- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #5.081
Zaten oyle ama kanda döllenmeden 10 gün sonra çıkıyor. 13 15 gün arasındada evde gebelik testinde çıkıyor.Bende 12 15 gün arası biliyorum çünkü kan testinde 7 günden sonra çıkmaz ki yani amaaaan kızlaaar biz kalalım da kaç günde ulaşırsa ulaşssın bıdırıklarB Babygirl16 Youlost16
Ay ablam benim ben cevap verenlere baktım.hep ondan gormedimanam hepiniz birvtuaf olmussunuz size iyi geceler cdedim kimse orali olmadi onu birak rahatsizim dedim kimse umursamadi dahada gelmiyorum buraya. hayirli geceler
Benimde 3 gün kanamam cok az olmustu hamile kalmadan önceki adatim de sonra leke leke gibiydi zaten o ayda hamile kaldım ama kimyasalmıs ama olabilir canım ya sanki hamilesin gibi yaBi de 2 aydır reglim çok gecikiyor canım gecikmesi rahmin gebeliğe hazırlanmasıymış ekimde 5 dün kasımda 9 gün gecikti tam. Bi de bu denli aşırı baş ağrısı ve mide bulantısı ben hiç yaşamadım geçen aylardaYoulost16
Oooo abla daha mjın yeni gördüm sen niye hemen trip atıyon yahu bize ask olsunanam hepiniz birvtuaf olmussunuz size iyi geceler cdedim kimse orali olmadi onu birak rahatsizim dedim kimse umursamadi dahada gelmiyorum buraya. hayirli geceler
Ne rüyası bebeğimmmSelam kızlar ben geldim :) darılmayın birbirinize yaaa. Ben de bugün en son öğlen yazdım buraya gece gördüğüm rüyalarımı anlattım filan ama kimse bana da cevap yazmadısonra da halsizdim zaten siteye girmedim. çokta şeyapmayın yani hepimiz derttaşız şurda küsmeyin birbirinize
kizlar ben sayfaya giremiyorum cok fenayim bulantilarim cok erken basladi ve fena basladi. bisey yiyemiyorm hepinize iyi geceler
Hmm yanlış cümle oldu o zaman çünkü ben öyle anladımYok 7 gün sürüyor rahime ulaşma yolculuğu.
Onu biliyorum kuzum sen spermin rahme ulaşması 7 gün sürüyo dedin ondan dedim bende5 ile 7 gün içinde bukısa yolculuk esnasında ise zigot bölünme şeklinde çoğalmaya başlar. Ve de zigotun rahime yapışması gereken tarafı gelişir. Döllenmenin bu şekilde takip edildiği 9-10. gün sonunda ise yuvalanma tamamlanır. Ve bu şekilde yuvalanma ise döllenmeden hemen sonraki 5-8. günler içinde başlar.
Aynen ben çok araştırırımda ondan biliyorum birde saglık dersinde işlemiştik bu konuları ondan canım aman neyse yattım ben saat kaç oldu koca artk yanıma gelmiyorsun diye trip atıyorHmm yanlış cümle oldu o zaman çünkü ben öyle anladım
Merhaba canımlar. Gece rüyamda çok karışık şeyler gördüm Hatta iki tane ayrı rüya gördüm. Biri çok değişikti ve çok korktum rüyamda. Yani hissettim korktuğumu . Diğeri ise kuzenimin eşi gerçekte hamile ve onu gördüm rüyamda da hamileydi. İnternetten baktım çok güzel şeyler yazıyor. Rüya sahibinin niyet ettiği dualar kabul olur ve evlat sahibi olur filan yazıyordu ağladım okurken
Yk kız zaten yumurta varsa dolleniyor ama %25 ihtimalle tutuyor. Zaten ensaglıklı bir sperm bile 3 gün yaşıyor birde kese dolmaması lazım.sagloklo bir sperm için yeniden üretilmesi gerek kesenin içerisinde 4 günden fazla kalınca ölüyor spermler bu sefer birleşmede bebek oluşmuyor yada sağlıksız oluşuyor bunada dikkat etmek lazım.hadi ben kaçtımOnu biliyorum kuzum sen spermin rahme ulaşması 7 gün sürüyo dedin ondan dedim bende
Amin canım aminnn inşallah Ama kabus gibi gördüğüm rüya o kadar kötüydü ki tüm gün etkisinde kaldımAy hadi hayırlara vesile olsun canım benimKutsal Tiramisu
Ona nasıl dikkat etcez yolu mu varYk kız zaten yumurta varsa dolleniyor ama %25 ihtimalle tutuyor. Zaten ensaglıklı bir sperm bile 3 gün yaşıyor birde kese dolmaması lazım.sagloklo bir sperm için yeniden üretilmesi gerek kesenin içerisinde 4 günden fazla kalınca ölüyor spermler bu sefer birleşmede bebek oluşmuyor yada sağlıksız oluşuyor bunada dikkat etmek lazım.hadi ben kaçtım
İsticez tabikiii Rabbim siz isteyin ben vereyim diyo yani :)
Güzel seyler yazıyormuş tabirde canım ilk rüyanın etkisindemi kaldınYoulost16 bu kuzum
Aaaa olabilirrrYoulost16 kuzuö benim de geçen ay 3 gün sürdü işte şüphelerim ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?