2019 tüp bebek fiyatları

Diyarbakir bahcecide saglik calisanina yapilan %10luk indirimle 7200+360 muayne+1660 ilaclar tuttu. Dun muayne olup ignelere basladim. 12 gun sonrada yumurta toplama islemi olucak 1 ayda rahim dinlendirme yapildiktan sonra transfer islemi gerceklesecek.hepimizin hakkinda hayirlisi olsun

Sanırım bahçeci İstanbul'da ultra pahalı
Evet gercekten pahalli ve bizden istenen tahlilleri biz bahcecide yaptirmadik devlet hastanesinde yaptirip gitttik orda yaptirsaydik nerden bakarsan 1000 1500 tl tutardi ancak soyle bisey diyebilirim, bahcecinin kapisindan girdiginiz anda kendinizi oyle rahat ve guvenilir ellerde hissediyorsunuz ki calisanlar hepsi guler yuzlu herbiri ozel ilgileniyorlar ve doktorlarda anlayışlılar birsey sordugunda sakince cevap veriyorlar.biz bunun icin bahceciyi tercih ettik

Devlet hastanelerinin sonuçlarını kabul ediyorlar mı, güvenilir mi?

Ben birde her gidenlerden histeroskopi laparoskopi vs istiyorlar diye duydum

Devlet hastanelerinin sonuçlarını kabul ediyorlar mı, güvenilir mi?
Evet canim kabul ettiler, esimde doktor gereken tum tahlilleri yaptırıp oyle gittik, bi sorun cikarmadilar. Orada yapilan tahliller cok pahalli bunun icin gereken tahlilleri isteyip devlet hastanesinde yaptirmak cok daha mantıklı

Ben birde her gidenlerden histeroskopi laparoskopi vs istiyorlar diye duydum
Evet histeroskopi istiyorlar tupler tikalimi degil mi rahim sekline falan bakilmasi gerekiyor. Biz bu tahlilide bahcecide yaptirmak istedik verilen fiyati duyunca şok olduk 2500 fiyat istedilertabi ben bunu baska hastanede anestesi almadan 500tl yaptirdim. Laparoskopi istemediler benden, gereken diger tahlilleri yapip gittim. bahcecide ekstra bi tahlil yaptırmadım

Merhaba arkadaşlar 2 senelik evliyim çocuğum olmuyor tüp bebek raporu da çıkartamıyoruz bildiğiniz gittiğiniz hastane yada merkezlerin tüp bebek fiyatları hakkında bilgi verir misiniz lütfen
Neden cikartamiyorsunuz rapor acaba ozel degilse 3 yillik evlilik olayi ve 2. Cocuk sarti kalkti diye okudum

3 yillik evli olma sarti kalkti diye biliyorum

Şartlar burada.
  • Yapılan tıbbî tedavileri sonrasında normal tıbbî yöntemlerle çocuk sahibi olamadığının ve ancak yardımcı üreme yöntemi ile çocuk sahibi olabileceğine dair sağlık kurulu raporu düzenlenmiş olması,
  • 23 yaşını doldurmuş, 39 yaşından küçük,
  • Uygulamanın yapıldığı merkezin Kurum ile sözleşmeli olması,
  • En az beş yıldır genel sağlık sigortalısı veya bakmakla yükümlü olunan kişi olup, 900 gün genel sağlık sigortası prim gün sayısının olması veya halen genel sağlık sigortalısı olan kadının bu bentteki koşulları taşımaması halinde eşinin gerekli koşulları sağlaması,
  • Son üç yıl içinde diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamamış olduğunun Kurumla sözleşmeli sağlık hizmeti sunucusu sağlık kurulları tarafından belgelenmesi.
Kadının yaşı 23’ü bitirmiş 39’dan gün almamış olması gerekmektedir. Üç yıl evli olma şartı zorunludur. Üç yıl evli olanlar en az iki kez aşılama yaptırmak zorundadır.
Ancak sperm sayısı 5 milyondan az olanlar, düşük yumurta rezervi olanlar ve tüpleri kapalı durumda olanlarda 3 yıllık evlilik şartı aranmaz.

canım ben bahçeci umutta tedavi oldum orada da rapor geçiyordu şartları söylerken bana erkek kısırlığı varsa sperm sayısı azsa aşılama istenmeyebiliyor dedi. ayrıca erken menopoz yada amh değeri düşükse de aşılamasız verebiliyor onu rapor çıkartacağınz yerle konusun bence canım

Kizlar gulhane tup bebek icin sgk heyet raporu hakkinda bilgi vereyim bgn islemler icin gttm doktorum yonlendirmisti ayni eşten 2. Gebelik olacagi icin tup bebegi karsilamadi ama yinede sordu tup mu istersiniz die orada herhalde yinede yapiyorlar tup bebek konseyden ciktiktan sonra uroloji doktoruna muaynr olduk uroloji esimin degerlerini asilamaya uygun gordu onumuzdeki ay asilama yapilacak allah in izniyle sabah 8 de gttk 11 de konseye girdik 12 de islemler tamamlandi doktorlar gayet ilgili kisiye ozel tedavi uyguluyoruz dediler reglmin 2. Gunu tekrar gidecegim artk onu da asilama bolumunde anlatirim rabbim isteyen herkese versin

Canım prim gün sayısından rapor çıkmıyor bize eşimde sorun yokmuş bende pco var o yüzden aşılama yapmak istiyorlar ama o da benim içime sinmiyor

Hakkımızda hayırlısı olsun canım bizde eşimin sperm sonucuna göre aşılama mı tüp mü yapacağımıza karar vereceğiz pzt belli olacak

Hakkımızda hayırlısı olsun canım bizde eşimin sperm sonucuna göre aşılama mı tüp mü yapacağımıza karar vereceğiz pzt belli olacak
Amin canim allah gonlune gore versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…