Bnm kızlar hiç emmediler cnm 5 aylıkken başladım ben ilk ay günde iki yemek kaşığı kdr yoğurt veriyordum kabızlık problemimiz yoğurt ve zeytin yağı ile minimuma indirgendi çok şükür sebze çorbası yapıyordum 3-4 yemek kaşığı kdr yediriyordum un çorbası yoğurtlu çorba şehriye çorbası tel sehriyeden çok sevdiler bizim kızlar yemeği mama yemeyi hiç sevmiyordular çok zorluyordular beni günde 30 ml su iciyordular ortalama o zmn 6. Ay dolunca birer öğünleri çorba oldu 8. Aydan sonra hemen hemen herşeyden yedirdim ama tuzsuz baharatsiz bir haftadir fln da baharatlara basladim yavaştan benim kizlar kasik mama cok seviyordular birer ogunde kasik mama veriyordum son bir aydir artik istemiyorlar 6. Aydan sonra yumurta bir yumurtanin sarisinin yari birine yari birine yediriyordum sabahlari suan birer tam yumurta yiyorlar bide tuzsuz beyaz peynir veriyordum iki kup seker kadar simdi artti miktar zeytini suda bekletip kabugunu soyup veriyorum cay kasiginin ucuyla pekmez veriyorum hergun 6. Aydan beri ben biraz kafama gore gittim aslında ama mümkün olduğunca parçacıklı yedir herşeyi bnm bebeler çok şükür şimdi herşeyi yutabiliyor aklıma gelenler bunlar cnm birde çorbalarına bol zeytin yağı atıyorum ama çorba pişip ilk sıcaklığı çıkınca katıyorum yağı