- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #5.041
Ben biraz erkekçiyim ama içime kız doğuyor bilmiyorum nasip kuzum Allahım herkesin gönlüne göre nasip etsinTabi sağlıklı olsun önceliğimiz bu. Hayırlı evlat olsun ailesine, vatanına, milletine...Benim gönlümde hep kız yatıyor da ondan herkese soruyorum, ama tabi Rabbimin verdiği başımın gözümün üstüne
Hamilelikte bu kadar erken bulantı olmaz diye düşünüyorum canım iki gebelik geçerdim bu kadar erken başlamadı hamilele olalı 3 hafta geçti anca yeni yeni başladı. Yani bebegin kalp atımı olduğunca bulantı başlıyor diye biliyorum sen şuan hamile olsan bile kesen bile gorusmek ultrasonda ama sen yine agrı kesici tüketme normal şartlar tüketmemiz lazım ilacı meyilli olmamak gerekirAh kızlar şu bat günü gelsin artık olacaksam olayım vardır diye ağrı kesici içemiyorum beynim zonkluyo saç diplerim çok ağrıyor mide bulantım öyle metpamid içicektim içmedim bişi içemiyorum vardır diye ama ağrılarla bulantıyla çebelleşmekten yerimden kalkamıyorum artık
Elif ben de öyle düşünüyordum ama en yakın arkadaşımın bat günü mide bulantıları başladı, doktor bile baya erken başladı demişti ona. Bulantıdan şüphelenip test yaptık ve hamileydi. Yani gerçekten olabiliyormuş. Benim de bütün bildiklerimi unutturmuştu.Hamilelikte bu kadar erken bulantı olmaz diye düşünüyorum canım iki gebelik geçerdim bu kadar erken başlamadı hamilele olalı 3 hafta geçti anca yeni yeni başladı. Yani bebegin kalp atımı olduğunca bulantı başlıyor diye biliyorum sen şuan hamile olsan bile kesen bile gorusmek ultrasonda ama sen yine agrı kesici tüketme normal şartlar tüketmemiz lazım ilacı meyilli olmamak gerekir
Psikolojik dedi doktor bana geçen dün gttgmde ama erken yumurtlamış.olabilir. Çünkü bebek kalp atımı başlayınca bulantı başlıyor tiksinme zaten erkenden olıyor ben yumurtladım 1 hafta sonra herşeyden tiksindim ama ögürmelerim kusmalarom yeni yeni ki ilk defa bugun kustum.düşünn. Yani bilmiyorum ama düşünmemek bu süreçte en iyisi. Ne zaman ben hamile degilim kesin diyorsun ozamab hamile oluyorsun Rabbim o sürprizi kesinlikle yaşatıyorElif ben de öyle düşünüyordum ama en yakın arkadaşımın bat günü mide bulantıları başladı, doktor bile baya erken başladı demişti ona. Bulantıdan şüphelenip test yaptık ve hamileydi. Yani gerçekten olabiliyormuş. Benim de bütün bildiklerimi unutturmuştu.
Kızbu ay diyorum ben onu, hamile miyim o zamanPsikolojik dedi doktor bana geçen dün gttgmde ama erken yumurtlamış.olabilir. Çünkü bebek kalp atımı başlayınca bulantı başlıyor tiksinme zaten erkenden olıyor ben yumurtladım 1 hafta sonra herşeyden tiksindim ama ögürmelerim kusmalarom yeni yeni ki ilk defa bugun kustum.düşünn. Yani bilmiyorum ama düşünmemek bu süreçte en iyisi. Ne zaman ben hamile degilim kesin diyorsun ozamab hamile oluyorsun Rabbim o sürprizi kesinlikle yaşatıyor
Evet ya sadece salıyı değerlendirmiştik o günde yoğun uzayan bi akıntı olmıstuYumurtlaman bı aralar demi canım?
Adet sancısı olupta adet gelmeme durumu en iyi belirli akıntı bel agrısı sivilce falan hepsi Boş yani anlıcagın birde erken gogus agrısı ama.o herkeste olmuyor diye biliyorum benim süt kanallarım ilk gebeligimdede çabuk oluşmuştu. 8+5 te kürtaj oldum.1 hafta geçmeden süt geldi gogüslerimden yine aynı şekilde büyükler ve acıyorlar yine aynısı olıyor diye düşünüyorum.. Ama adet sancısını düşün olupta bir kaç gün gelmiyorsa kan hamile olma olasılığın çok yüksek. Benim hala.vardır adet sancım arada gelip gidiyorKızbu ay diyorum ben onu, hamile miyim o zamangöğüs ağrısı dışında hiçbişey yok tertemiz
Bak benim bu ay akıntıdan 3 gün sonra yumurtlamam oldu, testle gördüm. Aslında belki seninkide öyledir. Bu günleri değerlendirsen olmaz mı? Ümidini yitirmek için çok erken.Evet ya sadece salıyı değerlendirmiştik o günde yoğun uzayan bi akıntı olmıstu
Kasık ağrım yok ama göğüs ağrım yumurtlamadan önce ağrımaya başladı ben de yumurtlama belirtisine yordum. Ama hala geçmedi. Bayadıt ağrıyor. Dediğin gibi kendimi kaptırmayacağım zaten öyle de yapıyorum, tatildeyim tadını çıkarıyorum. Rabbim ne zaman nasip ederseAdet sancısı olupta adet gelmeme durumu en iyi belirli akıntı bel agrısı sivilce falan hepsi Boş yani anlıcagın birde erken gogus agrısı ama.o herkeste olmuyor diye biliyorum benim süt kanallarım ilk gebeligimdede çabuk oluşmuştu. 8+5 te kürtaj oldum.1 hafta geçmeden süt geldi gogüslerimden yine aynı şekilde büyükler ve acıyorlar yine aynısı olıyor diye düşünüyorum.. Ama adet sancısını düşün olupta bir kaç gün gelmiyorsa kan hamile olma olasılığın çok yüksek. Benim hala.vardır adet sancım arada gelip gidiyor
Bugun değerlendirecektik güme gitti yarını düşünüyorum belki olur diye bilmiyorum ovu testide yok elimde belkide oldu bitti bile bilmiyorumBak benim bu ay akıntıdan 3 gün sonra yumurtlamam oldu, testle gördüm. Aslında belki seninkide öyledir. Bu günleri değerlendirsen olmaz mı? Ümidini yitirmek için çok erken.
