• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Arkadaslar ikiz bebeklerinden birinin kalbi 4 gun önce durdu malesef çok üzüldün rabbim diğerine sağlık versin insallah. Benim aşırı bulandım vardi şalı gunu serum verildi şimdi bulantim azaldı acaba gebelik teke düştüğü için mi oldu?? Diğerinde birşey oldu diye korkuyorum, sürünürken bianda azalması beni korkutuyo. Doktora gidelide 4 gun oldu tekrar gidemiyorum
Çok geçmiş olsun Allah'ım inşallah dger bebeğini sağlıkla kucağına aldırır.böle okudukça ben daha çok korkuyorum.bulantı azaldı Die korkma bende hiç yok ona kaldıysa .bakalim bende pazartesi kalp atışları için gtcem

arkadaşlar bu sertleşme dediginiz şey nasıl bişey benimde bazen karnımın belli noktalarında aşırı acı duyuyorum sanki taşa dokunuyorum gibi bi süre sonra düzeliyor ben bebeğin duruşuyla ilgili diye çok önemsememistim ama burda yazanları okuyunca içime kurt düştü
Benim de aşırı sertleşmem oluyor. Ayakta kalmak ve yürümek iyi gelmiyor. Belime ağrı saplanıyor. Benim takibim sürekli perinatologda yapılıyor 16. Haftadan itibaren. Dün kontrole gittiğimde sertleşme için normal olabilir artık yavaş yavaş kasılmalarda başlar sertleşme olunca yatıp dinlenmemi önerdi.

Çok geçmiş olsun Allah'ım inşallah dger bebeğini sağlıkla kucağına aldırır.böle okudukça ben daha çok korkuyorum.bulantı azaldı Die korkma bende hiç yok ona kaldıysa .bakalim bende pazartesi kalp atışları için gtcem

Bulantım çok fazlaydı hiç birşey giremiyordum 5 kg verdim, biranda azaldı,ondan bu endişem. Sizde rahat olun umarim sağlıkla devam ederleelr

Arkadaslar ikiz bebeklerinden birinin kalbi 4 gun önce durdu malesef çok üzüldün rabbim diğerine sağlık versin insallah. Benim aşırı bulandım vardi şalı gunu serum verildi şimdi bulantim azaldı acaba gebelik teke düştüğü için mi oldu?? Diğerinde birşey oldu diye korkuyorum, sürünürken bianda azalması beni korkutuyo. Doktora gidelide 4 gun oldu tekrar gidemiyorum
Allahım sabır versin. Diğer yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Kızlar ben decavit kullanmaya başladım kahvaltıdan hemen önce alınması gerektiğini söyledi eczacı.acaip mide bulantısı yaşıyorum 14 hafta kusmadım bu vitamin yüzünden kustum:110:sizde var mı böyle olaylar çözüm naptınız Çarşamba kontrol var ama o güne kadar almam gerekli ilacı

Kızlar ben decavit kullanmaya başladım kahvaltıdan hemen önce alınması gerektiğini söyledi eczacı.acaip mide bulantısı yaşıyorum 14 hafta kusmadım bu vitamin yüzünden kustum:110:sizde var mı böyle olaylar çözüm naptınız Çarşamba kontrol var ama o güne kadar almam gerekli ilacı
Canım ben akşam yatmadan içiyorum öyle çözüm buldum. Benim zaten bulantım bana yetiyordu birde onunla daha fena oldum. Bende öyle yapıyorum artık

Gecms olsn canim ya evet ilac tetkliyo hap yutp cikarttgm olmstu benimde. Ac olsm da aci su gelip cikiyodu ogurtyle. Tiroit hapm vardj sabah ac icmem gerkn artk bazn icp bazn icmiyodm agzima bi ekmek atiyordm once. Tok icilen haplrdn ziyade ac olan etkiliyo snki. Olcaksa oluyo ben gecirememstim pek vala:) Demir ilacini da gece yatmadn icmeyi dusunuyorm oyle denersn olmadi veya imkann varsa tok icersin oyle iciliyosa;)

Gecmis olsun sizinle tahmini dogumlarimiz ayni bende dun ogrendim ikiz oldugunu umarim digerini saglicakla alirsiniz kucaginiza

allahim diğerine sağlık verir inşallah:(kan sulandirici iğne kullaniyomuydun baştan gerilik falan varmi ydi o kesede.içini ferah tut inşallah bisey yoktur digerinde

saye saye senin oglanlarla Morasigi Morasigi kızları beşik kertmesi yapin :KK200::KK70: Morasigi Morasigi gözün aydın canım inşallah benimkinin biri de kizdir. Seni nasıl kiskandim şu an :nazar:
:KK70: Yapalım olmadı. Eşim isim buluyor bende dedim ki ben detaylı usg yi bekliyorum biri belki kızdır. Daha ne yapacak çocuk sana pipisini göstermek için diyor :olamaz::skandal:

Back
X