• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Selam ikiz anneleri
2 gün önce 34+1 de suyum geldi, anne oldum ben. Sizler uygun zamanda doğru zamanda doğurun inşallah
Hayırlı olsun.Ben de bugün hastaneye gittim 13+5günlük olmuşuz.Cinsiyetleri kız dedi :-) Bu arada kadın doğum doktorum periantoloğ doktorunun da doğuma kadar takip edilmesini istedi.Onlar ultrasyonda herşeyi göremiyormuş.En iyi periantologla takip etmekmiş bilginiz olsun kızlar.Bana kan ilacı+D vitamini damla+Elevit vitamin hapı yazdı

Hayırlı olsun.Ben de bugün hastaneye gittim 13+5günlük olmuşuz.Cinsiyetleri kız dedi :-) Bu arada kadın doğum doktorum periantoloğ doktorunun da doğuma kadar takip edilmesini istedi.Onlar ultrasyonda herşeyi göremiyormuş.En iyi periantologla takip etmekmiş bilginiz olsun kızlar.Bana kan ilacı+D vitamini damla+Elevit vitamin hapı yazdı

Allah kucagina almayi naşıp etsin inşallah prensesler geliyor:)bende aynı zamanda üniversite hastanesinde perinatoloji ye gidicem bizde 7.haftamizdayiz.cpk merak ediyorum cinsiyetlerini inşallah görürüz o vakitleri :dua:

Teşekkür ederim :) Inşallah sizde en kısa zamanda cinsiyeti ögrenirsiniz.Ultrasyon resmini de yükleyeyim prenseslerim :-)

Eklentiler

• 20190115_192527.webp
    20190115_192527.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar çatlaklar için hangi kremi önerirsiniz birde ne zaman başlamalıyım acaba.ikiz olunca erken büyüyecek karnımız :anneadayı:
Ben bio oil aldım ama üşengeçlikten başlayamadım henüz:bicak: diğerleri çok pahalı. Birde kakao yağı önerenler oldu ama onu eritmek meseleymiş. Benim karnım çıktı baya

Selam kızlar herkese iyi akşamlar
Doktor randevumdan yeni geldim.
Haftaya pazartesi 36+0 da doğum için gün verdi doktorum genel anestezi ile sezeryan olacak inşaallah sağlıkla sıhhatle ucumuzde kurtuluruz. Dualarinizi eksik etmeyin Allah hepimize sağ salim kolay doğum nasip etsin inşaallah ☺

Selam kızlar herkese iyi akşamlar
Doktor randevumdan yeni geldim.
Haftaya pazartesi 36+0 da doğum için gün verdi doktorum genel anestezi ile sezeryan olacak inşaallah sağlıkla sıhhatle ucumuzde kurtuluruz. Dualarinizi eksik etmeyin Allah hepimize sağ salim kolay doğum nasip etsin inşaallah ☺
Kolay gecsn inss canim saglikli olunhepinz tabiki ederiz:dua:

Back
X