Kasık ağrım yok ama göğüs ağrım yumurtlamadan önce ağrımaya başladı ben de yumurtlama belirtisine yordum. Ama hala geçmedi. Bayadıt ağrıyor. Dediğin gibi kendimi kaptırmayacağım zaten öyle de yapıyorum, tatildeyim tadını çıkarıyorum. Rabbim ne zaman nasip ederse
Heh şoyle Rabbim zamanını biliyor :)Bak benim bu ay akıntıdan 3 gün sonra yumurtlamam oldu, testle gördüm. Aslında belki seninkide öyledir. Bu günleri değerlendirsen olmaz mı? Ümidini yitirmek için çok erken.
Kasık ağrım yok ama göğüs ağrım yumurtlamadan önce ağrımaya başladı ben de yumurtlama belirtisine yordum. Ama hala geçmedi. Bayadıt ağrıyor. Dediğin gibi kendimi kaptırmayacağım zaten öyle de yapıyorum, tatildeyim tadını çıkarıyorum. Rabbim ne zaman nasip ederse
Sen yarını değerlendir o zaman canım. Yumurtada 36 saata kadar yaşayabiliyor. Elinden geleni yap da takdir AllahınBugun değerlendirecektik güme gitti yarını düşünüyorum belki olur diye bilmiyorum ovu testide yok elimde belkide oldu bitti bile bilmiyorum
Elif senin göğüs ucu ağrın olmuş muydu, genel de göğüs ağrısı bile seçici bişey değil, daha çok g ucu ağrısı duydumHeh şoyle Rabbim zamanını biliyor :)
Kan verdinmi canımmmerak ettimKızlarr merhaba bazı sıkıntılardan dolayı yorum yapamasamda sizi takip ediyorum hepinizi çok seviyorum İnşallah güzel haberlenizi alırım. Benim bat 8 gün geçti ve 3 defa test yaptım akşam çıkmadı ve sabah testlerin ikisine baktığımda ikinci çizgi çıkmıştı ama sonra araştırdım testin kendi çizgiside olabilirmiş. Daha önce böyle bişey duydunuz mu? Kızlar belirti olarak çok fazla akıntım var ama kahverengimsi bugun beyaza döndü. Kasıklarım çok ağrıyo gaz sancısı var iştah artışı falanda var. Bu akşam kan vericem bakalım hayırlısı olsun İnşallah
İnsallah canım bende biraz şüphe var ama bakalım neye çıkacakİnşallah "İyiki hapmışız" deriz Zehram
Meylen gönlün neyden yanaydı?
Ekledim canımcım
Batlarınız elimde kızlar
@Kutsal panter @Kutsal Tiramisu @MelteminaaCherrygum
Dokununca acıyor normalde sönüktür bende ama şimdi büyük ucuSen yarını değerlendir o zaman canım. Yumurtada 36 saata kadar yaşayabiliyor. Elinden geleni yap da takdir Allahın
Elif senin göğüs ucu ağrın olmuş muydu, genel de göğüs ağrısı bile seçici bişey değil, daha çok g ucu ağrısı duydum
Ama canım benim döllendiğiilk gün belirtilerim baslıyo ona ne dicenHamilelikte bu kadar erken bulantı olmaz diye düşünüyorum canım iki gebelik geçerdim bu kadar erken başlamadı hamilele olalı 3 hafta geçti anca yeni yeni başladı. Yani bebegin kalp atımı olduğunca bulantı başlıyor diye biliyorum sen şuan hamile olsan bile kesen bile gorusmek ultrasonda ama sen yine agrı kesici tüketme normal şartlar tüketmemiz lazım ilacı meyilli olmamak gerekir
İmkansız psikolojik oAma canım benim döllendiğiilk gün belirtilerim baslıyo ona ne dicen
Kuzum psikolojik olamaz iki gebelik geçirdim ikisindede yaşadığım belirtilerde hamileydim doktorlar bile sasırıyo ama işte benim hemen baslıyo gerçekten psikolojik değil benimki düşün bata 13 vardı ben belirti yaşamaya başladım kimse inanmadı ama ben hamileydim ve adetken ögrendim düşünİmkansız psikolojik oyok artk daha bebek bile degil yuvarlak embriyo sana belirtimi yapıcak. Sen bence doktor ol test almana gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?