2020 AĞUSTOS Anneleri

Haklısınız, cok teşekkürler

Kızlar merhaba tekrar,
Bugün itibarıyla 4+6 oldum size bir sorum var. 4 gündür göğüs hassasiyetim ve arada hafif bel ağrım dışında hiç bir belirtim yok. 4 gün öncesine kadar kasık ağrım vardı ve bitti. Şu an hamile olduğumu bile unutuyorum sizlerde durum nedir? Kaç haftalıksınız ve nasıl geçiyor? Var mı benim gibi olanlar??

Canım ben beta hcg yaptırdım dün 156 cıktı, reglime 2 gün var. Yarın aksam tekrarlayacagım testi umarım güzel artış olur yalnız kahverengi ufak leke gelmiş normal midir? Koyu kıvamlı

Canım ben beta hcg yaptırdım dün 156 cıktı, reglime 2 gün var. Yarın aksam tekrarlayacagım testi umarım güzel artış olur yalnız kahverengi ufak leke gelmiş normal midir? Koyu kıvamlı
Aaaa çok iyi canımm gözün aydınn benim bir gün kala 103dü yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle. Ben de olmadı ama olan insanlar var. Kıpkırmızı olmadığı sürece normal diyorlar

Aaaa çok iyi canımm gözün aydınn♥ benim bir gün kala 103dü yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle. Ben de olmadı ama olan insanlar var. Kıpkırmızı olmadığı sürece normal diyorlar
Yokk canim kırmızı değil açık kahve rengi olarak ara ara geliyor umarım sorun değildir dr a da 14 ünde gidelim diyorum ama geç mi olur emin olamadım

Canım benim regle 4 gün kala çok hafif bulantılarım başlamıştı şu an 4+4üm mide bulantısı tamamen geçti gibi. Ama 4 gündür kasık ağrılarım oluyor. Göğüslerim çok acıyordu. Bugün o da kalmadı

Yokk canim kırmızı değil açık kahve rengi olarak ara ara geliyor umarım sorun değildir dr a da 14 ünde gidelim diyorum ama geç mi olur emin olamadım
Ne kadar geç o kadar iyi aslında canım hesapla haftanı ve 5 hafta olunca git Ondan önce birşey yapmıyorlar zaten

Ya insan belirti olsa korkuyor olmasa korkuyor şaka gibiyiz ben de hissediyordum sağ kasığımda şu an hiç birşey yok. 3-4 gündür çok çok iyiyim. Allah allah diyorum göğüslerim acıyor bir tek benim de

Ya insan belirti olsa korkuyor olmasa korkuyor şaka gibiyiz ben de hissediyordum sağ kasığımda şu an hiç birşey yok. 3-4 gündür çok çok iyiyim. Allah allah diyorum göğüslerim acıyor bir tek benim de
Öyle gerçekten mide bulantım ve göğüs ağrım geçti diye endişeleniyorum biraz hamile olduğumu hissediyordum en azından

Bugün beta testini tekrarlacagım iki gün önce 155 di bakalım bugün ne cıkacak cok heyecanlıyımm
İnşallah güzel haberlerinizi alırsınız. Ben cuma günü gidecek olmama rağmen dayanamadım bugün tekrarladım.
25 kasım: 22
30 Kasım :238
4 Aralık(bugün) 1105 çıktı.
Güzel gibi görünüyor artış. Cuma günü vajinal ultrasonda keseyi görürüz inşallah Hakkımızda hayırlısı.

Süper değerleriniz güzel artış göstermiş umarım bizimkide guzel cıkar

Ben de bugün tekrarladım dayanamayıp 28 Kasım: 37,9
30 Kasım: 141,7
4 Aralık: 914,1

Artışlarımız güzel görünüyor darısı kesemizi de görmeye inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…