- 24 Kasım 2019
- 234
- 560
- 23
- 35
Canım azda olsa gördük çok şükür.Canım ne yaptın gördün mü keseyi?senle sat tarihimiz aynıydı galiba
Aynen öyle canımmCanım azda olsa gördük çok şükür.Karından baktı sadece. Haftaya daha net görürüz dedi. İş dolayısıyla yine haftaya cuma gidebileceğim. 2 hafta sonrada kalbi duyarız dedi. Sende görmüşsün çok sevindim. Hayırlı olsun hepimize güzel haberler verelim hep böyle heyecanlı bir süreç
Ayy çok güzel böyle birlikte takip etmek. Etrafımda da pek kimse yok hamile olan birbirimize güç veriyoruz. İyi ki katılmışım bu foruma sizlerle tanıştımAynen öyle canımmkaç haftalık çıktı peki?? Senle aynı gidicez galibaa
Yaaa sadece 1 güncük var aramızdaAyy çok güzel böyle birlikte takip etmek. Etrafımda da pek kimse yok hamile olan birbirimize güç veriyoruz. İyi ki katılmışım bu foruma sizlerle tanıştımBenim 5+2’ydi canım. Bugün 5+3 olduk. Boyut 6mm civarındaydı. Çok küçük olduğu için çok zor görebildik
Ayy çok güzel böyle birlikte takip etmek. Etrafımda da pek kimse yok hamile olan birbirimize güç veriyoruz. İyi ki katılmışım bu foruma sizlerle tanıştımBenim 5+2’ydi canım. Bugün 5+3 olduk. Boyut 6mm civarındaydı. Çok küçük olduğu için çok zor görebildik
Şimdi sen diyince baktım ben de 7,6 mm galibaYaaa sadece 1 güncük var aramızdabenim de 5+4 oldu bugün Bana boyutu söylemedi ama kesenin Gerçekten buraya gelip böyle konuşunca çok mutlu oluyorum ben de. Aynı heyecanları aynı anda yaşıyoruz İnşallah doğumdan sonra bebişlerimiz içinde böyle paylaşımlarda bulunuruz
Aynen canımŞimdi sen diyince baktım ben de 7,6 mm galiba
Ayyyy çok heyecanlı değil miiAynen canımUltrason kağıdında üstten bakabilirsin dedi doktorum. Günde 1 mm büyüme olacakmış sanıyorum. 10mm ulaşınca karında çok daha net gözüküyormuş. Sonraki haftada karından kalp atışı duyulabilecekmiş.
1580 çıktı canım cok sukur icim rahatladı, haftaya ctesi ye kadar birdaha test filan yok:)İnşallah..
Canım senin kaçıncı haftada karından gözüktü ultrasonda. Benim 4 hafta tam hcg 1580 1 hafta sonra dr a gideceğim karından gözükür umarımAynen canımUltrason kağıdında üstten bakabilirsin dedi doktorum. Günde 1 mm büyüme olacakmış sanıyorum. 10mm ulaşınca karında çok daha net gözüküyormuş. Sonraki haftada karından kalp atışı duyulabilecekmiş.
Canım benim 5+2’de gözüktü hcgye bakmadı düzenli artış olduğu için. Az da olsa görebildik.Bence 1 hafta sonra sen çok daha net görebilirsin canım bebişi. İnşallah hayırlısı olsun güzel haberlerini duyalımCanım senin kaçıncı haftada karından gözüktü ultrasonda. Benim 4 hafta tam hcg 1580 1 hafta sonra dr a gideceğim karından gözükür umarım
Bir daha kesinlikle ölçtürmee çok çok sevindim1580 çıktı canım cok sukur icim rahatladı, haftaya ctesi ye kadar birdaha test filan yok:)
İnsallahh hepimiz için saglıkla hayırlı haberlerCanım benim 5+2’de gözüktü hcgye bakmadı düzenli artış olduğu için. Az da olsa görebildik.Bence 1 hafta sonra sen çok daha net görebilirsin canım bebişi. İnşallah hayırlısı olsun güzel haberlerini duyalım ❤❤sonra hep birlikte kalp atışını bekleyelim
Bende o kadar yorum okumuştum şu belirti bu belirti. Sanki hamile değil de adetim gecikmiş gibi hissediyorum tık yokKızlar merhaba tekrar,
Bugün itibarıyla 4+6 oldumsize bir sorum var. 4 gündür göğüs hassasiyetim ve arada hafif bel ağrım dışında hiç bir belirtim yok. 4 gün öncesine kadar kasık ağrım vardı ve bitti. Şu an hamile olduğumu bile unutuyorum sizlerde durum nedir? Kaç haftalıksınız ve nasıl geçiyor? Var mı benim gibi olanlar??
Çok çok iyi çıkmış ama, benim adete bir gün kala 103dü dahaKızlar bende nasipse buradayım artıkadete 4 gün kala yani çarşamba betam 150 çıktı adete 2 gün kala yani cuma günü de 540 çıktı benimde doktora çoğul gebelik falan olabilir mi dediğimde imalı sırıttı. Henüz ultrasonda bişey göremedim daha. Bu hafta çağırdı bakalım doktor hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Çok teşekkür ederimÇ
Çok çok iyi çıkmış ama, benim adete bir gün kala 103dü dahaerken görürsün bebişini hayırlı uğurlu olsun inşallah
Hayırlı olsun hoşgeldinMerhaba ağustos anneleriBende tahminimce ağustosta doğum yapacağım henüz 4 haftalık olduğunu tahmin ediyoruz o kadar erken öğrendim ki beklemek çok zormuş en güzeli geç öğrenmek ben daha önce kimyasal geçirdim bu ay yeniden hamileyim çok şükür 10.9 la öğrendim şuan değerim 3950 yarın keseyi görmeye gideceğiz sizler değeriniz kaçtayken keseyi gördünüz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?