İnşallah canım iğne etkisi geçmiştir artıkEvet allahin izniyle var görünüyor
Hayırlısı olsun canım sen de birdahaki ay güzel haberler verirsin inşallahmerhabalar benim transferim iptal oldu rahim inceliğinden. inşallah hepiniz pozitifi görürsünüz.
Tedavin aşılamamıydıBende bunu bu sabah bu sefer comfort marka ile yapdim
Canıımm olsun uzulme ınan bende kahrolurum sanıyordum pıskolojımın oyunu mu bılemedım evet uzgunum ama cok da mahvolmadım beklıyordum sanırımcok üzüldüm ya kendim gibibende yarın ögrenicem cok korkuyorum bundan işte
Tedavin aşılamamıydı
[/QUOTEhayir canim dondurulmus embrio transferi
kaçıncı günün bu yaptığın testBu arada günaydinlar... bugün test verecek herkeze bol sans .. rabbim kucaklarinizi doldursun.
Pazartdesi transfer oldum . Transfer günü nü saymazsak 5 inci günKaçıncı günün canım bu yaptığın test
Hadi inşallah bir kaç gün daha bekle vardır inşallahPazartdesi transfer oldum . Transfer günü nü saymazsak 5 inci gün
inşallah sizden de güzel haberler gelir.Hayırlısı olsun canım sen de birdahaki ay güzel haberler verirsin inşallah
Canım var ama neden bu kadar çok silik hiç koyulaşma olmuyor o yüzden ben tereddüt ettim açıkçası hem erken gebelik testi daha bir koyu olmalıVeeeee aşılamanın 12.günü
Çatlatmanın 14.günü
Sabah testim
Bilmiyorum canım bende yeni diye olabilir mi acabaCanım var ama neden bu kadar çok silik hiç koyulaşma olmuyor o yüzden ben tereddüt ettim açıkçası hem erken gebelik testi daha bir koyu olmalı
Değerin artıyor canım koyulaşma varPazartdesi transfer oldum . Transfer günü nü saymazsak 5 inci gün
İnşAllah öyledir canım kan vermeden bilemeyiz hani çizgi evet var ama hiç pembeleşme belirginleşme yokBilmiyorum canım bende yeni diye olabilir mi acaba
Ins cnmDeğerin artıyor canım koyulaşma var
Fotoda pek belli olmuyorİnşAllah öyledir canım kan vermeden bilemeyiz hani çizgi evet var ama hiç pembeleşme belirginleşme yok
Burada daha belli canım kan vermeyecek misinFotoda pek belli olmuyor
Şimdi bak canım
Vereceğim canım öğlen inşallah umarım iğne etkisi yokturBurada daha belli canım kan vermeyecek misin
Aşılamamın 12.gününe girdimBurada daha belli canım kan vermeyecek misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?