Öyle işini düzgün yapan yeri bulmak zor gerçekten Allah yardımcımız olsun. İnşaallah seninde hamileliğin sağlıklı güzel bi şekilde ilerler rabbim kucağına almayı nasip eder canım. Kendine iyi Dr bulursun nemrut drlar oluuyor maalesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimden başka desteğim yok mecbur yapıyorum yemekti bulaşıktı.tabiki olur bende ikincide kalçadan protestan oluyordum 50 mg o çok etkili asla kalkma bi kalp atışını duy kendini sakin yorma kalp atışından sonra dusukolma ihtimali biraz daha düşüyormuş
Herşeyi hemşireye bırakmış.ayrıca hakkını ara ne demek umrunda değil pozitifle iş bitmiyor sağlıklı ilerlemiyorsa ne anlamı var pozitifin eşşek gibi yardımcı olmak zorunda
e herhalde ayrıca şikayet ederim sizi de ben asla hakkımı yedirmem azıcık çirkeflik yapınca işin görülüyor bizim burda da yeni bisey çıkardılar sanki az para veriyoruz gibi her gitmeye ekstra 15 lira alıyorlar hayır zaten 20 30 bin harcadık yani 15 lirasına degilim dedim ordan ben dolara mi benziyorum yeter ya dedim tartıştım bunlarla sonra pesimde geziyorlar yok özlem hanım şöyle yok böyle nr bu ya dedim doktor ısrarla benim 2 kaynım var bana protestan kan sulandırıcı vermiyo başka doktorlar ilk transferde veriyo kan sulandırıcı bana düşmeyeceğini garantisini versiyonusun dedim prof a hayır dedi ozaman yaz dedim yazdı valla azıcık çirkeflik lazim bacimHerşeyi hemşireye bırakmış.
Bitanesi bildiğin kemal sunalın dişi versiyonu salaklıktan yana hep boş konuşuyo iş bilmiyo.
Ötekide işi biliyo nazlı tele zor bakıyo.
Doktor salmış çayıra mevlam kayıra en iyisi direk yanına gitmek dünyanın parasını aldılar takip etsinler haklısın
Benim de Medikal Park. Bu tedavim bitsin önünden geçmem inşallah bidaha, Bende hiçbir bölümü için kimselere tavsiye etmem. Kurumsallıktan eser yok.Medikal park kimseye tavsiye etmiyorum ama bulunduğum ilde alternatif yok
Evet maalesef vurandan kaynaklanıyorİğneyi götürene kadar elinde baya ısıt, hemşireye de yavaş yapmasını söyle.İğneyi yapana göre de değişiyor malesef
canim bak benim eşim görevde devamlı kürtaja bile tek gittim düşüğü bile tek basima yaptım hiç kimse yoktu yanimda sizin en azindan eşiniz evde ben ne yapayim bide onu dusun gerekirse makarna ye onu yapsın kocan ama yat dinlen madem lekeleme var riske atma gül gibi pozitif olmuş. 6+3 de falan gözükür kalp en kötü 7. haftanın ortalarindaEşimden başka desteğim yok mecbur yapıyorum yemekti bulaşıktı.
Allah yardımcımız olsun.
Kalp atışı kaçıncı haftada olması gerekir.
