- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
insallah canim insallah o günleri görelim deAyyy bunlardan da alicam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah canim insallah o günleri görelim deAyyy bunlardan da alicam![]()
Sayfama beklerim ozaman bebek doğumlari için , doğum günleri için çalışmalarim varNe kadar guzeller ellerine saglik☺ Bebisim Olursa insallah alirim bir dal![]()
teşekkür ederiiizzzz
Ayy Allahim olsun da hayirlisiyla suan o kadar uzak ve hayal edemeyecegim bir seymis gibi geliyor ki 1 yas dogum gunu kutlamasiSayfama beklerim ozaman bebek doğumlari için , doğum günleri için çalışmalarim varinsallah herkrse nasip olsun ben seve seve yaparım
amin canim insallah ya bir an evvel sağlıklaAyy Allahim olsun da hayirlisiyla suan o kadar uzak ve hayal edemeyecegim bir seymis gibi geliyor ki 1 yas dogum gunu kutlamasi
Burnumun diregi sizliyoren kisa surede bu mutluluklari yasalim artikk
![]()
Ellerinize emeginize saglik kizlarr..harika gorunuyolarrBana da iple cok zormuş gibi geliyor
Bunlar benim yaptıklarim keçe
İnsallah kendi cocuklarmiza da yapmak nasip olur![]()
Ya içime doğuyor bu grupta çoğu kişi sağsalim evladı kucağa alacak resmen içim mutluluk dolu kuzumMaşallah hayırlı olsun inşallah darısı başımıza biz de transferi bir görsek artık olsa bitse![]()
Kuzum senin de ya 4ü ya 5i olacak sankiayyy hadi gözün aydin tarih kesinleşmiş iste benimde arefe gunu netlesecek
Bir tek onu hiç kullanmadım biliyo musun canım mesela ben sana şimdi sayayım başlıyorum öhömmHayirli olsun canim gonal f mi verdi?
Teşekkür ederizzzzEllerinize emeginize saglik kizlarr..harika gorunuyolarr![]()
![]()
Birde banaaa sorr kaç yıl olduu artık okadar zorkiiAyy Allahim olsun da hayirlisiyla suan o kadar uzak ve hayal edemeyecegim bir seymis gibi geliyor ki 1 yas dogum gunu kutlamasi
Burnumun diregi sizliyoren kisa surede bu mutluluklari yasalim artikk
![]()
İnsallah inşallah çok amin diyorum içindeki mutluluk bebiş olarak dönecek sana inanıyorumYa içime doğuyor bu grupta çoğu kişi sağsalim evladı kucağa alacak resmen içim mutluluk dolu kuzum![]()
Çok güzel inşallah yakın zamanda kendi çocuklarına örersin canımbaşkalarının çocuklarına oyuncak örnekten bıkmış bir adet özlem bırakıyorum buraya![]()
Tamam canım kaçıncı gün embriyosu?
Hadi bakalım hayırlı olsunKızlar bende bugün kontrole gittim İlaçlarımı yükledim sırtıma Maşallah Kocaman torba4 Ağustos saat 16:00 da transferim olacak inşallah
ama daha kontrole çağırmadı herşey yolunda dedi hamdolsun
![]()
Sifa olsun bol bol yumurtalar olsun insallaahhBir tek onu hiç kullanmadım biliyo musun canım mesela ben sana şimdi sayayım başlıyorum öhömm
Estrofem
Climara forte
Coraspin
Prednol (1kerelik)
Ovitrelle(1 kerelik )
Prolutex
Progestan (haftada 1 kere)
5.gün 2 tane transfer edilcek dondurulmuşlardiTamam canım kaçıncı gün embriyosu?
Hakkınızda hayırlısı inşallah pozitif olur5.gün 2 tane transfer edilcek dondurulmuşlardi