• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Almis olabilirler ama sonuc anormal cikinca zaten ariyorlar.Bizi hemen aradilar mesela 1. Bebegin 2 degeri normal disi.Bir daha alicaz diye ve.hemen fakulteye sevk ediyor saglik ocagi randevu falan olmaksizin gidiyorsun.1 ay gecmis ciksa coktan cikardi.
Evet şükür sorun yok o zaman.

Merhaba raporu kendiniz mi istediniz? Doktor mu önerdi? Ben de öğretmenim, 2. dönem 1 buçuk aydan daha az bir sürem kalıyor izne kadar.. Rapor istesem verir mi acaba dokror? Bir de en kötü sınıfları vereceklermiş ki ben nasılsa gideceğim yerime başkası gelecek diye..
Bende senin gibiyim kara kara düşünüyorum bebeleri bırakıp işe nasıl gidicez

Güzeldi muayene etti her ikisini de tarttı kilo almislar dedi çok şükür kan testine gerek kalmadı.
Sevindim canım çok şükür 🤗🤗sen yinede beslenmeye dikkat et mama kullanıyorsan bir tavsiye daha vereyim gece kendi sutunu gündüz mama ver 4 öğün mama 4 öğün kendi sutunu günde 8 öğün 3 saatte bir ver ben öyle yapiyrm gece kendi sutumuzu daha çabuk sindiriyor gaz sorunu çok olmiyor

Sevindim canım çok şükür 🤗🤗sen yinede beslenmeye dikkat et mama kullanıyorsan bir tavsiye daha vereyim gece kendi sutunu gündüz mama ver 4 öğün mama 4 öğün kendi sutunu günde 8 öğün 3 saatte bir ver ben öyle yapiyrm gece kendi sutumuzu daha çabuk sindiriyor gaz sorunu çok olmiyor
Teşekkür ederim canım bilmiyordum bunu güzel bir tavsiye oldu ❤️ hipp marka al dedi doktor.

Sizin kaç aylık ikizler ?

Arkadaşlar kalça cikikligi testi ne zamandı? İlk kizimda her şeyi söylemişti hastane ona göre yapmıştık bunlar bir şey demedi ben de tabiki sormayı unuttum. 😔 2 aylıkken miydi?

Back
X