Gece o bende de var ters bir hareket yapmıyım diye rahat uyuyamıyorum.Progestan fitil bende kullanıyorum. Oksapar iğnem var bide çok can çakıcıOkadar çok ilaç var ki takip etmekte güçlük çekiyorum.Dün transferden sonra 2,5 saat hiç kalkmadım tuvaletimide tuttum. Eve gelince sırt üstü yattım baya ama gece sağa sola dönerken çok tedirgin oldum hep uyandım. Nolucak bu halim bilmiyorum.
Kan testi yapsana canimAy inşallah canım ya iğne etkisi yoktur umarım
Tek korkum iğne etkisi varmı halaSilik 2. çizgi görünüyor ikisinde de
Onu yarın yaparım yine çıkarsa idrardaKan testi yapsana canim
valla ben gordum ıkıncı cızgıyıKızlar bugün aşılamanın 10. Günü
Çatlatmanın 12.günğ oluyor
Test yaptım biri sabah biri 12 de sizce varmıdır
Valla canim ben onlemimi aliyorum. Her tarafa maskeyle gidiyorum. Sokağa adimi maskeyle atıyorum. Ayakkabılarımı evin içine hic sokmuyorum. Eve gelir gelmez elimi yüzümü yıkıyorum. Zaten evden calisiyorum. Bu olmazsa ikinciye hemen baslamak istiyorum. Bu defa taze transfer olmasını cok istiyorum. Vakalar daha da artmadan bitirmek ixinKızlar ben covidten çok korkuyorum. Transfer hazırlığına başladım 1 haftadır ilaç kullanıyorum ama acaba vaz mı geçsem diye düşünüyorum. Sayılar artıyor, okullar açılmıyor. Istanbul'da yaşıyorum eşim ise gidiyor ben evden çalışıyorum. kendimi nasıl koruyacağım, sağlık ocağına vs nasil gideceğim. Ilk deneme mart ayındaydı o zaman da coronanin ilk patladığı günlerdi heryerde panik havasi vardı. Simdi de yükselişte. Sözler kendinizi nasıl rahatlatiyorsunuz
Evet varda iğne etkisi mi acaba çatlatma iğnesininin 12.günü bitmiştir herhaldevalla ben gordum ıkıncı cızgıyı
bende de aynı korkular var... ama yapabilcek birsey yok. NEzaman bitcek belli degil yada bitcekmi?Kızlar ben covidten çok korkuyorum. Transfer hazırlığına başladım 1 haftadır ilaç kullanıyorum ama acaba vaz mı geçsem diye düşünüyorum. Sayılar artıyor, okullar açılmıyor. Istanbul'da yaşıyorum eşim ise gidiyor ben evden çalışıyorum. kendimi nasıl koruyacağım, sağlık ocağına vs nasil gideceğim. Ilk deneme mart ayındaydı o zaman da coronanin ilk patladığı günlerdi heryerde panik havasi vardı. Simdi de yükselişte. Sözler kendinizi nasıl rahatlatiyorsunuz
ne iğnesi kullandınki?Evet varda iğne etkisi mi acaba çatlatma iğnesininin 12.günü bitmiştir herhalde
Aşılama oldumne iğnesi kullandınki?
adet ağrısı olumluya mı işaret yani? benim ara ara adet agrısı gelip geciyo ama 1 dakka sürüyo bazen dahada kısa. Evvelsi gün aşağıda kısa süreli zonklama hissettim. Ama bunlar bana gebelik belirtisi gibi gelmiyo. Gögüsleri cok acıyan var kararan var.. bel agıreıs olan var. Bendeki belirtiye bak adet agirisibulent trasin bir yazısını okudum. Belirtiler transferden 1 hafta sonra cikmaya başlıyormuş. Yerlesme kanamasi adet agrisi gibi agri vs. Bende hic biri yok. Bugun transfer sonrasi 6. Gun
evet bende oldum o iğneyi çatlatma icin. 12. günmü ne gecmşiti bende etkisi oı ignenin ve hamile degildim bi iki gün daha bekle derimAşılama oldum
Aşılamadan iki gün önce çatlatma iğnesi yapıldı onda hcg hormonu var normalde 10-11 güne geöer
Sen biliyon mu bu iğneyi
of of napcaz böyleBende de ayni yok gibi
bence senin kesin var:)) sen hala neyi bekliyorun hemen yaptır bence kanBen de hala tedirginim idrarda pozitif Çıkması beni tatmin etmiyor onca hayal kırıklıgından sonra tekrar o umuda bürünmekte çok zor Ne diyeyim Allah hepimize yardım etsin
Anladım canım yarın 13.gün bide yarın yapim idrar testi çıkarsa kan vereceğimevet bende oldum o iğneyi çatlatma icin. 12. günmü ne gecmşiti bende etkisi oı ignenin ve hamile degildim bi iki gün daha bekle derim
aynen yarın da görürsen ver kanını aslında saglık ocagnada vereiblirsn yarına anca cıkarAnladım canım yarın 13.gün bide yarın yapim idrar testi çıkarsa kan vereceğim
bencede bıtmıstır canım.. yarın ılk ıdrarınla tekrarla bakalım ılerleme varsaaaaa kesınEvet varda iğne etkisi mi acaba çatlatma iğnesininin 12.günü bitmiştir herhalde
Canim ben de hic belirti yok. Ne adet agrisi ne gogus kararması, bel degil de omuriligjm agriyor.adet ağrısı olumluya mı işaret yani? benim ara ara adet agrısı gelip geciyo ama 1 dakka sürüyo bazen dahada kısa. Evvelsi gün aşağıda kısa süreli zonklama hissettim. Ama bunlar bana gebelik belirtisi gibi gelmiyo. Gögüsleri cok acıyan var kararan var.. bel agıreıs olan var. Bendeki belirtiye bak adet agirisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?