- Konu Sahibi perikanadi
Benim başıma gelmedi ama burada hamile bir arkadaşa çok sık oluyordu sağlık çalışanı kendisi normal diyordu. Ama arkadaşın dediği gibi tansiyona dikkat et sorun yoksa normal. Evde tansiyon aleti alırsan daha iyi olur benim tansiyonum çıkmaz genelde ama annem tansiyon hastası idi i yüzden takip ediyorum sürekli gebelikte şeker ve tansiyon erken fark edilmesi çok önemli. Sorunsuz geçer umarım sadece gebelikten olmuştur inşallah.Günaydın arkadaşlar. benim de dün burnum kanadı baya sonra da akşama baş ağrısından duramadım. korktum baya bi nette araştırdım hamilelikte burun kanaması normal yazıyor ama ben baş ağrısı da olunca akşam baya telaşlandım. hiç böyle bir şey başına gelen var mı hamileyken burun kanaması olan ?
Amin inşallah, Rabbim hepimize ve evlatlarına sağlık sıhhat versin.Zor gerçekten hepimiz benzer seyler yasiyoruz Allah hepimize yardım etsin canım. daha fazla zorluklar çekmeyiz Sağ salim vakti zamanında kucaklarız bebislerimizi insallah.Hepimiz ve bebislerimiz Allah'a emanet olsun..