2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

gerçektenmiii ay hadi ins bacagm hala ağrıyo az önce midem bi bulandı ama cok kısa arkasındanda acıktım deliiryorum sanırr

Ben 37 buxuk yasindayim. Esimde sperm azlığı var yuzde 5 ileri hareket. Yumurta sayim da 9 du. Dollenne orani oldukça azdi. Erbil yağmurda tedavj görüyorum
Cok sukur pozitif cikti

Benimde eşimde iler hareket 0 morfoloji 1. Sizde sayı ve morfoloji nasıldı peki. İlkinde sperm kalitesinden dolayı negatif dediler. Şimdi yine çok korkuyorum olmazsa diye.

gerçektenmiii ay hadi ins bacagm hala ağrıyo az önce midem bi bulandı ama cok kısa arkasındanda acıktım deliiryorum sanırr
Bugün ilk defa öğlen midem bi kere bulandı tiksinme geliyor 2 gündür ara ara ama mesela şimdi acıktım ve birşeyler yedim canım hep protein cekiyor

Hoşbuldumbenim 6 yaşında bir kızım var.3. Tüp bebek denememde sahip oldum. Şimdi kardeş istiyoruz.inşallah oda nasip olur.Allah herkese annelik duygusunu tattırsın inşallah
Merhaba canım aramıza hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeklerine kavuşursun

Veeeee aşılamanın 12.günü
Çatlatmanın 14.günü
Sabah testim

Eklentiler

• 0AF6083A-9153-4D32-94FB-046446B24994.webp
    61,5 KB · Görüntüleme: 87
  • A4B90F37-FF62-4DC3-AE52-BF270A9EC4A2.webp
    64 KB · Görüntüleme: 99
Evet cok fazla ilac var. Insallah sorun yaşamayız. Ilaclar cok fena odem yapti. Sigarayı bıraktığım ixin de iyice kilo aldim.
Çok fazla ilaç kullanıyoruz. Bende inanılmaz şiştim şuan 7 aylık hamile görüntüm var. Kilom çok değil aslında
İnşallah normale döner herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…