2020 AĞUSTOS Anneleri

Canım ne yaptın gördün mü keseyi? senle sat tarihimiz aynıydı galiba
Canım azda olsa gördük çok şükür. Karından baktı sadece. Haftaya daha net görürüz dedi. İş dolayısıyla yine haftaya cuma gidebileceğim. 2 hafta sonrada kalbi duyarız dedi. Sende görmüşsün çok sevindim. Hayırlı olsun hepimize güzel haberler verelim hep böyle heyecanlı bir süreç

Aynen öyle canımm kaç haftalık çıktı peki?? Senle aynı gidicez galibaa

Aynen öyle canımm kaç haftalık çıktı peki?? Senle aynı gidicez galibaa
Ayy çok güzel böyle birlikte takip etmek. Etrafımda da pek kimse yok hamile olan birbirimize güç veriyoruz. İyi ki katılmışım bu foruma sizlerle tanıştım Benim 5+2’ydi canım. Bugün 5+3 olduk. Boyut 6mm civarındaydı. Çok küçük olduğu için çok zor görebildik

Yaaa sadece 1 güncük var aramızda benim de 5+4 oldu bugün Bana boyutu söylemedi ama kesenin Gerçekten buraya gelip böyle konuşunca çok mutlu oluyorum ben de. Aynı heyecanları aynı anda yaşıyoruz İnşallah doğumdan sonra bebişlerimiz içinde böyle paylaşımlarda bulunuruz

Şimdi sen diyince baktım ben de 7,6 mm galiba

Ayyyy çok heyecanlı değil mii çok mantıklı bir de ben senden 1 gün öndeyim ve 1 mm fark var boyut olarak. İki hafta nasıl geçicek bilmiyorum

Canım senin kaçıncı haftada karından gözüktü ultrasonda. Benim 4 hafta tam hcg 1580 1 hafta sonra dr a gideceğim karından gözükür umarım

Canım senin kaçıncı haftada karından gözüktü ultrasonda. Benim 4 hafta tam hcg 1580 1 hafta sonra dr a gideceğim karından gözükür umarım
Canım benim 5+2’de gözüktü hcgye bakmadı düzenli artış olduğu için. Az da olsa görebildik.Bence 1 hafta sonra sen çok daha net görebilirsin canım bebişi. İnşallah hayırlısı olsun güzel haberlerini duyalım sonra hep birlikte kalp atışını bekleyelim

İnsallahh hepimiz için saglıkla hayırlı haberler

Bende o kadar yorum okumuştum şu belirti bu belirti. Sanki hamile değil de adetim gecikmiş gibi hissediyorum tık yok

Kızlar bende nasipse buradayım artık adete 4 gün kala yani çarşamba betam 150 çıktı adete 2 gün kala yani cuma günü de 540 çıktı benimde doktora çoğul gebelik falan olabilir mi dediğimde imalı sırıttı. Henüz ultrasonda bişey göremedim daha. Bu hafta çağırdı bakalım doktor hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Ç
Çok çok iyi çıkmış ama, benim adete bir gün kala 103dü daha erken görürsün bebişini hayırlı uğurlu olsun inşallah

Merhaba ağustos anneleriBende tahminimce ağustosta doğum yapacağım henüz 4 haftalık olduğunu tahmin ediyoruz o kadar erken öğrendim ki beklemek çok zormuş en güzeli geç öğrenmek ben daha önce kimyasal geçirdim bu ay yeniden hamileyim çok şükür 10.9 la öğrendim şuan değerim 3950 yarın keseyi görmeye gideceğiz sizler değeriniz kaçtayken keseyi gördünüz acaba?

Hayırlı olsun hoşgeldin Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben 2.500 civarıydı geçen cuma azda olsa gördüm. Bu cuma tekrardan gideceğim kalp atışı ve karından daha net görmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…