• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Hiç detaylı bakılmadı ama şuan en büyük sorun yumurta rezervinin azlığı.
Ama diyorumki yumurta azda olsa 4 senede hiçmi tutmaz kimyasaldı düşüktü olumsuzda olsa olurdu bişey sanki.
Ama hiç gebe kalmadım bunun cevabını çok merak ediyorum ama medical parkta tedavi oluyorum sağolsunlar konuşmaktan acizler
Hiç genetik test taptırdınız mı tekrarlayan düşüklerde pıhtılaşmaya vs bakılıyor.

merhaba arkadaşlar. Dondrulmuş embriyo transferi yaptıranlar bir şey soracaktım. Adetin 2. günü rahim hazırlamaya başlanıyor ya. İlk o gün gidiliyor doktora. Sonraki kontrole kaç gün sonra çağırdı doktorunuz?

merhaba arkadaşlar. Dondrulmuş embriyo transferi yaptıranlar bir şey soracaktım. Adetin 2. günü rahim hazırlamaya başlanıyor ya. İlk o gün gidiliyor doktora. Sonraki kontrole kaç gün sonra çağırdı doktorunuz?
Merhaba canım benim donmuş transfer ama geçici menopozdayım rahim dinlendirme için.Dolayısıyla ben adet olmadan transfer olcam.Dün estrofeme başladım ikinci kontrol için 4 ağustos dedi ondan sonra bir kez daha kontrol etcek sonra da transfer.Transfer estrofeme başladıktan sonra yaklaşık 10-18 gün içerisinde oluyor rahim kalınlığının durumuna göre.Bu süre içerisinde de 2-3 kez konrole gidiyorsun transfere kadar.

Merhaba canım benim donmuş transfer ama geçici menopozdayım rahim dinlendirme için.Dolayısıyla ben adet olmadan transfer olcam.Dün estrofeme başladım ikinci kontrol için 4 ağustos dedi ondan sonra bir kez daha kontrol etcek sonra da transfer.Transfer estrofeme başladıktan sonra yaklaşık 10-18 gün içerisinde oluyor rahim kalınlığının durumuna göre.Bu süre içerisinde de 2-3 kez konrole gidiyorsun transfere kadar.
Teşekkür ederim. İkinci kontrol bayrama denk gelir mi endişem var da. Bugün adet oldum.

Teşekkür ederim. İkinci kontrol bayrama denk gelir mi endişem var da. Bugün adet oldum.
Normalde benim gittiğim hastanede bayram veya tatillerde doktorum hastanede olmasa bile nöbetleşe başka doktorlar gelip kontrol edip doktoruna bildiriyorlar.Benim de yumurta toplama öncesi kontrolüm bayrama gelmişti, kontrol edip doktoruma bildirdiler.Yada zaten şuan transfer hazırlığı olduğu için estrofeme devam ettirip bayram sonrası çağırır, çok kritik değil, bir sıkıntı olmaz.

Normalde benim gittiğim hastanede bayram veya tatillerde doktorum hastanede olmasa bile nöbetleşe başka doktorlar gelip kontrol edip doktoruna bildiriyorlar.Benim de yumurta toplama öncesi kontrolüm bayrama gelmişti, kontrol edip doktoruma bildirdiler.Yada zaten şuan transfer hazırlığı olduğu için estrofeme devam ettirip bayram sonrası çağırır, çok kritik değil, bir sıkıntı olmaz.
Sağol canım. Özel klinik benimki. Bayrama denk gelirse senin için kliniği açarım ama kan için laboratuvar açık olmaz demişti de.

Canim fotolari ben duzenleyip kirpiyorum..yoksa yuklemiyor..biraz kirp fotoyu o sekilde ayni yerden bir daha denemelisin
Bende buton hiç çalışmıyor canım kırpsam da bişey değişmeyecek muhtemelen. Teşekkür ediyorum sağol 🤗🤗 napalım artık foto da paylaşmayalım 😁😁

canimvtransfere kadar 2 3 kez gidiyorsun ilaç veriyor rahim kalınlarsın diye

başkalarının çocuklarına oyuncak örnekten bıkmış bir adet özlem bırakıyorum buraya 🤣🤣🤣

Eklentiler

• 15959511400792295496857142618739.webp
    15959511400792295496857142618739.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar bende bugün kontrole gittim İlaçlarımı yükledim sırtıma Maşallah Kocaman torba 😂😂 4 Ağustos saat 16:00 da transferim olacak inşallah 🤲🏼🤩😍 ama daha kontrole çağırmadı herşey yolunda dedi hamdolsun :halay:
Maşallah hayırlı olsun inşallah darısı başımıza biz de transferi bir görsek artık olsa bitse :dua::nazar:

Back
X