- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.181
Üff valla kusucam ya . Allahım ahir zaman diyoruz ya işte ahanda örneğiAyyy hele beennn
bende kadının eski konularına filanda baktım sanki psikolojisi pek iyi değil gibiDediğiniz topiği okudumda büssürü büssürü kötü konusuyom içimden allahım fıttırdım deli oldum ya
Evettt kıyamet alamet-i bu işteÜff valla kusucam ya . Allahım ahir zaman diyoruz ya işte ahanda örneği
Ya açıkcası rahatlığı beni çok rahatsız etti . Hep bir kişiyi suçluyoda hata bence iki kişilik . Bide devletin o kadar imkanı varken çaresizlik yaratıcı gelmiyor bana ya valla böyle ört pas edilmemeli . Bahane bulmuyorum allah kimseye yaşatmasın ama arkadaş aşırı rahat yaÜff valla kusucam ya . Allahım ahir zaman diyoruz ya işte ahanda örneği
kimsenin ne yaşadığını biz bilemeyiz canım bugün o yarın bizim başımıza gelebilir en iyisi yorum yapmamak Allah bizleri korusunYa açıkcası rahatlığı beni çok rahatsız etti . Hep bir kişiyi suçluyoda hata bence iki kişilik . Bide devletin o kadar imkanı varken çaresizlik yaratıcı gelmiyor bana ya valla böyle ört pas edilmemeli . Bahane bulmuyorum allah kimseye yaşatmasın ama arkadaş aşırı rahat ya
Ahahahah abla gecti artık :)))masllah ben gormefim sizi bana ne uymusummm bnde istiyorm
Bahane bulmak değil canım tabiki yarınımızı bilemeyiz ama . Ne biliyim bazı yorumlara gülmüş falan ysşadığı çok ağır sonuçta . E eski konulara bakıyorum daha bu sabah başka topikte yorumları var . Anlayamadım allah yardımcısı olsunkimsenin ne yaşadığını biz bilemeyiz canım bugün o yarın bizim başımıza gelebilir en iyisi yorum yapmamak Allah bizleri korusun
bana ne yaAhahahah abla gecti artık :)))
belliki ruh hali iyi değil istiyerek yapmıyodur ben gerçekten çok üzüldüm ona. Aynen Allah yardımcısı olsunBahane bulmak değil canım tabiki yarınımızı bilemeyiz ama . Ne biliyim bazı yorumlara gülmüş falan ysşadığı çok ağır sonuçta . E eski konulara bakıyorum daha bu sabah başka topikte yorumları var . Anlayamadım allah yardımcısı olsun
kim ki ben herseyi kacir misimbelliki ruh hali iyi değil istiyerek yapmıyodur ben gerçekten çok üzüldüm ona. Aynen Allah yardımcısı olsun
belliki ruh hali iyi değil istiyerek yapmıyodur ben gerçekten çok üzüldüm ona. Aynen Allah yardımcısı olsun
Sen koysana :)bana ne ya
Bir derdim var da açmış kadın adı anneyimbenanne canımKızlar konu başlığını söyleyin bari bende okuyayım çok merak ettim.
kim ki ben herseyi kacir misim
anneyimbenanne yazın onun profiline girip son konusuna bakınKızlar konu başlığını söyleyin bari bende okuyayım çok merak ettim.
Bugun cok şey kaçırdın ablakim ki ben herseyi kacir misim
anam beni goren gorduSen koysana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?