• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

evet eşimde öyle diyor bu ilaçları son embriyo diye bukadar verdiler diyor bu kez ben birde serum tedavisi oldum insallah pozitif olursa tekrar vericekler o serumu ama resmen koluma balyozla vuruyorlar gibi ağrı hissettim 2 3 saat. Rabbim hepimizin yüzünü bir an evvel güldürsün insallah canim sende kalp atışını duyunca bize haber ver mutlaka
Serum nedir onu bilmiyorum.
Daha doğrusu ne biliyorumki adamlar konuşmaktan aciz.
Allah sıkıntı vermesin hayırlıysa hakkımda duyarım inş kalbini. Duymazsamda inş kötü şeyler yaşamam çok korkuyorum.
İlk sizinle paylaşırım tabiki en sıkıntılı dönemimde çok güzel sohbetler ettik destek oldunuz bana.
Sende yaz gelişmeleri olurmu

o k
ay bacim deneme tahtasıyız resmen hiç taviz verme dünya para verdim kolay mi kazanılıyor bu paralar parayı geç ümitler inan bana Allah düşmanı ma bile düşük yaşarmasın hele kürtaj hergun konuştum cocugumla ama kalbi atmadı o masaya nasıl yattım ben bilirim ben kürtaj masasında yatıyorum yan tarafta doğum olmuş kapı açık o an dedim ki onu ben doğurabilirdim bu kadar aciyo ben çektim ama o başkasının bebeği
kadar çok gözyaşı döktüm ki o anda .ben 2 hamileliğinde kalp atışını da duymuştum çok sevinmiştim.esim ve bana küt küt gelen ses dokto için yetersiz geldi.yavas dedi.sonra bir hafta bekledik olsalar kullandım ve bebeğinin kalp atisi durdu.insanlar mutlu ayrılırken hastaneden.ben kurtaj olmayı ağlayarak bebek sesleri duyarak bekledim.bence bu ortakları ayrı bir bölümde yapmalılar.tam bir travma yaratiyor

o k
kadar çok gözyaşı döktüm ki o anda .ben 2 hamileliğinde kalp atışını da duymuştum çok sevinmiştim.esim ve bana küt küt gelen ses dokto için yetersiz geldi.yavas dedi.sonra bir hafta bekledik olsalar kullandım ve bebeğinin kalp atisi durdu.insanlar mutlu ayrılırken hastaneden.ben kurtaj olmayı ağlayarak bebek sesleri duyarak bekledim.bence bu ortakları ayrı bir bölümde yapmalılar.tam bir travma yaratiyor
kesinlikle öyle ama bizi para olarak gördükleri için kesip biçim yolluyorlar okadar basit onlar için ne çok ağladım birde tek basima gittim eşim yine gorevdeydi

yakın bacim arabayla 10 dakika ama eşim izine gelmeden gitmiyorum çok canımı yaktı eşim gelince birlikte gidiyoruz oğlunun yanında bile laf sokmaya calisiyo ama oğlu asla izin vermiyo 🤣
eşimden şanslıyım elti baktım canımı sıkıyı görüşmem okadar netim valla yeter da 30 yaşına geldik daha da mi laf söz duyucaz gerilicez
cok haklısın canım benmki arkamdan işler cevirmis kaynvaldeme gidip beni karalmış pis sey oda agzının payını verms ama onu ben yapmak isterdim:D
en iyisi görüşmemek tabide eşim kardeşleriyle cok iyi ama mecburiytten katlanıyoruz

Serum nedir onu bilmiyorum.
Daha doğrusu ne biliyorumki adamlar konuşmaktan aciz.
Allah sıkıntı vermesin hayırlıysa hakkımda duyarım inş kalbini. Duymazsamda inş kötü şeyler yaşamam çok korkuyorum.
İlk sizinle paylaşırım tabiki en sıkıntılı dönemimde çok güzel sohbetler ettik destek oldunuz bana.
Sende yaz gelişmeleri olurmu
canim bende bu 3. de öğrendim bu serum doktora göre bağışık arttırıcı düşüğü engelleyici hemşireye gore tutunmayı kolaylaştırıcı. ama araştırdığım kadarıyla çoklu düşük yapanlarda ve hiç pozitif olmayanlarda kullanılıyor eczanede 20 lira olup bize 600 liraya kakaladılar anla iste artık daha ne diyeyim benim eşim terörist peşinde dağlarda kazanıyor o paraları asla helal etmiyorum.
ben inanıyorum insallah sağlıkla duyunca mujdeleyeceksin bize

cok haklısın canım benmki arkamdan işler cevirmis kaynvaldeme gidip beni karalmış pis sey oda agzının payını verms ama onu ben yapmak isterdim:KK70:
en iyisi görüşmemek tabide eşim kardeşleriyle cok iyi ama mecburiytten katlanıyoruz
valla ben eşime baştan söyledim daha aday bile yok ama bide elti çekemem annen zaten sorunlu diyorum iyi olursa başım gözüm üstüne ama kötü olursa kapım ayrı asla gorusmem

o k
cok üzüü ya Allah birdaha kimsye yaşatmasın. cok zor okadar beklerken:(

valla ben eşime baştan söyledim daha aday bile yok ama bide elti çekemem annen zaten sorunlu diyorum iyi olursa başım gözüm üstüne ama kötü olursa kapım ayrı asla gorusmem
iyisede cok sır verme güvenme sonradan bozuyolar valla bak sana bi tavsiye bu elti tavsiyesi hahah bizimkide başta görsen melek sanırsın

bu elti mevzusu herkes de var sanirim.biz evi aldik hemen bizim siteden o da aldı.tek bir çocuğu var 6 yılda olmus daha once ikizleri vefat etmis doğup ,halden anlayacagina canımı yakmak için her yolu deniyordu.gecen yıl kurtaj olduğun günden beri konuşmuyorum.koca bir yıldır aynı sitede yan yana bloklardayız yüzyüze bakmıyoruz.

