- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Cumartesi opu yapılacak canım, hayırlısı artık. Aminnn insallah bekleyen herkesin bebeği gelsin hemen
Evet gercekten pahalli ve bizden istenen tahlilleri biz bahcecide yaptirmadik devlet hastanesinde yaptirip gitttik orda yaptirsaydik nerden bakarsan 1000 1500 tl tutardiSanırım bahçeci İstanbul'da ultra pahalı
Devlet hastanelerinin sonuçlarını kabul ediyorlar mı, güvenilir mi?Evet gercekten pahalli ve bizden istenen tahlilleri biz bahcecide yaptirmadik devlet hastanesinde yaptirip gitttik orda yaptirsaydik nerden bakarsan 1000 1500 tl tutardiancak soyle bisey diyebilirim, bahcecinin kapisindan girdiginiz anda kendinizi oyle rahat ve guvenilir ellerde hissediyorsunuz ki calisanlar hepsi guler yuzlu herbiri ozel ilgileniyorlar ve doktorlarda anlayışlılar birsey sordugunda sakince cevap veriyorlar.biz bunun icin bahceciyi tercih ettik
Evet gercekten pahalli ve bizden istenen tahlilleri biz bahcecide yaptirmadik devlet hastanesinde yaptirip gitttik orda yaptirsaydik nerden bakarsan 1000 1500 tl tutardiancak soyle bisey diyebilirim, bahcecinin kapisindan girdiginiz anda kendinizi oyle rahat ve guvenilir ellerde hissediyorsunuz ki calisanlar hepsi guler yuzlu herbiri ozel ilgileniyorlar ve doktorlarda anlayışlılar birsey sordugunda sakince cevap veriyorlar.biz bunun icin bahceciyi tercih ettik
Evet canim kabul ettiler, esimde doktor gereken tum tahlilleri yaptırıp oyle gittik, bi sorun cikarmadilar. Orada yapilan tahliller cok pahalli bunun icin gereken tahlilleri isteyip devlet hastanesinde yaptirmak cok daha mantıklıDevlet hastanelerinin sonuçlarını kabul ediyorlar mı, güvenilir mi?
Evet histeroskopi istiyorlar tupler tikalimi degil mi rahim sekline falan bakilmasi gerekiyor. Biz bu tahlilide bahcecide yaptirmak istedik verilen fiyati duyunca şok olduk 2500 fiyat istedilerBen birde her gidenlerden histeroskopi laparoskopi vs istiyorlar diye duydum
3 yillik evli olma sarti kalkti diye biliyorum3 yıl evli olmak,
3 kez devlette başarısız aşılama sonrası veriliyormuş rapor canim.
Neden cikartamiyorsunuz rapor acaba ozel degilse 3 yillik evlilik olayi ve 2. Cocuk sarti kalkti diye okudumMerhaba arkadaşlar 2 senelik evliyim çocuğum olmuyor tüp bebek raporu da çıkartamıyoruz bildiğiniz gittiğiniz hastane yada merkezlerin tüp bebek fiyatları hakkında bilgi verir misiniz lütfen
3 yillik evli olma sarti kalkti diye biliyorum
Neden cikartamiyorsunuz rapor acaba ozel degilse 3 yillik evlilik olayi ve 2. Cocuk sarti kalkti diye okudum
Insallah gonlune gore olur rabbim saglikla nasip etsin insallah❤Daha yeni mezunlarız biz 1.5 senelik haliyle prim gün sayısı tutmuyor
Insallah gonlune gore olur rabbim saglikla nasip etsin insallah❤
canım ben bahçeci umutta tedavi oldum orada da rapor geçiyordu şartları söylerken bana erkek kısırlığı varsa sperm sayısı azsa aşılama istenmeyebiliyor dedi. ayrıca erken menopoz yada amh değeri düşükse de aşılamasız verebiliyor onu rapor çıkartacağınz yerle konusun bence canım
Kizlar gulhane tup bebek icin sgk heyet raporu hakkinda bilgi vereyim bgn islemler icin gttm doktorum yonlendirmisti ayni eşten 2. Gebelik olacagi icin tup bebegi karsilamadi ama yinede sordu tup mu istersiniz die orada herhalde yinede yapiyorlar tup bebek konseyden ciktiktan sonra uroloji doktoruna muaynr olduk uroloji esimin degerlerini asilamaya uygun gordu onumuzdeki ay asilama yapilacak allah in izniyle sabah 8 de gttk 11 de konseye girdik 12 de islemler tamamlandi doktorlar gayet ilgili kisiye ozel tedavi uyguluyoruz dediler reglmin 2. Gunu tekrar gidecegim artk onu da asilama bolumunde anlatirim rabbim isteyen herkese versin
Amin canim allah gonlune gore versin insallahHakkımızda hayırlısı olsun canım bizde eşimin sperm sonucuna göre aşılama mı tüp mü yapacağımıza karar vereceğiz pzt belli olacak
Amin canim allah gonlune gore versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?