- Konu Sahibi Kutsal panter
- #26.281
Evet kuzumm gördüm benden bahsetmşsn çok mutlu oldumOh 20 günlük olmuşsunuz ne güzel nasıl gidiyor cnm annelik iyimisin sen bebişin nasıl geçen gün bende seni sordum burda ama üstüne konu geldi galiba öyle geçti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kuzumm gördüm benden bahsetmşsn çok mutlu oldumOh 20 günlük olmuşsunuz ne güzel nasıl gidiyor cnm annelik iyimisin sen bebişin nasıl geçen gün bende seni sordum burda ama üstüne konu geldi galiba öyle geçti
İyiyiz bizde cnm bugün 63 günlük olduk herşey yerine oturmaya basladı çok şükür ya öyle duygulanıyorum kii daha dün karnımızdaydılar doğdular büyüyolarr yaa bi bakıcaz 1 yasına grcekler valla zamn cok hızlı şimdi sana hızlı gemiyor gibi geliyodur ama 1 aylık olduktan sonra zaman uçuyor kuzummEvet kuzumm gördüm benden bahsetmşsn çok mutlu oldum ❤ ikimizde iyiyiz çok şükür annelik tarif edilemez yaaa zaten biliyorsunsiz nasılsınız
![]()
Herkes öyle diyor canım ya. Sanki bana hiç büyümicek gibi geliyor şu an evet. Minicikİyiyiz bizde cnm bugün 63 günlük olduk herşey yerine oturmaya basladı çok şükür ya öyle duygulanıyorum kii daha dün karnımızdaydılar doğdular büyüyolarr yaa bi bakıcaz 1 yasına grcekler valla zamn cok hızlı şimdi sana hızlı gemiyor gibi geliyodur ama 1 aylık olduktan sonra zaman uçuyor kuzumm![]()
Selam canim masallah size buyuyo desene zaman nasil cabuk geciyo biz 80 gunluk olduk o kadar degisiyolarki tadini cikartmak lazim nasil bebisin huyu suyuSelam kızlar nasılsınız? ❤ Bir süre giremedim inşallah herkes iyidir. Biz bugün 20 günlük olduk.![]()
Benimde sabah oyle kuzum hic is yaptirmiyo bana valla dogdu dogali eve temizlikci geliyo her hafta yok yani uyanikken yanlz da durmak istemiyo uyudugu 1 saatte anca yemek yapiyom camasir asiyom falanBenimde gece uykusu öyle cnm 1 kere kalkıyor cok şükür ama gündüz öyle bi uyuyor uyanıyor bazen hiç uyumuyor bazen 10 dk uyuyor yani anlattıgım gece uykusu düzenide sabah idare eder
2 aylık aşımızı bizde 25inde olduk cnm 3 tane birden vallaa
Kuzum biz 4 aylık olucaz 1 hafta sonraBizler iyi diyelim iyi olalım 2 aylik asiyi yaptınız mı
valla banada derlerdide hiç büyümüyo gecmiyor zamn derdim ama doğruymuş geçiyormuş neyse zaten yasayıp görceksin hatta bu minik hallerini özliceksin bileHerkes öyle diyor canım ya. Sanki bana hiç büyümicek gibi geliyor şu an evet. Minicikama büyüyorlar değil mi
maşallah size de
aynen bnde öyleym uyudugu an yemk yapiyim diyorum onuda yetiştirebilirsem başka bişey yapamıyorum zorr yani helecocuk uyumuyosa tek elle işkenceBenimde sabah oyle kuzum hic is yaptirmiyo bana valla dogdu dogali eve temizlikci geliyo her hafta yok yani uyanikken yanlz da durmak istemiyo uyudugu 1 saatte anca yemek yapiyom camasir asiyom falan
Size de maşallah canım benim kocaman olmuş bileSelam canim masallah size buyuyo desene zaman nasil cabuk geciyo biz 80 gunluk olduk o kadar degisiyolarki tadini cikartmak lazim nasil bebisin huyu suyu
Dmi yaaa böyle düşününce şimdiden özledim vallahivalla banada derlerdide hiç büyümüyo gecmiyor zamn derdim ama doğruymuş geçiyormuş neyse zaten yasayıp görceksin hatta bu minik hallerini özliceksin bile![]()
Aynne valla uzun zaman sonra ilk defa bugun uyudu oglum 2 saat valla ev temizledim resmen mutluyumvalla banada derlerdide hiç büyümüyo gecmiyor zamn derdim ama doğruymuş geçiyormuş neyse zaten yasayıp görceksin hatta bu minik hallerini özliceksin bile
aynen bnde öyleym uyudugu an yemk yapiyim diyorum onuda yetiştirebilirsem başka bişey yapamıyorum zorr yani helecocuk uyumuyosa tek elle işkence![]()
Aynen oyle cok sukur kuzum buyuduk vallaSize de maşallah canım benim kocaman olmuş bileçok huysuz bir bebek değil ama arada tabi mızmızlanmayı abartabiliyoruz olsun ama hiç şikayetçi değilim bizler de böyle büyüdük
❤ çok teşekkür ederim bu arada
![]()
ohhh ne güzellAynne valla uzun zaman sonra ilk defa bugun uyudu oglum 2 saat valla ev temizledim resmen mutluyum![]()
Valla bnde cok merk ediyorum hiç haber yok sen sordugun için sormuyorm daha ama bnde baya mrk ettimKizlar K Kutsal Alerji den hala haber yokmu ya hic merak ettik dogum yapmistir herhalde iyilermi acaba
İnsallah iyidir her ikiside diyelim baya oldu nerdeyse 1 hafta hic girmediohhh ne güzell
Valla bnde cok merk ediyorum hiç haber yok sen sordugun için sormuyorm daha ama bnde baya mrk ettim
Öyle girmemezlik yapmazdı umarım bir aksilik yokturİnsallah iyidir her ikiside diyelim baya oldu nerdeyse 1 hafta hic girmedi
Umarim canim valla merak ettik ama ses soluk yokÖyle girmemezlik yapmazdı umarım bir aksilik yoktur
Sen nasilsin canim gectimi bulantilar bebisin cinaiyeti bellimiMerhaba kızlar bende okuyorum K Kutsal Alerji sana bakıyorum sürekli kızlarda sormuş cevap yazmamışsın Bayadır girmedin, umarım herşey güzel geçmiştir bebeğin kucagindadır da ondan yazamamışsındırmutlaka benide etiketle şimdiden gözün aydın
![]()
evett yaa baya oldu ben hemen haber verir diye düşünüyodum ama aklımıza kötü şeyler getirmeyelim bebişle ilgilenmekten giremiyodurr kesinnİnsallah iyidir her ikiside diyelim baya oldu nerdeyse 1 hafta hic girmedi
yoktur canım inşallah bakalım yakında haber eder bizeeÖyle girmemezlik yapmazdı umarım bir aksilik yoktur