- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.141
evde bi tur atıp geldimNereye gittinnn
zeroşş ayın 29 unda test yapıcam şimdiden çok heycanlandım acaba tutmuşmudurNereye gittinnn
Tutmuştur insallah kuzum ya kendinde değişiklik hissediyomusunzeroşş ayın 29 unda test yapıcam şimdiden çok heycanlandım acaba tutmuşmudur
kasık ağrısından başka bi değişiklik yok canımTutmuştur insallah kuzum ya kendinde değişiklik hissediyomusun
oda ilaç kullandım ondandır diyorum en geç 3ünde adet olmam lazım doktor dedi bakalım artıkTutmuştur insallah kuzum ya kendinde değişiklik hissediyomusun
Ya benim vücudum cins heralde hemen hersey oluyo bende ikisindede hissettim ben ondan sana da sordumkasık ağrısından başka bi değişiklik yok canım
nasıl hissettim kuzumYa benim vücudum cins heralde hemen hersey oluyo bende ikisindede hissettim ben ondan sana da sordum
Valla kuzum insallah ya Benin’de bat günüm 19 u bakalım kimyasal oldu ya aksayacak mıoda ilaç kullandım ondandır diyorum en geç 3ünde adet olmam lazım doktor dedi bakalım artık
Göğüsler mide bulantıları bas dönmeleri kasınmalar fala filannasıl hissettim kuzum
Valla kuzum insallah ya Benin’de bat günüm 19 u bakalım kimyasal oldu ya aksayacak mı
İnsallah kuzum pek umutlanmak istemiyorumkimyasalın arkası sağlıklı gebeliktir inşallah
kuzu ben en son cuma günü ov. testinde pik gördüm ogünü değerlendirdim c.tesi doktora gittim 4 yumurta var pazar itibariyle 3 gün ilişki dedi bugün çalışmanın son günüydü bugünüde sayarak 11 gün sonra 29 u artık varmı yokmu belli olur yani belirti yaşamam için erken diye düşünüyorum. şuan sanki sağ kasığımda bişeyler oynuyo gibi olduGöğüsler mide bulantıları bas dönmeleri kasınmalar fala filan
İnsallah kuzum pek umutlanmak istemiyorum
Heyecandan olmasın :))) kuzum ben birleştikleri ilk gün bile anlıyorum ya hemenkuzu ben en son cuma günü ov. testinde pik gördüm ogünü değerlendirdim c.tesi doktora gittim 4 yumurta var pazar itibariyle 3 gün ilişki dedi bugün çalışmanın son günüydü bugünüde sayarak 11 gün sonra 29 u artık varmı yokmu belli olur yani belirti yaşamam için erken diye düşünüyorum. şuan sanki sağ kasığımda bişeyler oynuyo gibi oldu
İnsallah kuzum valla insallah insallahAllahh büyüktür bebeğim bu defa olacak inşallah sen yanlızca Allaha tevekkül et
haha okadarda değil :)) ben anlayamammHeyecandan olmasın :))) kuzum ben birleştikleri ilk gün bile anlıyorum ya hemen
koy kız hazır 3 kişiyiz kimsede görmezBende koyuyorum foto hazırmısınız ;D
EvetBende koyuyorum foto hazırmısınız ;D
İki kere test ettim ben anlıyorum:)))haha okadarda değil :)) ben anlayamamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?