- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #27.481
Hahaha kendi oturup kalkamıyor demek yerim bn onuuTüylerim diken diken oldu sonlara doğru. Çok şükür canım. Çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Maşallah canım maşallah. Adıyla yaşasın inşallah
Nice güzel yaşları olsun kuzum un. Her şeyin Bi vakti var kuzu. Bi anda Bi bakmışsın hızlanmış bile. Sağlıklı olsunlar yeter ki.
Benim kız kurtlu. Hiç emeklemedi zaten. Yüz üstü bile durmadı hala da durmuyor mesela. Hatta pıtır pıtır yürüyor ama kendi oturup kalkamıyorböyle değişik Bi şey.
Saol kuzm bnmmmmm Rabbim sizlerin kinide size bagslabTüylerim diken diken oldu sonlara doğru. Çok şükür canım. Çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Maşallah canım maşallah. Adıyla yaşasın inşallah
Nice güzel yaşları olsun kuzum un. Her şeyin Bi vakti var kuzu. Bi anda Bi bakmışsın hızlanmış bile. Sağlıklı olsunlar yeter ki.
Benim kız kurtlu. Hiç emeklemedi zaten. Yüz üstü bile durmadı hala da durmuyor mesela. Hatta pıtır pıtır yürüyor ama kendi oturup kalkamıyorböyle değişik Bi şey.
Bi kaç gündür Bi yere tutunup kalkmaya çalışıyor ama pek başaramıyorHahaha kendi oturup kalkamıyor demek yerim bn onuuyok canım bnm hiç takıomıyorum bu konulara elbet yürüyecekler, konuşacaklarrr o yüzden ne zaman isterse canı o zaman yürür.. Bizimki acayip hızlı emekliyor artk o kadar alıştıki buarada hiç durmuyo yeminle, 5 saniye durmazmı bir çocul yokk durmuyoo bildiğin afacan erkek cocukları gibii yaanmışım yanii sizinkiler nasıl kızlarrr
Telefonu bozulmuş canım. Ondan.@Meylen bak şimdi bnde merk ettim umarım iyidir ya 15 temmuzdn beri burayada girmemiş
Oyle mi oluyormus. Cunku lutfen oyle olsun yani. Biz cocukken sarisinmisiz bu bebek kara saclikaşı kirpigi sari, gorunmuyor. Sarışın bebek bekliyorduk.
Yürüdügü zaman keşfetmek için hep yürümek ister zaten kuzum bizimki yürümeden keşiflere başladııBi kaç gündür Bi yere tutunup kalkmaya çalışıyor ama pek başaramıyorBenimki de böyle Bi çeşit.
Maşallah diyim kız. Beste o kadar hareketli değil. Sadece hep yürümek istiyor.
Telefonu bozulmuş canım. Ondan.
ay canim benim benim ki hala totosunu kaldiramiyorSağolasın canım. Gidemedik daha ama. Eşime çıkmadı. İl emri bekliyoruz nasipse. Bebiş iyi. Yürüyor Bayadır. Pıt pıt geziyoruz işte
Ne günler yaa. 1 yaş oldu bile. Sağlıklı güzel yaşları olsun inşallah yaa.
Anaaam senin bebiş de doğdu Di mi. Ben çok uzak kalmışım. Adı ne kuzum un. Sağlıkla büyüsün inşallah yaaa
Bende sipraktin şurup veriyorum ama öksürtüyor baya veremedim sizinde oldu musipraktin diye bir surup var 4n azindan istah aciyor onerrim
Burdayım ama aktif değilim ürün inceleme için geldim yorum yapmaya oda baktım gelmemiş şans eseri mesajını okudum canımSelam kızlar,nasılsınız?Bayadir girmiyordum buralara.Benim oğlum 13 ayını doldurdu.2 aydır yürüyor hatta hiç oturmuyor.Yarın da kısmetse sünnet olacak.Dualarinizi bekliyoruz.
Kestelden bi zehra vardı.Nerelerde bilen var mı?Bebeği oldu mu merak ettim.Canlı anneden haber var mı?
Yaaa MaşAllah canım büyümüş kolayca olur sorunsuz insAllah sünneti canlı anne O Oha diyorum oldu nicki bende bı prenses annesiyim benim oğlumda 5 aylık oldu 1 ay oluyor sünnet olalıSelam kızlar,nasılsınız?Bayadir girmiyordum buralara.Benim oğlum 13 ayını doldurdu.2 aydır yürüyor hatta hiç oturmuyor.Yarın da kısmetse sünnet olacak.Dualarinizi bekliyoruz.
Kestelden bi zehra vardı.Nerelerde bilen var mı?Bebeği oldu mu merak ettim.Canlı anneden haber var mı?
Böyle durumlarda napilmasi gerekiyor bilmiyorum dönem dönem çocuklar böyle oluyor nedense Rabb'im kolaylık versin düzelir inşAllahKızlar merhabalar nasılsınız? Biz 1 hafta önceye kadat çok iyiydik herşey yolundaydı. Ama 1 haftadır felakrt bir ağlama ve kucak isteme bacağıma sarılma durumu var anlamadım. Çocuğum gitti başka çocuk geldi resmen aklım almıyor. Aşırı yoruldum bittim resmen. Kızım akşam yatar sabah kalkardı artık geceleri kalkıp ağlıyor. Gündür hep ağlıyor 1 gülüyor 10 ağlıyor aşırı huysuz ay ben böyle birşey yaşamamıştım şok oldum 1 haftadır tanıyamıyorum çocuğumu. Nolur bir akıl verin bir yardımcı olun ban napcaö ya. Acaba ayrılık korkusu mu nedir bu bu kadar bana yapışması ağlaması. Napcağımı şaşırıyorum bazen bırakayım almayayım kucağıma ağlasın diyorum ama içim elvermiyor. Sürekli bacağıma yapışıp ağlıyor kucak istiyor of inşallah düzelir kızlar sanki çocuğum hiç akıllı iyi olmamış gibi geliyor bazen okadar iyi hallerini unutturdu ki sanki hiç düzelmiycek gibi..
Burdayım ama aktif değilim ürün inceleme için geldim yorum yapmaya oda baktım gelmemiş şans eseri mesajını okudum canımBiliyo musun bazen burada gezerken aklıma geliyosun vallahi diyorum karşılaşır mıyız acaba diye:) bu arada hala gebe kalamadım
Iyiyim canım sen nasılsın öğretmenim arada aklima eski güzel günlerimiz geliyor of ofHey kızlar. Buralar baya sessizleşmiş. Nasılsınız!
Topuğun tamamını okumadım,Bu lekelenmenin sonu adet mi olacak kesilecek mi cok merak ediyorum siddetli karın agrim var belim felaket ağrıyor rengi kahverengi pembe karisik geliyor
O zmn negatifti maalesef adet olmuştum 2019un kasım ayında hamile olduğumu öğrendim Rabbim sağlıkla nasip eder inşAllah adet belirtileri ile kesinlikle aynı güzel sonuç alırsın insAllah canımTopuğun tamamını okumadım,
Neymiş cevabı adet mi, bebek mi?
Benimde sökülme hissi var bat yarın.
Iki gün önce testim negatifti.
Ne kadar sevindim kasımda hamile olmuşsun şükür dedim içimden:)O zmn negatifti maalesef adet olmuştum 2019un kasım ayında hamile olduğumu öğrendim Rabbim sağlıkla nasip eder inşAllah adet belirtileri ile kesinlikle aynı güzel sonuç alırsın insAllah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?