5. Haftadayım olması gerekmezmiydi
Çok tatlısın yacanim bak benim eşim görevde devamlı kürtaja bile tek gittim düşüğü bile tek basima yaptım hiç kimse yoktu yanimda sizin en azindan eşiniz evde ben ne yapayim bide onu dusun gerekirse makarna ye onu yapsın kocan ama yat dinlen madem lekeleme var riske atma gül gibi pozitif olmuş. 6+3 de falan gözükür kalp en kötü 7. haftanın ortalarinda
Kızlar feed okadar hızlı ilerliyor ki takip edemiyorum stres oldum tüm mesajları okucam diye![]()
İyi yapmışsın ne kaybettiysem yumuşaklığımdan kaybettim.e herhalde ayrıca şikayet ederim sizi de ben asla hakkımı yedirmem azıcık çirkeflik yapınca işin görülüyor bizim burda da yeni bisey çıkardılar sanki az para veriyoruz gibi her gitmeye ekstra 15 lira alıyorlar hayır zaten 20 30 bin harcadık yani 15 lirasına degilim dedim ordan ben dolara mi benziyorum yeter ya dedim tartıştım bunlarla sonra pesimde geziyorlar yok özlem hanım şöyle yok böyle nr bu ya dedim doktor ısrarla benim 2 kaynım var bana protestan kan sulandırıcı vermiyo başka doktorlar ilk transferde veriyo kan sulandırıcı bana düşmeyeceğini garantisini versiyonusun dedim prof a hayır dedi ozaman yaz dedim yazdı valla azıcık çirkeflik lazim bacim
Sorma canısı ablam geldi sağolsun Evi kırkladıhamis bayan nerelerdesin
Başka dertlerimde varda hepsini yazarsam deşifre olurumcanim bak benim eşim görevde devamlı kürtaja bile tek gittim düşüğü bile tek basima yaptım hiç kimse yoktu yanimda sizin en azindan eşiniz evde ben ne yapayim bide onu dusun gerekirse makarna ye onu yapsın kocan ama yat dinlen madem lekeleme var riske atma gül gibi pozitif olmuş. 6+3 de falan gözükür kalp en kötü 7. haftanın ortalarinda
ay bacim deneme tahtasıyız resmen hiç taviz verme dünya para verdim kolay mi kazanılıyor bu paralar parayı geç ümitler inan bana Allah düşmanı ma bile düşük yaşarmasın hele kürtaj hergun konuştum cocugumla ama kalbi atmadı o masaya nasıl yattım ben bilirim ben kürtaj masasında yatıyorum yan tarafta doğum olmuş kapı açık o an dedim ki onu ben doğurabilirdim bu kadar aciyo ben çektim ama o başkasının bebeğiİyi yapmışsın ne kaybettiysem yumuşaklığımdan kaybettim.
Valla direk gitcem baksınlar bide devletin acilinde kendimi mi hırpalatayım.
Banada transferden önce başlandı progestan kalp atışına kadarda devam dendi.
Sana vermemeleride ayrı bi saçmalık
anladim bi ara ozelden yazisalimBaşka dertlerimde varda hepsini yazarsam deşifre olurum![]()
Ayy ikizleremi hamilesin en büyük hayalim biliyomusun:)Sorma canısı ablam geldi sağolsun Evi kırkladıkomşum oluyor o konuda şanslıyım bu arada benim ablam 2 defa normal yolla tek yumurta ikizi doğurdu kızlar yeğenlerim hep ikiz benim
şansa gellll
![]()
hahah ondan bende bi süphe ettm ama yazdıklarımız cok geeride kalıyor konustukca geriye bakan olmazBaşka dertlerimde varda hepsini yazarsam deşifre olurum![]()
beyinsiz mahlukat kiz bunlar cocuk dogurunca ne oldum zannediyor dur sen insallah Rabbim sana cifter cifter versin şuan sinirlendim aptal yaeltim ne dese beğenirsiniz sende cocuk yok zaten ben sizin yernizde olsam coktan gitmiştim tatile
Sadece cocuklar degil bizde kapabiliyoruz virüsü dedim
ay ne bliyim yaa hayattaki en büyük başarıları bencebeyinsiz mahlukat kiz bunlar cocuk dogurunca ne oldum zannediyor dur sen insallah Rabbim sana cifter cifter versin şuan sinirlendim aptal ya
Yok yok kuzum benim ablamın bebekleri ikiz ikiz doğurdu normal oldu şimdi 6 ve 4 yaşındalar 4 yeğenimAyy ikizleremi hamilesin en büyük hayalim biliyomusun:)
Kaçıncı haftadasın allah tamamına erdirsin