2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Merhaba tüp bebek yöntemi tek embriyo transferi ile 5+5 teyim. Transferin 10. günü 128, 12.günü 283, 16.günü doktor randevum vardı sabah kan verip gidecektim.Değer 2300 çıktı, aynı akşam muayenede kese görünmedi ancak değer çok arttığı için doktor ikiz gebelikten şüphelendi. 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırıp gel dedi, 18.gün 3100 çıktı ve muayenede çift kese görüldü. Ancak ikinci kesenin şekli bozuk, ayrıca kan değerim ikiz gebeliğin gerektirdiği kadar artmadığı gibi tek gebelik için de yeteri kadar artmamış:KK43: Tek yumurta ikizi, ikinci bebek diğerini de götürüyor olabilir dedi doktor. Kanamam yok 18. günde kasığımda bir ağrı vardı. Böyle bir durum yaşayıp sonrasında düzelen var mı
Bence farkli bir doktora daha git bakalim o ne diycek?

Kızlar bu sabah saatlerinde kanamam başladı. Doktora gittik apar topar. Minikler iyiler ama bşr kanama noktası var. Çok büyük değil dedi doktor. Proluton yaptı. En az üç gün hiç kalkmadan dinleneceksin dedi. Coraspin kullanıyordum onu kestik. Clexane'a geçeceğiz dedi.

Şimdi kanamam az ama hala devam ediyor. Lütfen dua edin bana. Bebeklerim tutunmaya devam etsinler. Allah onları bize bağışlasın.

Kızlar bu sabah saatlerinde kanamam başladı. Doktora gittik apar topar. Minikler iyiler ama bşr kanama noktası var. Çok büyük değil dedi doktor. Proluton yaptı. En az üç gün hiç kalkmadan dinleneceksin dedi. Coraspin kullanıyordum onu kestik. Clexane'a geçeceğiz dedi.

Şimdi kanamam az ama hala devam ediyor. Lütfen dua edin bana. Bebeklerim tutunmaya devam etsinler. Allah onları bize bağışlasın.
İnşallah çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun inşallah. Gönlünü ferah tut. Benim de kanamalarım oldu, günlerce hastanede yattım. Eğer bebekler sağlıklıysa hiçbir şey olmuyor. Moral verecek şeyler izle. Komedi dizileri izlerim mesela.

İçini ferah tut inşallah sımsıkı tutuncKlar annelerine

Kızlar birşey soracam.önceden erken doğunun olduğu için doktor bana sabah akşam 200mg progesten haftada 1 prolutan günde 1 ecoprin 1tane vinalac vıtamon verdi.devam ilaçlara dedi.sizce de çok değil mi.doğuma kadar böyle mi olacak

Merhaba inşallah saglikla alırsınız kucaginiza.erken dogumu görünce yazmak istedim bende erken doğum yaptım 24.haftada 12 saat yasadi sadece.suan tup bebek yaptık ikizlere hamileyim ve cpk korkuyorum aynı şeyleri yasamaktan..bende hergun progestan kapsül ve iğne ayrıca kan sulandirici iğne kullanıyorum..senin erken doğum sebebin neydi

Canım gözün aydın olsun darısı başımıza resim yükler misin kız gibi demiş ya kesede duruşları fikir verir miş bende çok merak ediyorum meleklerimi
Sagol canimcim. Zatn cinsiyt kismina bakmadm tahmnde bulndu yapidn anliyolr heralde ben kesin dusunmuyorm yine 1 aya kadr:))

Eklentiler

• 20190105_171404.webp
    20190105_171404.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 43
Canım gözün aydın olsun darısı başımıza resim yükler misin kız gibi demiş ya kesede duruşları fikir verir miş bende çok merak ediyorum meleklerimi
Keseler dibdibe gelms bi cizgi ayiriyo ayaklari geliyor birbirlerinin karsilikli tekmelerler keseyi artik:))

Açıklık açılıp kapanıyormus canım. Benim doktorum biri acılık gördü bir hafta sonra iki doktora gittim onlar gormedi. Ama rahim boyum kısa. Daha önce erken doğum öyküm olduğu için kesin yapılacak dediler. Araştırdım 40. Haftaya kadar bekleyen de var ama bizim ikiz tabi o kadar beklemez.32 ustunu görsek saglicakla inşallah. İlk hedefim 28 hafta. O haftada yaşama ihtimalleri yüzde seksen oluyormuş. Arkadaşım 26 haftalık doğum yaptı ikisi de yaşıyor biri çok sağlıklı diğeri maalesef engelli.
Tabiki canim oyle bidi yasadiysan seni asla riske atmaz doktorun iyi olms bnce allah korisun. Oyy cok kucik ya. Ins 30 lu rakamlara gelebiliriz benimde duam o Allah hepimize yardmci olsn

Cok gecms olsn canim Allah korusn ve sana bagislasin hep dua et. Kotu dusnme her kaanamada kotu bisi illa olmuyor burdan gordm yasayan coktu sukur devam etti gebelikleri iyi olirsn ins bolca yat dinlen kalkma

Merhaba inşallah saglikla alırsınız kucaginiza.erken dogumu görünce yazmak istedim bende erken doğum yaptım 24.haftada 12 saat yasadi sadece.suan tup bebek yaptık ikizlere hamileyim ve cpk korkuyorum aynı şeyleri yasamaktan..bende hergun progestan kapsül ve iğne ayrıca kan sulandirici iğne kullanıyorum..senin erken doğum sebebin neydi
Canım ben kan sulanduricular bıraktım.erken doğum sebebim rahim ağzı yetmezliği.şuan 27 haf.oldum.12.haf dikiş atıldı.ama 3 haftadır bebekler dikişte.çok zorlaniyorum.umarım bur az daha dayanırlar

Canım ben kan sulanduricular bıraktım.erken doğum sebebim rahim ağzı yetmezliği.şuan 27 haf.oldum.12.haf dikiş atıldı.ama 3 haftadır bebekler dikişte.çok zorlaniyorum.umarım bur az daha dayanırlar

İnşallah dayanirlar bi en az 5 6 hafta daha.benim ne olduğunu anlayamadilar o yüzden vuruluyorum inşallah bende bu sefer tamamlarim en az bi 32 34 olsalar bari.

Geçmiş olsun canım

Back
X