- 4 Nisan 2018
- 1.957
- 4.368
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadarrrrrrr
Kızz sen adını kutsal tantuni diye değiştirseneyemek sana kurban olsun benden sana tantuni ozamanyaa hiç söyleme nasıl zoruma gitmişti beni insandan saymıyolar diye
tabiikiii Mekan bizden sorulur
![]()
![]()
kuzum şizofren panter düşünüyorumda bilemedimGirişte kontrol falan mı yapsak, herkes gelmesin
Kızz sen adını kutsal tantuni diye değiştirseneKutsal Tiramisu nasıl yaratıcı bi isim demi
![]()

Sağoll kuzumm hepimize hayır uğur getirsin inşallahhKutsal panter hayrlı ugurlu olsn topiğin kuzum ugurlu olr inşaallah bizede herkesede :))
Aminnnnnnnnn kuzumm :)Sağoll kuzumm hepimize hayır uğur getirsin inşallahh![]()
Canımmmsınnn, kız valla bak yeni geldim ortama alışmaya çalışıyordum zaten kimseyi etiketlemedim daha, @canli anne yazmış da yazmış seni unutmuş
O cevao yazar elbet bende vi umtla bekliyom yazarsnz elbet abow nerde bizde o bizi sevenler :))Canımmmsınnn, kız valla bak yeni geldim ortama alışmaya çalışıyordum zaten kimseyi etiketlemedim daha, @canli anne yazmış da yazmış seni unutmuşbana kızma, ben hakimimm suçsuz bey
![]()
Ben varimm şekerimm her daimmKızlar ses verin meryem suresiiii
Beni deeeee :/Canımmmsınnn, kız valla bak yeni geldim ortama alışmaya çalışıyordum zaten kimseyi etiketlemedim daha, @canli anne yazmış da yazmış seni unutmuşbana kızma, ben hakimimm suçsuz bey
![]()
OkuyalımKızlar ses verin meryem suresiiii
sen 1 ben 2 hani bunun devamıBen varimm şekerimm her daimm
3 olduk kuzum devammmOkuyalım

4 olduk3 olduk kuzum devammm![]()
sen 1 ben 2 hani bunun devamı![]()