2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Gece o bende de var ters bir hareket yapmıyım diye rahat uyuyamıyorum.

bulent trasin bir yazısını okudum. Belirtiler transferden 1 hafta sonra cikmaya başlıyormuş. Yerlesme kanamasi adet agrisi gibi agri vs. Bende hic biri yok. Bugun transfer sonrasi 6. Gun

Kızlar ben covidten çok korkuyorum. Transfer hazırlığına başladım 1 haftadır ilaç kullanıyorum ama acaba vaz mı geçsem diye düşünüyorum. Sayılar artıyor, okullar açılmıyor. Istanbul'da yaşıyorum eşim ise gidiyor ben evden çalışıyorum. kendimi nasıl koruyacağım, sağlık ocağına vs nasil gideceğim. Ilk deneme mart ayındaydı o zaman da coronanin ilk patladığı günlerdi heryerde panik havasi vardı. Simdi de yükselişte. Sözler kendinizi nasıl rahatlatiyorsunuz

Valla canim ben onlemimi aliyorum. Her tarafa maskeyle gidiyorum. Sokağa adimi maskeyle atıyorum. Ayakkabılarımı evin içine hic sokmuyorum. Eve gelir gelmez elimi yüzümü yıkıyorum. Zaten evden calisiyorum. Bu olmazsa ikinciye hemen baslamak istiyorum. Bu defa taze transfer olmasını cok istiyorum. Vakalar daha da artmadan bitirmek ixin

bende de aynı korkular var... ama yapabilcek birsey yok. NEzaman bitcek belli degil yada bitcekmi?
arkadasım herkese mutlaka bir gün bulasacak diyor bu fikir bile inanılmaz tedirgin ediyor.
Hamileyken ilacda kullaniliamiyor oyle durumda nası basederiz saglıklı olurmuyuz bulasırsa cok soru var kafamda
ya atlatamazssak kapıp.
ama öbür tarafdanda yaşım geldi ne zaman geicek belli degil. Doguran bir sekilde saglıklı da doguruyo benim arkdasim gecen hafta dogumunu yaptı. Sezeryan ile birsey olmadi. üstelik o gezdi de arkdaslarıyla ailesiyle hep buluştu. bilemiyiroum ya ben transferimi oldum olumlu olumsuz bilmiyourm. Olumlu olursa yukardaki yazdıklarım beni deli edebilir:) olumsuz olursada sil baştan yine risk büyük

bulent trasin bir yazısını okudum. Belirtiler transferden 1 hafta sonra cikmaya başlıyormuş. Yerlesme kanamasi adet agrisi gibi agri vs. Bende hic biri yok. Bugun transfer sonrasi 6. Gun
adet ağrısı olumluya mı işaret yani? benim ara ara adet agrısı gelip geciyo ama 1 dakka sürüyo bazen dahada kısa. Evvelsi gün aşağıda kısa süreli zonklama hissettim. Ama bunlar bana gebelik belirtisi gibi gelmiyo. Gögüsleri cok acıyan var kararan var.. bel agıreıs olan var. Bendeki belirtiye bak adet agirisi

Canim ben de hic belirti yok. Ne adet agrisi ne gogus kararması, bel degil de omuriligjm agriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…