gerçektenmiii ay hadi ins bacagm hala ağrıyo az önce midem bi bulandı ama cok kısa arkasındanda acıktım deliiryorum sanırr
Ben 37 buxuk yasindayim. Esimde sperm azlığı var yuzde 5 ileri hareket. Yumurta sayim da 9 du. Dollenne orani oldukça azdi. Erbil yağmurda tedavj görüyorum
Cok sukur pozitif cikti
Bugün ilk defa öğlen midem bi kere bulandı tiksinme geliyor 2 gündür ara ara ama mesela şimdi acıktım ve birşeyler yedim canım hep protein cekiyorgerçektenmiii ay hadi ins bacagm hala ağrıyo az önce midem bi bulandı ama cok kısa arkasındanda acıktım deliiryorum sanırr
Merhaba canım aramıza hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeklerine kavuşursunHerkese selambenimde transferim ağustos 21 de gerçekleşecek nasipse.2 adet 5. Gün dondurulmuş embriyoyla.
Merhaba canım aramıza hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeklerine kavuşursun
Morfolojik yuzde 4 du. Sayı da yüksek degildi.Benimde eşimde iler hareket 0 morfoloji 1. Sizde sayı ve morfoloji nasıldı peki. İlkinde sperm kalitesinden dolayı negatif dediler. Şimdi yine çok korkuyorum olmazsa diye.
İnşallah hepsi döllenir çok kaliteli yumurtaların olurKizlar gunaydin bugun sabah 9da yumurta toplama yapilacak cok heyecanliyim insalh guzel kaliteli yumurtalar toplanir
Gunaydin canimm..insallah yumurtalatinin hepsi 1. Kalite dollenir ve 5. Gune gider..dularim seninle tatlimmm benim..Kizlar gunaydin bugun sabah 9da yumurta toplama yapilacak cok heyecanliyim insalh guzel kaliteli yumurtalar toplanir
İnsallah canim ya cok merak ediyorumİnşallah hepsi döllenir çok kaliteli yumurtaların olur
Cook tesekkur ederim insallahGunaydin canimm..insallah yumurtalatinin hepsi 1. Kalite dollenir ve 5. Gune gider..dularim seninle tatlimmm benim..
Hayirli olsun cnm ..Veeeee aşılamanın 12.günü
Çatlatmanın 14.günü
Sabah testim
Varmı sence canım artıkHayirli olsun cnm ..❤
Ayy çok tatlısın yaaOlsun siz yine bizimki çok kaliteli seçilmiş çocuk bizimki diyin
Evet allahin izniyle var görünüyorVarmı sence canım artık
Evet cok fazla ilac var. Insallah sorun yaşamayız. Ilaclar cok fena odem yapti. Sigarayı bıraktığım ixin de iyice kilo aldim.
Çok fazla ilaç kullanıyoruz. Bende inanılmaz şiştim şuan 7 aylık hamile görüntüm var. Kilom çok değil aslındaBana da progestan hariç haftada bir proluton kalçadan iğne ve fitil yerine her gün sabah akşam prolutex göbekten iğne ger kalan herşey aynı canım bir de bende climara forte bandı var 2 günde bir 2 adet yapıştırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?