• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oh 20 günlük olmuşsunuz ne güzel nasıl gidiyor cnm annelik iyimisin sen bebişin nasıl geçen gün bende seni sordum burda ama üstüne konu geldi galiba öyle geçti
Evet kuzumm gördüm benden bahsetmşsn çok mutlu oldum ❤️ ikimizde iyiyiz çok şükür annelik tarif edilemez yaaa zaten biliyorsun 🌸 siz nasılsınız👼🏻

Evet kuzumm gördüm benden bahsetmşsn çok mutlu oldum ❤ ikimizde iyiyiz çok şükür annelik tarif edilemez yaaa zaten biliyorsun 🌸 siz nasılsınız👼🏻
İyiyiz bizde cnm bugün 63 günlük olduk herşey yerine oturmaya basladı çok şükür ya öyle duygulanıyorum kii daha dün karnımızdaydılar doğdular büyüyolarr yaa bi bakıcaz 1 yasına grcekler valla zamn cok hızlı şimdi sana hızlı gemiyor gibi geliyodur ama 1 aylık olduktan sonra zaman uçuyor kuzumm🤗

İyiyiz bizde cnm bugün 63 günlük olduk herşey yerine oturmaya basladı çok şükür ya öyle duygulanıyorum kii daha dün karnımızdaydılar doğdular büyüyolarr yaa bi bakıcaz 1 yasına grcekler valla zamn cok hızlı şimdi sana hızlı gemiyor gibi geliyodur ama 1 aylık olduktan sonra zaman uçuyor kuzumm🤗
Herkes öyle diyor canım ya. Sanki bana hiç büyümicek gibi geliyor şu an evet. Minicik🙈😍 ama büyüyorlar değil mi🤗 maşallah size de

Selam kızlar nasılsınız? ❤ Bir süre giremedim inşallah herkes iyidir. Biz bugün 20 günlük olduk. 👼🏻🙏🏻
Selam canim masallah size buyuyo desene zaman nasil cabuk geciyo biz 80 gunluk olduk o kadar degisiyolarki tadini cikartmak lazim nasil bebisin huyu suyu

Benimde gece uykusu öyle cnm 1 kere kalkıyor cok şükür ama gündüz öyle bi uyuyor uyanıyor bazen hiç uyumuyor bazen 10 dk uyuyor yani anlattıgım gece uykusu düzenide sabah idare eder😊😊
2 aylık aşımızı bizde 25inde olduk cnm 3 tane birden vallaa
Benimde sabah oyle kuzum hic is yaptirmiyo bana valla dogdu dogali eve temizlikci geliyo her hafta yok yani uyanikken yanlz da durmak istemiyo uyudugu 1 saatte anca yemek yapiyom camasir asiyom falan

Herkes öyle diyor canım ya. Sanki bana hiç büyümicek gibi geliyor şu an evet. Minicik🙈😍 ama büyüyorlar değil mi🤗 maşallah size de
valla banada derlerdide hiç büyümüyo gecmiyor zamn derdim ama doğruymuş geçiyormuş neyse zaten yasayıp görceksin hatta bu minik hallerini özliceksin bile 😊
Benimde sabah oyle kuzum hic is yaptirmiyo bana valla dogdu dogali eve temizlikci geliyo her hafta yok yani uyanikken yanlz da durmak istemiyo uyudugu 1 saatte anca yemek yapiyom camasir asiyom falan
aynen bnde öyleym uyudugu an yemk yapiyim diyorum onuda yetiştirebilirsem başka bişey yapamıyorum zorr yani helecocuk uyumuyosa tek elle işkence😊

Selam canim masallah size buyuyo desene zaman nasil cabuk geciyo biz 80 gunluk olduk o kadar degisiyolarki tadini cikartmak lazim nasil bebisin huyu suyu
Size de maşallah canım benim kocaman olmuş bile 😘 çok huysuz bir bebek değil ama arada tabi mızmızlanmayı abartabiliyoruz olsun ama hiç şikayetçi değilim bizler de böyle büyüdük 🙈❤️ çok teşekkür ederim bu arada 🌸

valla banada derlerdide hiç büyümüyo gecmiyor zamn derdim ama doğruymuş geçiyormuş neyse zaten yasayıp görceksin hatta bu minik hallerini özliceksin bile 😊
aynen bnde öyleym uyudugu an yemk yapiyim diyorum onuda yetiştirebilirsem başka bişey yapamıyorum zorr yani helecocuk uyumuyosa tek elle işkence😊
Aynne valla uzun zaman sonra ilk defa bugun uyudu oglum 2 saat valla ev temizledim resmen mutluyum 🙈

Size de maşallah canım benim kocaman olmuş bile 😘 çok huysuz bir bebek değil ama arada tabi mızmızlanmayı abartabiliyoruz olsun ama hiç şikayetçi değilim bizler de böyle büyüdük 🙈❤ çok teşekkür ederim bu arada 🌸
Aynen oyle cok sukur kuzum buyuduk valla

Merhaba kızlar bende okuyorum K Kutsal Alerji sana bakıyorum sürekli kızlarda sormuş cevap yazmamışsın Bayadır girmedin, umarım herşey güzel geçmiştir bebeğin kucagindadır da ondan yazamamışsındır😊 mutlaka benide etiketle şimdiden gözün aydın 🙏🌼
Sen nasilsin canim gectimi bulantilar bebisin cinaiyeti bellimi

Back
X