- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.101
Ya seymossss yerim seniCanım benim yüreğin gibi yüzün de nasıl temiz, gerçekten yüzüne yansımış. Maşallah sana. Rabbim gönlünden geçen hayırlı muradlarını gerçek kılsın inşallah
ahhaahhaahhaha
Bence de
Foto koyan koydum desin ki profiline girmek zor olmasın canlar. Ama şarjım bitiyor yahu
Kız benim gelinlikli telefonumda bi tane var o da net değil,tabi biz evleneli 11 yıl oldu o zaman böyle selfie melfi yoktu kiBi kıyak daha bu da gelinlikli hemen kaldırdım gören görsün :))
Teşekkür ederim.buda kına halim :)Kızlar valla, tesettürlüsü de tesettürsüzü de ay gibi yaa. Çok güzelsin canımcım sen de gözüm gönlüm açıldı. Allah kaderinizi güzel eylesin
Zehram gerçekten sen de baya gençsin yaa. Ne gzüel.Youlost16
Aman kızz töbee de hemennnYa seymossss yerim seniSenin gönlün benden daha temiz emin ol bizimki çöp çöp :)
Abla ben burda pek takılmıyorum ondan karşılaşmıyoruz dışarı da pek çıkmam ama montumdan beni tanıyabilirsin :))) koy ya bakarızKız benim gelinlikli telefonumda bi tane var o da net değil,tabi biz evleneli 11 yıl oldu o zaman böyle selfie melfi yoktu ki
ben görmedim amaBi kıyak daha bu da gelinlikli hemen kaldırdım gören görsün :))
maşallah bebeğimm parşıyosunKızlar koydum kaldırıcam.şimdi :)
Kaldırdııımmmben görmedim ama
Kutsalım panterimm hadii send eeee lütfennnben görmedim ama
banane ben görmediiiimmmmmKaldırdııımmm
maşallah bebeğimm parşıyosun
Yaaaa :)))banane ben görmediiiimmmmm
aramızdaki herşey bitti şeyma bi bana göstermedinKutsalım panterimm hadii send eeee lütfennn
Aynenn sizde koyun gorelmmm :))Kutsalım panterimm hadii send eeee lütfennn
Anacum yıllanmış şarap gibisin, o zaman da çok güzelmişsin, şimdi çok daha güzelsin maşallahBakınız ne kadar gencmisiz
Sende oyle birde anne olduğumuzu düşünseneCanım sende cok güzelsin maşallah
Kız ben koymadım rahat olaramızdaki herşey bitti şeyma bi bana göstermedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?