- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.061
çok düşündün göster artıkImmmm düşünüyorum
Göz zevkiniz bozulmasın gece geceözeldende atabilirsin
Oyyy teşekkür ederim balımm o senin taşlığınMaşallah sana tü tü tüüüüüüüValla bu topikte gördüğüm tüm hatunlar taş gibi sanki Kutsal Tiramisu
Allah bağışlasın canım. 2. Yi de nasip etsin Allah
Ne zaman başlanmalıydı canım?
Kızzlaaaarrrr bi batları alalım mı? Merak ettim nr kadar var batlara?
offff inşallah progestan etki ederKız benimde lh yüksek,kalınıyor da işte devam etmiyor demekki
Hadi Zehra yaaaçok düşündün göster artık
birbirimizi tanımadığımız için böyle rahatız emin olGöz zevkiniz bozulmasın gece gece
Kızlar burdan sonra reelde görüşmek nasıl bir his olur acaba, insan tedirgin mi olur, ne diyeceğiniz bilemez mi, garip yani aslında. Denenirse nasıl olur merak ederim gerçekten, deneyen var mı ki?
oda olur kuzumHahaha onu ben bilmem kaynanama yaptırırım o bilir
hadi kız göster kendiniGöz zevkiniz bozulmasın gece gece
Kızlar burdan sonra reelde görüşmek nasıl bir his olur acaba, insan tedirgin mi olur, ne diyeceğiniz bilemez mi, garip yani aslında. Denenirse nasıl olur merak ederim gerçekten, deneyen var mı ki?
Zehrayla biz deneriz ,sizin için kobay oluruz da işte azıcık konuşacak konu biriksin.Yüzyüze gelince konu bulamayip saf gibi bakmayalim birbirimizeGöz zevkiniz bozulmasın gece gece
oda olur kuzum
birbirinize çaya gitsenizeZehrayla biz deneriz ,sizin için kobay oluruz da işte azıcık konuşacak konu biriksin.Yüzyüze gelince konu bulamayip saf gibi bakmayalim birbirimize
oyyy teşkkürler yemiş kadar oldum
Aynen tanısak bence de böyle olmayızbirbirimizi tanımadığımız için böyle rahatız emin ol
Pardon da sen niye hiç gösterme taraftarı değilsin bakemmmhadi kız göster kendini
Mantıklı gerçekten, konuşacak konu biriktirelim sonra görüşürüz kim bilir?Zehrayla biz deneriz ,sizin için kobay oluruz da işte azıcık konuşacak konu biriksin.Yüzyüze gelince konu bulamayip saf gibi bakmayalim birbirimize
Dedim ya azıcık konuşacak konu biriktirelim giderizbirbirinize çaya gitsenize
dedim ya göstersem bidahada uyuyamamAynen tanısak bence de böyle olmayız
Pardon da sen niye hiç gösterme taraftarı değilsin bakemmm
Mantıklı gerçekten, konuşacak konu biriktirelim sonra görüşürüz kim bilir?
Anacum şarjım bitecek çabuk olun
Niye kız kaçırdım galiba, ben mi uyuyamam tövbe yarebbim.dedim ya göstersem bidahada uyuyamam
Uyumustur herhalde,kadın yoruluyodur ya bütün gün,çocuklar,hamilelik ev,koca derken..@canli anne esma sultan neredeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?