Aşılama zaman ve para kaybıHakkımızda hayırlısı olsun canım bizde eşimin sperm sonucuna göre aşılama mı tüp mü yapacağımıza karar vereceğiz pzt belli olacak
Aşılama zaman ve para kaybı
Normalde olmayan çocuk aşılama ile çok çok zor olmasi
İki denemem var olumsuz
O Tüpteki sızıntı yüzünden Benimde 2 tüp bebeğim boşuna gitti para için yaptı hayallerimin yıkılmasınamı yanayım 5 yıl tüp bebekten korkup başlayamayıp boşuna geçen zamanımı yanayım maddi olarak çöküşümemi allahım bizim hayallerimizin üzerinden bu işi ticarete dönüştürüp bizi maddi manevi sömüren doktorları kahrı perişan etsin bu sefer çok iyi bir dr la başladım. Rahim filmi bile çekmeden ultrason ile sıvı birikintisini farkedebilecek kadar uzman ve zaman kaybetmeden ameliyatını yaptı ve o zehirli sıvı dolu tüpten kurtardı beni umarım transferimde olumlu sonuçlanır bu sefer olacak inşallah allahım bu yolda herkese bolca sabır bolca para bolca umut versin çok zor. İnşallah birgün hepimiz cennet kokulu yavrularımıza kavuşuruzAmin inşallah. İstanbuldayım.34 yaşında evlendim çocuk olmayınca dr gittim hiç bir sorun görünmüyordu sonra normal hamile kaldım 5 haftalık düşük oldu sebebi nedir diye bakılırken amh 0,70-fsh 11,89 çıktı dr.direkt tüp bebek dedi özel bir hastanede yaptırdım 2 defa herşey güzel güzel diyip durdu olmadı sonra babamı kaybettim tedaviye ara verdim 1,5 sene sonra tekrar başladım bahçeciden ayrılan dr da yine olmadı. ama atladıkları bişey vardı hep tıkalı tüp vardı benim her defasında söyledim sıkıntı yapmaz dendi oysa o tıkanıklık sızıntı ve şişlik yapmış en kaliteli embriyoyuda koysan tutmazmış geçen yaz onu aldırım ama şimdi tedavi olmaya imkanım yok bakalım yaşım 40 oldudoğru düzgün bir dr a rastlamadım hepsi işin ticaretinde Alllah hayırlı kapı açsın hepimiz için.
Tup Bebek listes fiyatı 9000TL ama en az 20-30bünTL arası butce ile gitmeniz gerekir. Deraylı fiyat yazabilirim istersenizSanırım muayene ücreti hala öyle ama 9bin de çokmuş ya muayenesi ilaçları ekstra bir durum çıkmadan 11i bulur
Paylaşırsanız sevinirim.Bahceci Tup Bebek liste fiyatı 9000TL ama en az 20-30binTL arası butce ile gitmeniz gerekir. Detaylı fiyat yazabilirim isterseniz
Bizde sağlıkçıyız kesin indirim yapıyorlar mı acabaDiyarbakir bahcecide saglik calisanina yapilan %10luk indirimle 7200+360 muayne+1660 ilaclar tuttu. Dun muayne olup ignelere basladim. 12 gun sonrada yumurta toplama islemi olucak 1 ayda rahim dinlendirme yapildiktan sonra transfer islemi gerceklesecek.hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
Evet canim %10 indirim yapiyorlarBizde sağlıkçıyız kesin indirim yapıyorlar mı acaba
Teşekkür ederim canımEvet canim %10 indirim yapiyorlar
Sadece doktora indirim yapıyorlarmışcanım bahçecide sağlıkçı indirimi %5 doktorsan eğer %10 indirim diye biliyorum ben
yok canım indirimleri var ama %10 doktorlara yapıyorlar %5 sağlık çalışanlarına yapıyorlar. umut kliniğinde de sgk geçiyor öyle olunca normal tüp bebek fiyatına göre %25 falan indiimli olmuş oluyorSadece doktora indirim yapıyorlarmış
Merhaba canım, fiyatlar şu şekilde, Allah herkesin yardımcısı olsun...Paylaşırsanız sevinirim.
Merhaba canım, fiyatlar şu şekilde, Allah herkesin yardımcısı olsun...Sanırım muayene ücreti hala öyle ama 9bin de çokmuş ya muayenesi ilaçları ekstra bir durum çıkmadan 11i bulur
Diyarbakır da 8000 muayene de 400 indirimsizMerhaba canım, fiyatlar şu şekilde, Allah herkesin yardımcısı olsun...
Muayene: 550TL
Tup Bebek Raporsuz: 9000TL (İlk deneme)
İlaçlar: Tablet ve İğneler 2500 - 3000TL
Havuz uygulaması: 6400TL (doktorunuz isteyebilir)
Gen Taraması: Embriyo başına Euro 325 (genelde 2 embriyo talep ediliyor, TL olarak 4000TL)
Hiteroskopi: 4750TL (Polip vesaire var ise doktorunuz yapabilir)
Umarım yardımcı olmuşumdur, 2nci deneme rakamı 7500TL + istenirse yine havuz ve gen taraması + ilaçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?