Yaaa hadi inşallah kan verdiniz mi tekrarMerhaba evet tekrar yükseldi 3. gün embriyosu 8. günde kan verdim değerim 1 çıktı doktor ilaçları bıraktırdı aradan 3 gün geçti doktor tekrar test yaptınız mı diye sordu bende negatif diye yapmamıştım aynı merkezde tekrar kan tahlili yaptırdım değerim bu sefer 10 çıktı ilaçları başlattı yani bugün için tekrar kan vermemi söyledi bugün sabah idrar tahlili yaptım çok silik Bi çizgi çıktı
Allah kalbine göre versinBen ikiz istemediğim için tek istedim tek transfer yapıldı ama ikiz olursa da kabulüm tabi
Insallah canim hepimiz insallah sende gorursun insallahEn kısa zamanda pozitifi de görürsün inş canım.Transferden sonra mı yapmıştın gonapeptyl i
Yok daha vermedim akşam vericem inşallah hayırlısı olurYaaa hadi inşallah kan verdiniz mi tekrar
inş ilacın etkisi değildir canım pozitiftirr :)Kızlar ben bişey itiraf etcem dayanamadım normal gebelik testi yaptım çıktı ama sevinemedim gonapeptyl in etkisi olduğunu düşündüm.Biraz durdukca daha da koyulaştı.
Canım gonapeptyl mi vurdun ovitrelle mi? Doktoruma sordum azönce gonapeptyl testi etkilemez dedi.inş ilacın etkisi değildir canım pozitiftirr :)
işte ben de ayın 6sında çatlatma iğnesi vurulduğum için etkisi devam ediyor mudur emin olamadım yapamıyorum idrar testi.
Anladığım kadarıyla gonapeptyl gnrh agonisti , ovitrelle hcg olarak geçiyor. 11 gün olmuş zaten 10 günden sonra etkisi kalmıyor diye biliyorum.inş ilacın etkisi değildir canım pozitiftirr :)
işte ben de ayın 6sında çatlatma iğnesi vurulduğum için etkisi devam ediyor mudur emin olamadım yapamıyorum idrar testi.
Valla canım beni de heyecanlandırdın zaten zor tutuyorum kendimi iyice merak etmeye başladım kendi sonucumu olumsuz gibi hissediyorum ama allahtan ümit kesilmezAnladığım kadarıyla gonapeptyl gnrh agonisti , ovitrelle hcg olarak geçiyor. 11 gün olmuş zaten 10 günden sonra etkisi kalmıyor diye biliyorum.
Canım inanırmısın ben de olumsuzdum bu sabah bi üzgün kalktım.Tabi kana kadar çok da ümitlenmemek gerek ama içimdeki sıkıntıyı aldı biraz.Valla canım beni de heyecanlandırdın zaten zor tutuyorum kendimi iyice merak etmeye başladım kendi sonucumu olumsuz gibi hissediyorum ama allahtan ümit kesilmez
Kaçıncı gün embriyosu?Arkadaşlar ben bugün kan testi yaptim. Degerim 45.8 çikti bugün 13. Gün transferden sonra sizce yükselir mi yoksa kötü bir durum mu lutfen cvp verin.
Canım bence fena değil değerin üç beş çıkmamış ki testi yarın da tekrarla hayırlı olsun inşallahhh hamilesindir sağlıkla artar inşallahhhArkadaşlar ben bugün kan testi yaptim. Degerim 45.8 çikti bugün 13. Gün transferden sonra sizce yükselir mi yoksa kötü bir durum mu lutfen cvp verin.
5.günKaçıncı gün embriyosu?
yok canım ovitrelle vuruldum ayın 6sında transferden önce. internetten baktım da o etkiliyebilirmiş 12 gün falanCanım gonapeptyl mi vurdun ovitrelle mi? Doktoruma sordum azönce gonapeptyl testi etkilemez dedi.
Hmm evet o etkiliyor ben de 1/3 ünü vurmuştum ovitrelle in 10 gün önceyok canım ovitrelle vuruldum ayın 6sında transferden önce. internetten baktım da o etkiliyebilirmiş 12 gün falan
Bence kötü değil sonucun iki gün sonra yükselir inşallah herkesde aynı sonuç çıkcak diye bişey yok.Arkadaşlar ben bugün kan testi yaptim. Degerim 45.8 çikti bugün 13. Gün transferden sonra sizce yükselir mi yoksa kötü bir durum mu lutfen cvp verin.
Insallah canimBence kötü değil sonucun iki gün sonra yükselir inşallah herkesde aynı sonuç çıkcak diye bişey yok.
Anladım canım o zaman ben hesapladım 6 haftalık hamile olarak gözükücem ay ne değişikHafta son adet tarihinden itibaren alınıyor canım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?