bu elti mevzusu herkes de var sanirim.biz evi aldik hemen bizim siteden o da aldı.tek bir çocuğu var 6 yılda olmus daha once ikizleri vefat etmis doğup ,halden anlayacagina canımı yakmak için her yolu deniyordu.gecen yıl kurtaj olduğun günden beri konuşmuyorum.koca bir yıldır aynı sitede yan yana bloklardayız yüzyüze bakmıyoruz.
ay ne fenalar ya bide yaşamış yani birebir yaşaıdıgı halde öyle davranması cok terbiyesizce.. bizimki evlatlarını övüyor hep oh iyiki doğrdm diyor yada aynı arabada yolculuk yapyıroz mesela yanımda oturuyo başlıyor sapur sıupur cocukların öpmeye ohh iyi ki dogurdm diyor yanii ilk defa karşılaşmıyolarki cocuklarıyla nebiliyilm aman belki ben abartıyotrum ondanda emin degilim

ay ne fenalar ya bide yaşamış yani birebir yaşaıdıgı halde öyle davranması cok terbiyesizce.. bizimki evlatlarını övüyor hep oh iyiki doğrdm diyor yada aynı arabada yolculuk yapyıroz mesela yanımda oturuyo başlıyor sapur sıupur cocukların öpmeye ohh iyi ki dogurdm diyor yanii ilk defa karşılaşmıyolarki cocuklarıyla nebiliyilm aman belki ben abartıyotrum ondanda emin degilim
o durumlari kabullenmistim.kaynanam bakiyor çocuğuna kaynanamda iş çıkışı çocuğu alır gider geride oyuncaklar dağıniklar yığılı kalir ve arkasinda ben toplardim .en son tup bebeğinin ardından tesadüf hamile kaldim.duymus kayınvalidemlerden yarim yamalak tup bebek tedavisini.kurtaj olduğumu duyunca da çıkıp gelmiş güya geçmiş olsun demeye.komsumun yanında soruyor ay canim bu tup bebek di demi tüh tüh.koptum ondan sonra

ama kafan rahat bende çözümü böyle buldum kanamayla insanlık yapıyorum ağzıma siciyodu ben araya mesafe koydum hiç umrumda değil valla

canim bende bu 3. de öğrendim bu serum doktora göre bağışık arttırıcı düşüğü engelleyici hemşireye gore tutunmayı kolaylaştırıcı. ama araştırdığım kadarıyla çoklu düşük yapanlarda ve hiç pozitif olmayanlarda kullanılıyor eczanede 20 lira olup bize 600 liraya kakaladılar anla iste artık daha ne diyeyim benim eşim terörist peşinde dağlarda kazanıyor o paraları asla helal etmiyorum.
Sürekli bişeyleri zorlaştırıyolar ve gerçekten biz onlar için para makinesiyiz.
Giden paramada değil sağlığıma zamanıma yanarım.
Tabiki helal etmiyoruz hakkımızı. Kimse şikayet etmiyo eli mahkum olduğu için oyüzdende denetim yok
İnşallah dediğin gibi olur canım korku içindeyim.
Seninde güzel haberini bekliyorum mutlaka haber ver

o durumlari kabullenmistim.kaynanam bakiyor çocuğuna kaynanamda iş çıkışı çocuğu alır gider geride oyuncaklar dağıniklar yığılı kalir ve arkasinda ben toplardim .en son tup bebeğinin ardından tesadüf hamile kaldim.duymus kayınvalidemlerden yarim yamalak tup bebek tedavisini.kurtaj olduğumu duyunca da çıkıp gelmiş güya geçmiş olsun demeye.komsumun yanında soruyor ay canim bu tup bebek di demi tüh tüh.koptum ondan sonra
ya gerçekten bu insanların kalbinin içinde ne var

Sürekli bişeyleri zorlaştırıyolar ve gerçekten biz onlar için para makinesiyiz.
Giden paramada değil sağlığıma zamanıma yanarım.
Tabiki helal etmiyoruz hakkımızı. Kimse şikayet etmiyo eli mahkum olduğu için oyüzdende denetim yok
İnşallah dediğin gibi olur canım korku içindeyim.
Seninde güzel haberini bekliyorum mutlaka haber ver
tamm canim insallah doğurama kadar buralardan haberlesiriz amin amin amin

pis bilerek yapmıs milletin icinde tüp bebekdi dimi ya nedemek ? resmen ilan etmiş gazeteyede gecseydn haberi diyeydin istersen tüm mahalleyi bi dolas diyeydin.. Valla dicek söz bulamıyorum ben bunlara..

Ben bitanesiyle konuşmuyorum.
Bi sebep olurda evime gelmek isterse almam derimki zahmet etmesin o sağ ben selamet böyle iyi uzak dursun yılan.
İnsanlar can yakmaya bayılıyo özelliklede yakınlarımız yapıyo. Kalpleri kararmış kötülükten bunlarla hiç muhattap olmamak lazım

O bagisiklik baskilayici serum canim sanirim. Vucut bebegi disari atmayacak kadar bagisiklik sistemini baskiliyotlar. Vücudun aslinda mikroplara karsi savubnasiz kaliyor. O serumu alirken cok dikkatli ol corona dönemi canim.

Back
X