Canim bende bugun kendi hesabıma göre 3+3 üm , gecen haftalarda olan kasık ağrım gidiverdiKızlar merhaba tekrar,
Bugün itibarıyla 4+6 oldumsize bir sorum var. 4 gündür göğüs hassasiyetim ve arada hafif bel ağrım dışında hiç bir belirtim yok. 4 gün öncesine kadar kasık ağrım vardı ve bitti. Şu an hamile olduğumu bile unutuyorum sizlerde durum nedir? Kaç haftalıksınız ve nasıl geçiyor? Var mı benim gibi olanlar??
Çok iyi çıkmış canım benim 4+2 de 400dü dahaCanim bende bugun kendi hesabıma göre 3+3 üm , gecen haftalarda olan kasık ağrım gidiverdibirtek iki gündür göğüs uclarında kaşınma oluyor ama ağrı vs değil. Bugunki beta da 434 cıktı
Ay sor valla benim dr a daha var:)) cuma yaz mutlaka. Hangi şehirde oturuyorsun hangi dr gideceksin?Çok iyi çıkmış canım benim 4+2 de 400dü dahabenim de o zaman geçmişti ilgisi var mı acaba doktora sorcam bunu da
Merhaba, HoşgeldinMerhaba bende varım
Doğumum Allahın izniyle 27 temmuz görünüyor aslında ama belki ağustos da olabilir diye aranıza geldim
6+3 deyim..
Gebeliğimi bata 3 gün varken erken idrar testinde öğrendim. 2 gün kala hcg değerim 193 dü. 2 gün sonra yani bat günümde de 612.5 du.
Dün kontrol günümdü çok şükür keseyi gördük içinde minicik bir yuvarlak bebeğimizi de gördük
Pıtır pıtır atıyordu kalbi ekranda atışı gördük ama henüz çok küçük olduğu için makine sesi algılayamadı. 2 hafta sonraki randevuda duyacağız artık inşallah ♥
Bu arada ben 3 aydır folik asit kullanıyorum.
Bebeğe karar verdiğimizden beri yeme düzenimi tamamen değiştirdim.
Ve şimdi iyice dikkat ediyorum. Sizinle de paylaşmak isterim:
Ağırlıklı sebze yemekleri ile besleniyorum. Asla dondurulmuş gıdalar tüketmiyorum. Meyve suyu ev yapımı değilse tüketmiyorum. Sosis salam sucuk tüketmiyorum. Çiğ ete asla dokunmuyorum ve pastorize olmayan süt ürünlerini kullanmıyorum (toksoplazma belasından Allah korusun )
Meyve, sebze, taze balık ve protein ağırlıklı besleniyorum. Beyaz unlu hiçbirşey tüketmiyorum.
Canım istese dahi zararlıysa tüketmiyorum. Ve günde en az 1 litre su içiyorum. Her gün 1 bardak kefir içiyorum ve kahvaltılarda iyi pişmiş haşlanmış yumurta mutlaka yiyorum. Onu da organik alıyorum.
Kabataslak bende durum böyle
Rabbim hepimize sağ salim kucağa almayı nasip etsin.
Sakarya dayım canım. Şimdi özel bir hastaneye gidiyorum henüz doktor tercihim yok inşallah keseyi gördükten sonra araştırıcamAy sor valla benim dr a daha var:)) cuma yaz mutlaka. Hangi şehirde oturuyorsun hangi dr gideceksin?
Yaa ne güzeelMerhaba bende varım
Doğumum Allahın izniyle 27 temmuz görünüyor aslında ama belki ağustos da olabilir diye aranıza geldim
6+3 deyim..
Gebeliğimi bata 3 gün varken erken idrar testinde öğrendim. 2 gün kala hcg değerim 193 dü. 2 gün sonra yani bat günümde de 612.5 du.
Dün kontrol günümdü çok şükür keseyi gördük içinde minicik bir yuvarlak bebeğimizi de gördük
Pıtır pıtır atıyordu kalbi ekranda atışı gördük ama henüz çok küçük olduğu için makine sesi algılayamadı. 2 hafta sonraki randevuda duyacağız artık inşallah ♥
Bu arada ben 3 aydır folik asit kullanıyorum.
Bebeğe karar verdiğimizden beri yeme düzenimi tamamen değiştirdim.
Ve şimdi iyice dikkat ediyorum. Sizinle de paylaşmak isterim:
Ağırlıklı sebze yemekleri ile besleniyorum. Asla dondurulmuş gıdalar tüketmiyorum. Meyve suyu ev yapımı değilse tüketmiyorum. Sosis salam sucuk tüketmiyorum. Çiğ ete asla dokunmuyorum ve pastorize olmayan süt ürünlerini kullanmıyorum (toksoplazma belasından Allah korusun )
Meyve, sebze, taze balık ve protein ağırlıklı besleniyorum. Beyaz unlu hiçbirşey tüketmiyorum.
Canım istese dahi zararlıysa tüketmiyorum. Ve günde en az 1 litre su içiyorum. Her gün 1 bardak kefir içiyorum ve kahvaltılarda iyi pişmiş haşlanmış yumurta mutlaka yiyorum. Onu da organik alıyorum.
Kabataslak bende durum böyle
Rabbim hepimize sağ salim kucağa almayı nasip etsin.
