Belki senin belirtinde odur bilemedimk. Ama adet agrısı belirtimi sanmıorum. başkada hicbirseyim yok yaCanim ben de hic belirti yok. Ne adet agrisi ne gogus kararması, bel degil de omuriligjm agriyor.
Olmazsa tekrar deneyecegjz kizlar. Dünyanın sonu değil. Nasip işi. Onemli olan saglikli gebelik elde etmek. Arastiririz tekrar deneriz. Dünyanın sonu değil. Ben de üzülüyorum yasim da geçiyor. Napicam olmazsa diyorum ama, belki de hayatim boyunca hiç çocuğum olmayacak. Bunda bir suçumuz yok böyleymiş kaderimiz. Bu gercekten kader. Herseyi denedikten sonra tekrar tekrar denedikten sonra olmuyorsa ne yapabiliriz ki?of of napcaz böyle
Önce kanda cikar sonra idrara gecer canim. O yuzden ilk kan testi yapin diyorlar. En kesin kan. Kan da çıktıktan sonra zamanda beta hormonu idrara geciyor. Senin belki henuz idrara geçmedi. O nedenle kan testi yaptir.İdrar testinde negatif kanda pozitif olan varmı kızlar ya ben kan verdim bugün ama yarın çıkacak umutsuzum
bu fikre henüz alışamadım sanırım hic cocugum olmamasına.. yani bilmiyorum bunu kabullenmekde cok zor.Olmazsa tekrar deneyecegjz kizlar. Dünyanın sonu değil. Nasip işi. Onemli olan saglikli gebelik elde etmek. Arastiririz tekrar deneriz. Dünyanın sonu değil. Ben de üzülüyorum yasim da geçiyor. Napicam olmazsa diyorum ama, belki de hayatim boyunca hiç çocuğum olmayacak. Bunda bir suçumuz yok böyleymiş kaderimiz. Bu gercekten kader. Herseyi denedikten sonra tekrar tekrar denedikten sonra olmuyorsa ne yapabiliriz ki?
Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin kizlar.
İnşallah canım ya dua et banabencede bıtmıstır canım.. yarın ılk ıdrarınla tekrarla bakalım ılerleme varsaaaaa kesın
Evet beni de uzer. Bir program var programın adı "hamile kaldığımı bilmiyordum "bu fikre henüz alışamadım sanırım hic cocugum olmamasına.. yani bilmiyorum bunu kabullenmekde cok zor.
ama olmazsa da yapaack birsey yok bilmiyorum içim cok tuhaf suan olmazsa evet üzlürüm.. ama bigün hic olmiccagni bilmek cok daha fazla üzer
Insallah hepınıze edıyorum.. ben erken gebelık testınde ıkı gun evvel pozıtıfı gordum ama korkuyorum kanda gıdıp baktırmaya en azından suan hayal alemınde gıbı mutluyum hahahahaİnşallah canım ya dua et bana
onlar bizde olmayacak seyler işteEvet beni de uzer. Bir program var programın adı "hamile kaldığımı bilmiyordum "
Kadına doktorlar asla çocuğun olmas diyor cok uğraşıyorlar olmuyor vs. Her yıl kistleri büyüyor kistleri patlıyor ameliyatla alıyorlar. Bir gün yine karin ağrısıyla hastaneye kaldırılıyor kadin. Meger hamileymiş ve dogum yapıyormuş. Kadin ve kocası sok oluyor. Hatta kocası bayilmis
Idrarda gördüysen kanda cikar. Benim idrarda negatifti. O yuzden umutlu degilim zaten. Bir gün çocuk sahibi olacak miyim onu merak ediyorumInsallah hepınıze edıyorum.. ben erken gebelık testınde ıkı gun evvel pozıtıfı gordum ama korkuyorum kanda gıdıp baktırmaya en azından suan hayal alemınde gıbı mutluyum hahahaha
Aynen eninde sonunda saglikli evladımız olur umarım. Yani 11 defa tup bebek deneyen var. Allahim kısacık zamanda hayırlı sonuclar ver bana diye dua ediyorum valla.onlar bizde olmayacak seyler işteya var suan yada yok yoksa yine ugrascaz umarım cok ugrasmadaan evlat sahibi oluruz tek dilegim o
bende soyle dusundum hafta basına kadar beklıyım suan orada hıssedıyorum ama duser mı bısı olur mu vs. bu kadar erken bellı olduysa kımyasal mı ... bende senın gıbı dusunuyorum bırgun kucagıma alabılecek mıyım.. tam sekız yılı doldurdukIdrarda gördüysen kanda cikar. Benim idrarda negatifti. O yuzden umutlu degilim zaten. Bir gün çocuk sahibi olacak miyim onu merak ediyorum
ay valla Allah sabır versin cok zor ya 11 kez ne demek yaniii düşünsneAynen eninde sonunda saglikli evladımız olur umarım. Yani 11 defa tup bebek deneyen var. Allahim kısacık zamanda hayırlı sonuclar ver bana diye dua ediyorum valla.
İnş canımÖnce kanda cikar sonra idrara gecer canim. O yuzden ilk kan testi yapin diyorlar. En kesin kan. Kan da çıktıktan sonra zamanda beta hormonu idrara geciyor. Senin belki henuz idrara geçmedi. O nedenle kan testi yaptir.
Büyük konuşmak istemiyorum ben. Dünyada her şey insan için. Asla yapmam dediğim herseyi yaptim cunku. Bilemiyoruz. 21 defa deneyen bile var. Bu uğurda kısa zamanda saglikli bebeklerimiz olur inşallah diye dua ediyorum her zamanay valla Allah sabır versin cok zor ya 11 kez ne demek yaniii düşünsne
İnşallah canım ya gerçek olur hayallerInsallah hepınıze edıyorum.. ben erken gebelık testınde ıkı gun evvel pozıtıfı gordum ama korkuyorum kanda gıdıp baktırmaya en azından suan hayal alemınde gıbı mutluyum hahahaha
Şeninde mi tedavi ve kaçıncı gündesinInsallah hepınıze edıyorum.. ben erken gebelık testınde ıkı gun evvel pozıtıfı gordum ama korkuyorum kanda gıdıp baktırmaya en azından suan hayal alemınde gıbı mutluyum hahahaha
Belirtim hic belirti olmamasi miBelki senin belirtinde odur bilemedimk. Ama adet agrısı belirtimi sanmıorum. başkada hicbirseyim yok ya
sadece karnım cok acıkıyor ama şu ara daha az yiyorum ondan sanırım
Evet ılk tup bebegım 4unde transfer oldumŞeninde mi tedavi ve kaçıncı gündesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?