Sanırım verilmiyor sadece ilaçlar için ve gerçekten çok pahalıTüp bebek için değil de şartlarım tutmuyor ama ilaçlar için rapor verebiliyorlar mı doktorlar?
Bizde bahçeci de yaptırdık 10 bin transfer için bekliyoruz 1 ay dinlenmedeyim ilaçlarda dahil
Adana baskent hastanesi raporsuz 7.500 + ilaclar
neden o kadar uygun
Gecen seneye kadar daha uygundu. 4+1 raporsuz 3+1 raporlu. Sonra arttirdilar fiyatlari
anladım canım raporlularda çok değişiyor fiyat
Ben raporlu 6000 odeyecegim
İstanbul bahçeci raporlu 6.300 ilaçlar kaç tutar bilmiyorum rahim dinlendirme 1500 mis 325 e yumurta dondurma da 1900 yani raporlu bile 16000 falan tutuyor raporsuz 2000 rahat tutar
raporu nasıl aldın canım detaylarını anlatrmısın
Ben Uludağ üniversitesinde rapor çıkartıcam sistem değişti rapor çok zor çıkıyor artık dilekçe yazıyorsun cevap gelecek çok değişik b sistem oldu acaba başka şehirden alabilirmiyiz rapor5 yillik evliyim 1 negatif asilamam var. Laparoskobik cerrahi ile rahim temizlendi buna ragmen hamile kalamadim. 1.5 sene once baskent e gittim gerekli gorulen hersey yapildi. Rapor cok basit bir sekilde cikti ayni gun cikiyor gerekli evraklari teslim ettiginizde..
Ben Uludağ üniversitesinde rapor çıkartıcam sistem değişti rapor çok zor çıkıyor artık dilekçe yazıyorsun cevap gelecek çok değişik b sistem oldu acaba başka şehirden alabilirmiyiz rapor
5 yillik evliyim 1 negatif asilamam var. Laparoskobik cerrahi ile rahim temizlendi buna ragmen hamile kalamadim. 1.5 sene once baskent e gittim gerekli gorulen hersey yapildi. Rapor cok basit bir sekilde cikti ayni gun cikiyor gerekli evraklari teslim ettiginizde..
Sanirim ilden ile değişiyor bursada da eskiden kolaydı almak şimdi zorlaştı napalim beklicez cumanın yüzü suyu hürmetine allah bizede sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip etsin sizinde allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsinValla canim bilmiyorum acikcasi benimki kolay cikti doktorum sadece sigortali olup olmadigimizi sordu 900 ustu mu prim dedi 3000 dedik tamam super hemen cikar o zaaman dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?