Rahim dinlendirme oldu benim de o da ayrı bi saçmalık ben kendim dinlendim tedavi olmadı ki o sırada hiçHayır canım ilk başta verdikleri fiyatı veriyorsun ya 8-9 bin neyse artık sadece ekstra rahim dinlendirme olursa 750 veriyorsun onun dışında transfer dahil para vermiyorsun diyelim bir yumurta transfer edildi gerisini dondurmak istersen 1900 veriyorsun
Aynen rahim dinlendirme de bende şaşırdım bişey yapmıyor ki aman olsun da bebişler ne yapalım artıkRahim dinlendirme oldu benim de o da ayrı bi saçmalık ben kendim dinlendim tedavi olmadı ki o sırada hiçneyse vericez zaten de net bişey demiyolar hiç inşallah fazla çıkmaz ekstra ya raporuyuz güya
Çider nasıl oluyor orayınarayıp yardım mı istiyoruzAltunizade Acibadem 9bindi. Çider e aldırdım randevuyu, %10 indirim yapıldı. 8.100₺ ödedim. İlaçlar 2bin tuttu yaklaşık. Toplam 10bin₺ denebilir yanı.mrsClk
Çider i araştır, bir sürü doktor var Çider sitesinde bu indirimi veriyor. Arayıp konusun muhakkak yardımcı oluyorlar.
Aynen rahim dinlendirme de bende şaşırdım bişey yapmıyor ki aman olsun da bebişler ne yapalım artık
Nasil yani rahim dinlendirmeden de mi para aldilar? Ben ankara güven hastanesinde tüm işlemlere dondurma dahil 7500 verdim, cok huzurlu sakin bi hastane tavsiye ederim. Ilaclar da 2500 civari tuttu
Evet normalde herşey 8 bin ediyor rahim dinlendirme 750Nasil yani rahim dinlendirmeden de mi para aldilar? Ben ankara güven hastanesinde tüm işlemlere dondurma dahil 7500 verdim, cok huzurlu sakin bi hastane tavsiye ederim. Ilaclar da 2500 civari tuttu
guvendeki doktorunuz kimdi acaba ankarada guvende tup bebek unitesi oldugunu bilmiyordum
Çider nasıl oluyor orayınarayıp yardım mı istiyoruz
Bu sitede ilaç satmak yasak.. onun yerine sağlık ocağına vrya bi kadın doğum doktoruna verip bağışta bulunabilirsin ihtiyacı olan birilerinin duasını alırsınızArkadaşlar uzun süredir tedavi görüyordum sürekli olumsuz sonuçlar aldim.Tedavime uzun süre ara vermeye karar verdim elimde
3 kutu CRINONE JEL
6 adet CLEXANE 0,4
1 kutu PROGYNEX ampul
2 adet GONAPEPTYL
2 adet MENOPUR
mevcut tarihleri 2020 isteyene uygun fiyata vermek istiyorum
BEN MEMORIAL DE DENEDİM 8650 GİBİ Bİ RAKAMDI.
GENETİK DAHİL TOPLAM 70000 GİTTİ VE ELDE VAR SIFIR. DAHA DA DENEYECEK GÜÇ YOK
BEN MEMORIAL DE DENEDİM 8650 GİBİ Bİ RAKAMDI.
GENETİK DAHİL TOPLAM 70000 GİTTİ VE ELDE VAR SIFIR. DAHA DA DENEYECEK GÜÇ YOK
Üzüldüm keşke karşılığı olsaymışbende 3 defa denedim elde var sıfır. yakın bir zamanda tekrar fiyat almak için medikalparka gittim 8000 tl dedi. Bilsem kesin olacak son kez yapacağım ama hem maddi hem manevi yoruldum korkuyorum olumsuz sonuç almaktan.
2 tane İstanbul Medistate Prof.Oya Gökmennerelerde denediniz canım hangi şehir önceki denemeler devlet indirimiylemiydi
Anladım canım neden indirim yaptırmadınız ki şartlar mı uymuyor2 tane İstanbul Medistate Prof.Oya Gökmen
1 Tane Erbil Yağmur - Acıbadem Fulya
Devlet indirimi yok maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?