlu diye düşünüyorum. İlk başta çok silikti ama yarım saat içinde netleşti tabiki kıpkırmızı olmadı malum gününden önce yaptık testleri üzülme sakın silikte olsa çıkmış hiç çıkmayan arkadaşlar var herkesin kalbine göre versin rabbim inşallah cuma günü sende en güzel değerlerinle alırsın sonucunu inşallah canımMerhaba canım öncelikle aminnn inşallah Allah cabalarimizi boşa cikartmasin benim transferimde 17 sinde oldu bugün dayanamayıp test yaptım cokk silik çıktı hayali adet ağrısı gibi aagrilarim var sabaha karşı ağrının şiddetinden uyndim..ben negatif diye çok ağladım ins. Boşuna aglamisimdir cuma günü kanda bakcam ins. Bu sefer mutluluktan ağlarım seninde cokmu silik çizgi
Amin kızlar inşallah hepbirlikte olumlu pozitif sonuçlar alalımAmin canımmm inşallah bence silikte olsa çıkması olumlu diye düşünüyorum. İlk başta çok silikti ama yarım saat içinde netleşti tabiki kıpkırmızı olmadı malum gününden önce yaptık testleri üzülme sakın silikte olsa çıkmış hiç çıkmayan arkadaşlar var herkesin kalbine göre versin rabbim inşallah cuma günü sende en güzel değerlerinle alırsın sonucunu inşallah canım ♥♥♥
Arkadaşlar bende transfer günümü bekliyorum yumurtalar toplandı donduruldu. estradiol değerim yüksek çıktığı için 1 ay sonraya ertelediler iyiki de ertelemişler ohss oldum karnım burnumda çok acı çektim kaç gündür bugün iyiyim.. testleri gününde yapsaydınız keske kızlar stresle kendinizi yormasaydınız zaten bu hormonlar mahvetti bizi. Yolun bu kadar yorucu bu kadar ağrılı bu kadar zor olduğunu bilmiyodum Allah yardımcımız olsun daha da yolum uzun biliyorumAmin kızlar inşallah hepbirlikte olumlu pozitif sonuçlar alalım![]()
Canim ya seni cok cok iyi anliyorum,ayni seyleri yasamisiz.2 yil once bende gebe kaldim dondurulmuslarla,gayette guzel gidiyodu hersey ama 8.haftada sebepsizce kalp atislari durduAminnn canım benim ALLAH razı olsun hepimizi sevindirsın rabbimevet gördüm ama hala umutlanmak istemiyorum son ana kadar her iki sonucada alıştırıyorum kendimi hakkımızda hayırlısı olsun bu arada ben geçen mayis ayında ilk tüp bebeğimi yaptırmıştım ilk kan testim değeri düşüktü 45 sanırım yanlış hatırlamıyorsam doktorum ikiye katlaması gerekiyor diyip 2 gün sonra tekrar istedi ama çok bir yükselme olmadı 2 hafta sonra kese göründü sonra bebeğim göründü ama 8. Haftada kalp atışı durdu hakkımızda böyle hayırlısı dedik baya bir ara verdik bakalım rabbim bu sefer yüzümüze bakar inşallah
senin kaçıncı gün bugün canım