Haklısınız, cok teşekkürlerMerhaba, ben çok erken gittim her iki gebeliğimde de ve gereksiz yere stres oldum hcg takibi için. Ben yapamadım ama en güzeli benim önerim adetten 5-6 gün (5.hafta) sonra gidilmesi yönünde. Hem kısa süre içerisinde sağlıklı bir gebelikse kese görünmüş olur hem de siz sonucu çok daha kısa şekilde öğrenmiş olursunuz. Öbür türlü 2 günde bir 10 gün kan vermek durumunda kalmıştım hem fiziki hem ruhsal olarak yıpranmıştım.
Canım ben beta hcg yaptırdım dün 156 cıktı, reglime 2 gün var. Yarın aksam tekrarlayacagım testi umarım güzel artış olurKızlar merhaba tekrar,
Bugün itibarıyla 4+6 oldumsize bir sorum var. 4 gündür göğüs hassasiyetim ve arada hafif bel ağrım dışında hiç bir belirtim yok. 4 gün öncesine kadar kasık ağrım vardı ve bitti. Şu an hamile olduğumu bile unutuyorum sizlerde durum nedir? Kaç haftalıksınız ve nasıl geçiyor? Var mı benim gibi olanlar??
Aaaa çok iyi canımm gözün aydınnCanım ben beta hcg yaptırdım dün 156 cıktı, reglime 2 gün var. Yarın aksam tekrarlayacagım testi umarım güzel artış oluryalnız kahverengi ufak leke gelmiş normal midir? Koyu kıvamlı
Yokk canim kırmızı değil açık kahve rengi olarak ara ara geliyor umarım sorun değildirAaaa çok iyi canımm gözün aydınn♥ benim bir gün kala 103düyerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle. Ben de olmadı ama olan insanlar var. Kıpkırmızı olmadığı sürece normal diyorlar
Canım benim regle 4 gün kala çok hafif bulantılarım başlamıştı şu an 4+4üm mide bulantısı tamamen geçti gibi. Ama 4 gündür kasık ağrılarım oluyor. Göğüslerim çok acıyordu. Bugün o da kalmadıKızlar merhaba tekrar,
Bugün itibarıyla 4+6 oldumsize bir sorum var. 4 gündür göğüs hassasiyetim ve arada hafif bel ağrım dışında hiç bir belirtim yok. 4 gün öncesine kadar kasık ağrım vardı ve bitti. Şu an hamile olduğumu bile unutuyorum sizlerde durum nedir? Kaç haftalıksınız ve nasıl geçiyor? Var mı benim gibi olanlar??
Ne kadar geç o kadar iyi aslında canımYokk canim kırmızı değil açık kahve rengi olarak ara ara geliyor umarım sorun değildirdr a da 14 ünde gidelim diyorum ama geç mi olur emin olamadım
Ya insan belirti olsa korkuyor olmasa korkuyor şaka gibiyizCanım benim regle 4 gün kala çok hafif bulantılarım başlamıştı şu an 4+4üm mide bulantısı tamamen geçti gibi. Ama 4 gündür kasık ağrılarım oluyor. Göğüslerim çok acıyordu. Bugün o da kalmadı
Öyle gerçekten mide bulantım ve göğüs ağrım geçti diye endişeleniyorum biraz hamile olduğumu hissediyordum en azındanYa insan belirti olsa korkuyor olmasa korkuyor şaka gibiyizben de hissediyordum sağ kasığımda şu an hiç birşey yok. 3-4 gündür çok çok iyiyim. Allah allah diyorum göğüslerim acıyor bir tek benim de
Şu doktora bir gidelim de rahatlıcazÖyle gerçekten mide bulantım ve göğüs ağrım geçti diye endişeleniyorum biraz hamile olduğumu hissediyordum en azından
Bugün beta testini tekrarlacagım iki gün önce 155 di bakalım bugün ne cıkacak cok heyecanlıyımmHaklısın, dayanabilirsem öyle yapacagım
İnşallah güzel haberlerinizi alırsınız. Ben cuma günü gidecek olmama rağmen dayanamadım bugün tekrarladım.Bugün beta testini tekrarlacagım iki gün önce 155 di bakalım bugün ne cıkacak cok heyecanlıyımm
Süper değerleriniz güzel artış göstermiş umarım bizimkide guzel cıkarİnşallah güzel haberlerinizi alırsınız. Ben cuma günü gidecek olmama rağmen dayanamadım bugün tekrarladım.
25 kasım: 22
30 Kasım :238
4 Aralık(bugün) 1105 çıktı.
Güzel gibi görünüyor artış. Cuma günü vajinal ultrasonda keseyi görürüz inşallahHakkımızda hayırlısı.
İnşallah güzel haberlerinizi alırsınız. Ben cuma günü gidecek olmama rağmen dayanamadım bugün tekrarladım.
25 kasım: 22
30 Kasım :238
4 Aralık(bugün) 1105 çıktı.
Güzel gibi görünüyor artış. Cuma günü vajinal ultrasonda keseyi görürüz inşallahHakkımızda hayırlısı.
Amiiinn canımBen de bugün tekrarladım dayanamayıp28 Kasım: 37,9
30 Kasım: 141,7
4 Aralık: 914,1
Artışlarımız güzel görünüyor darısı kesemizi de görmeye inşallah canım
Harika haberBeta hcg tekrarladım kızlar, iki gün önce 155 di bugün 440iyi gözüküyor
Oh maşallahBeta hcg tekrarladım kızlar, iki gün önce 155 di bugün 440iyi gözüküyor
İnsallahh cok tesekkurlerOh maşallahhep böyle güzel haberleri paylaşalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?