Aynı durumdayız kuzum. 1 hafta var sanırım aramızda ben 1 hafta öndeyim senden.Yaa ne güzeelbeklemek çok zor dimi en güzel bekleyiş ama Ben şu anda yediğime içtiğime çok dikkat edemiyorum çünkü inanılmaz bir iştahım var asla doymuyorum allahtan zayıfım daha sonra toparlarım diye düşünüyorum ama diğer yazdığınız herşeye dikkat ediyorum. Peki sizde belirtiler nasıl gidiyor? Burada da sormuştum size de sorayım. Benim sarı akıntım ve göğüs hassasiyetinden başka bir belirtim yok. Geçen hafta bebeğin yerini bile gösterebilirdim o kadar hissediyordum bu hafta çok rahatım. Siz de her hafta değişiklikler oluyor mu?
Hoşbuldum inşallah kuzumMerhaba, Hoşgeldinhayırlı olsun öncelikle. Bende bata 4gün kala öğrendim idrar testi ile. 3gün kala beta 150deydi iki gün sonra 430larda çıktı☺ Dr a 5. Haftada gitmeyi düşünüyorum. Bende aydır folikasit kullanıyorum ilk baslarda beslenmeme dikkat ederdim fakat üç ay üst üste negatifi görünce modum düştü ve beslenme düzenimi bozdum. Fakat öğrenir öğrenmez düzenime geri döndüm sizin gibi besleniyorum hatta aynı diyebilirim. Insallah saglıkla gelir bebeklerimiz
Tam aynı saatte mi ve aynı yerde mi yaptırdın testlerini?? İlla iki katı artması gerekmez %60 da yeterli görülüyor. Sürekli test yaparak kendimizi strese sokuyoruz. Ben üç kere yaptırdım daha da hiç baktırmadım.Kızlarr ilk değerim 154 dü iki gün sonra 434 iki gün sonra 676 yani bugün. İlk değere göre 4 kat artmış ama ikinci değere göre iki kat değilinşallah sorun yoktur moralim bozuldu biraz
Canım ne yaptın gördün mü keseyi?İnşallah güzel haberlerinizi alırsınız. Ben cuma günü gidecek olmama rağmen dayanamadım bugün tekrarladım.
25 kasım: 22
30 Kasım :238
4 Aralık(bugün) 1105 çıktı.
Güzel gibi görünüyor artış. Cuma günü vajinal ultrasonda keseyi görürüz inşallahHakkımızda hayırlısı.
Evet canım aynı yer hemen hemen aynı saatte yaptırdım. Yarın birkez daha yaptıracağım icimi rahatlatan bir sonuc olursa dr gidene kadar yaptırmam daha. Senin nasıl geçtiTam aynı saatte mi ve aynı yerde mi yaptırdın testlerini?? İlla iki katı artması gerekmez %60 da yeterli görülüyor. Sürekli test yaparak kendimizi strese sokuyoruz. Ben üç kere yaptırdım daha da hiç baktırmadım.
İçini ferah tut canımEvet canım aynı yer hemen hemen aynı saatte yaptırdım. Yarın birkez daha yaptıracağım icimi rahatlatan bir sonuc olursa dr gidene kadar yaptırmam daha. Senin nasıl geçti
Çok sevindimİçini ferah tut canımHiç belli olmuyor ve kişiden kişiye değişiyor. Dua et bol bol Ve değerin iyi çıkarsa bir daha yaptırma ya bekle ya da için rahat etmzse hemen doktora git☺ Ben bugün keseyi gördüm çok şükür
5+4 benim canım. Karından gördü. İlk değerim benim 103 çıkmıştı. İkinci değerim iki gün sonra 163 çıktı ama 12 saat erken yapmıştım. Panikledim hemen doktora gittim ve doktor bana güldü. Daha çok erken neden yapıyorsun dedi. Hesapladı haftaya cuma geliyosun dedi ama iki gün sonra tekrar test yap dedi. Yaptım bu sefer 393 çıktı bir daha da yapmadım. Sana tavsiyem lütfen sürekli sürekli yapma. Olacak olanın önüne geçemezsin. Bazen çok artabilir bazen daha az. Bazı insanların üç katı üç katı artıyor. He bu durum seni korkuttuysa doktora git bakalım o ne dicekÇok sevindimkaçıncı haftadaydın sen? Bir de karından mı gördü keseyi vaj. ultrasondamı?
Cok haklisin, hayırlısıyla haftaya bende görürüm insallah5+4 benim canım. Karından gördü. İlk değerim benim 103 çıkmıştı. İkinci değerim iki gün sonra 163 çıktı ama 12 saat erken yapmıştım. Panikledim hemen doktora gittim ve doktor bana güldü. Daha çok erken neden yapıyorsun dedi. Hesapladı haftaya cuma geliyosun dedi ama iki gün sonra tekrar test yap dedi. Yaptım bu sefer 393 çıktı bir daha da yapmadım. Sana tavsiyem lütfen sürekli sürekli yapma. Olacak olanın önüne geçemezsin. Bazen çok artabilir bazen daha az. Bazı insanların üç katı üç katı artıyor. He bu durum seni korkuttuysa doktora git bakalım o ne dicekHer şey hakkında çOk fikrimiz olduğu için böyle oluyor maalesef
Güzel haberler ver bizeCok haklisin, hayırlısıyla haftaya bende görürüm insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?