- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.081
Valla biz @Senaaashn instagramdan goruşuyoruz birbirimizin fotolarını goruyorız yüz yüze de gelmek istiyoruz bakalım.nasip ne zaman :)Göz zevkiniz bozulmasın gece gece
Kızlar burdan sonra reelde görüşmek nasıl bir his olur acaba, insan tedirgin mi olur, ne diyeceğiniz bilemez mi, garip yani aslında. Denenirse nasıl olur merak ederim gerçekten, deneyen var mı ki?
Bende aynen öyle düşünüyorumZehra kız senin için tahmin ettiğim tek şey tesettürlü olduğun, gerisi yok ben de
haklısın canım zor onun için.Uyumustur herhalde,kadın yoruluyodur ya bütün gün,çocuklar,hamilelik ev,koca derken..
oooo bebeğim siz level atlamışsınızValla biz @Senaaashn instagramdan goruşuyoruz birbirimizin fotolarını goruyorız yüz yüze de gelmek istiyoruz bakalım.nasip ne zaman :)
Biz 1 aydır level attık darısı hepimizehaklısın canım zor onun için.
oooo bebeğim siz level atlamışsınız
Valla ya sıfır naz niyazla koydunValla en cesurunuz yine benmisim.
Aaa gerçekten mii, hadi buraya da koyun. Ayy insan kimle konuştuğunu bilmek istiyor değil mi?Valla biz @Senaaashn instagramdan goruşuyoruz birbirimizin fotolarını goruyorız yüz yüze de gelmek istiyoruz bakalım.nasip ne zaman :)
Allah bizim karşımıza da seni çıkardı canımayy kızlar hep derdimki hiç tanımadığım görmediğim insanlar olsada rahatça derleşebilsem sonra Allah sizi çıkardı karşıma
çok şanslısınız canım benim gibi insana sahip olmak servet gibiValla ya sıfır naz niyazla koydun
Aaa gerçekten mii, hadi buraya da koyun. Ayy insan kimle konuştuğunu bilmek istiyor değil mi?
Allah bizim karşımıza da seni çıkardı canım
Profil resmi.olarak mı tamam.koyucam.ama.hemen kaldırırımValla ya sıfır naz niyazla koydun
Aaa gerçekten mii, hadi buraya da koyun. Ayy insan kimle konuştuğunu bilmek istiyor değil mi?
Allah bizim karşımıza da seni çıkardı canım
inşallah canımBiz 1 aydır level attık darısı hepimize
Canım benim yüreğin gibi yüzün de nasıl temiz, gerçekten yüzüne yansımış. Maşallah sana. Rabbim gönlünden geçen hayırlı muradlarını gerçek kılsın inşallahYüzüm cok net ama koyuyorum günah benden gitti :))
ahhaahhaahhahabelki sen benim eltimsin görümcemsin nerden bileyim kız
Bence deçok şanslısınız canım benim gibi insana sahip olmak servet gibi
maşallah zehram ay gibisinYa ne resimler var ama hep ikili tekli yok ya :)))
Ay kucuksun sen daha,suratindan belli.Ama hiç tanıdık gelmedin.Çok çıkmıyor musun çarşıya sokağa,pazara denk gelmedik hiç demekkiYa ne resimler var ama hep ikili tekli yok ya :)))
Kızlar valla, tesettürlüsü de tesettürsüzü de ay gibi yaa. Çok güzelsin canımcım sen de gözüm gönlüm açıldı. Allah kaderinizi güzel eylesinProfil resmi.olarak mı tamam.koyucam.ama.hemen kaldırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?