• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay canim hic sorma bir tanecik pantolonum var olan giycek bisi bulamiyorum sut olsun diye habire ye ye ye nolcak yemeyi keserim sutum kesilir diye cok korkuyorm sezeryan diye sporuda biraz erteliyorm dikislerim duzelsin diye nolcak bilmiyorm zTen makyaj yapmaya bile vakit bulamiyorm sanki
aynı bnde böyleyim işte süt etkilenick diye öyle dikkat edemiyorum yiyorum valla makyajda doğumdan beri toplasan 5 kere yaptm vakitte bulamıyorumki nesebi düzen olur zamnla elbett buarada bnde 72 ile kaldım 85 ile doğuma gittim ama suan 78 im kilitli kaldım sanki artıyo sonra yine düşüyor ama 78i henüz asaga düşmüyorcok gıcıkbi durum🙄🙄😊
K Kutsal Alerji canim ya seni merak ediyoruz dogum oldumu nasilsinn
Aynen canım yazdımı acaba oldumu doğum diye grdim bnde sanırım olduki sesi çıkmıyorr ay nasıl merk ediyorummm

Canim bende hamile kalmadan oyle diuodum anne olcam aman diyodum hamileyken bi dahami hamile kalcam sanki diyodum kac kere hamile olunurki yicem diyodum ama kucagnda oglun aynaya gidicen resm cekincem bintaraflarimi saklamaktan oldum bittim yani hic bisiyim olmuyo bu halimle kiyaft almak da istemihorm kilolar dahada yapisir kalir diye piskolojik😂 Allah sanada en yakin zamanda hamile kilolari nasip etsin insallah
Ben de kilolu biriyim kilo veriyorum ama sabit veremiyorum . Hamile kalınca doguma gidince kilom çok olur diyorum üzülüyorum kilo vermeliyim çok fazla diyorum . İnşallahhh benim de çocuğumla fotoğraf çekileceğim günler gelir . Amiiin inşallahhh Allah razı olsun kuzum benim 😍😘🤱🏻🤲🏻🤲🏻Sonuçta bebekleriniz en küçük verirsiniz daha kuzum bence psikolojik olarak yıpratmayın kendinizi.❤️

aynı bnde böyleyim işte süt etkilenick diye öyle dikkat edemiyorum yiyorum valla makyajda doğumdan beri toplasan 5 kere yaptm vakitte bulamıyorumki nesebi düzen olur zamnla elbett buarada bnde 72 ile kaldım 85 ile doğuma gittim ama suan 78 im kilitli kaldım sanki artıyo sonra yine düşüyor ama 78i henüz asaga düşmüyorcok gıcıkbi durum🙄🙄😊

Aynen canım yazdımı acaba oldumu doğum diye grdim bnde sanırım olduki sesi çıkmıyorr ay nasıl merk ediyorummm
Bende 82 de kilitli kaldim emzirebilmek icin habire yiyon zaten yeterki sutum azalmasin siye bu arada bebisin gece uykusu nasil

Ben de kilolu biriyim kilo veriyorum ama sabit veremiyorum . Hamile kalınca doguma gidince kilom çok olur diyorum üzülüyorum kilo vermeliyim çok fazla diyorum . İnşallahhh benim de çocuğumla fotoğraf çekileceğim günler gelir . Amiiin inşallahhh Allah razı olsun kuzum benim 😍😘🤱🏻🤲🏻🤲🏻Sonuçta bebekleriniz en küçük verirsiniz daha kuzum bence psikolojik olarak yıpratmayın kendinizi.❤
Bende valla canim ama alinan en guzel kilo bu bebisler icin olan:) aslnda emzirmesem kilo veririrm emzirdigim icin habire uiuorim sutum azalmasin diye

Bende 82 de kilitli kaldim emzirebilmek icin habire yiyon zaten yeterki sutum azalmasin siye bu arada bebisin gece uykusu nasil
Çok şükür canım iyi uykumuz düzenli arada çıldırmalarını saymazsak sakin bir bebiş bizimki maşallah sübhanallah🤲😊sizi uykularınız nasıl girdimi düzene canım

Çok şükür canım iyi uykumuz düzenli arada çıldırmalarını saymazsak sakin bir bebiş bizimki maşallah sübhanallah🤲😊sizi uykularınız nasıl girdimi düzene canım
Masallah canim🧿 benimkide gunduz cok duzenli uyumuyo gazli bi bebek ama gece uykumuz cok guzel bizimde 1 kere kalkiyo cok sukur uykumu aliyorun bildigin

Masallah canim🧿 benimkide gunduz cok duzenli uyumuyo gazli bi bebek ama gece uykumuz cok guzel bizimde 1 kere kalkiyo cok sukur uykumu aliyorun bildigin
Benimde gece uykusu öyle cnm 1 kere kalkıyor cok şükür ama gündüz öyle bi uyuyor uyanıyor bazen hiç uyumuyor bazen 10 dk uyuyor yani anlattıgım gece uykusu düzenide sabah idare eder😊😊
Bizler iyi diyelim iyi olalım 2 aylik asiyi yaptınız mı
2 aylık aşımızı bizde 25inde olduk cnm 3 tane birden vallaa

Kutsal Tiramisu Kutsal Tiramisu vcanım bak şimdi aklıma geldin sen naptın haber verdnmi bn hatrlamıyormuyum doğum yapmış olman lazım nasılsın bebişin naasıl ne zmndır yoksun insallah iyisinizdr 🤗
Canım merhaba anca yeni girdim siteye. O kadar çok bildirim olmuş ki, kim beni nereye etiketlemiş göremiyorum bile tesadüfen gördüm yorumunu 🌸 bugün 20 günlük olduk biz çok şükür aldım kucağıma bebeğimi sağlıkla 🙏🏻sizler nasılsınız

Selam kızlar nasılsınız? ❤ Bir süre giremedim inşallah herkes iyidir. Biz bugün 20 günlük olduk. 👼🏻🙏🏻
Oh 20 günlük olmuşsunuz ne güzel nasıl gidiyor cnm annelik iyimisin sen bebişin nasıl geçen gün bende seni sordum burda ama üstüne konu geldi galiba öyle geçti

Back
X