Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten oyle ama kanda döllenmeden 10 gün sonra çıkıyor. 13 15 gün arasındada evde gebelik testinde çıkıyor.

Selam kızlar ben geldim :) darılmayın birbirinize yaaa. Ben de bugün en son öğlen yazdım buraya gece gördüğüm rüyalarımı anlattım filan ama kimse bana da cevap yazmadı sonra da halsizdim zaten siteye girmedim. çokta şeyapmayın yani hepimiz derttaşız şurda küsmeyin birbirinize

Benimde 3 gün kanamam cok az olmustu hamile kalmadan önceki adatim de sonra leke leke gibiydi zaten o ayda hamile kaldım ama kimyasalmıs ama olabilir canım ya sanki hamilesin gibi ya

Ne rüyası bebeğimmm

Onu biliyorum kuzum sen spermin rahme ulaşması 7 gün sürüyo dedin ondan dedim bende

Youlost16 bu kuzum

Onu biliyorum kuzum sen spermin rahme ulaşması 7 gün sürüyo dedin ondan dedim bende
Yk kız zaten yumurta varsa dolleniyor ama %25 ihtimalle tutuyor. Zaten ensaglıklı bir sperm bile 3 gün yaşıyor birde kese dolmaması lazım.sagloklo bir sperm için yeniden üretilmesi gerek kesenin içerisinde 4 günden fazla kalınca ölüyor spermler bu sefer birleşmede bebek oluşmuyor yada sağlıksız oluşuyor bunada dikkat etmek lazım.hadi ben kaçtım

Ona nasıl dikkat etcez yolu mu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…