- 20 Aralık 2016
- 131
- 122
- 53
Merhaba ben de hasimato hastasiyim. Ilk deneme kimyasal oldu 2. Ye hazırlanıyorum. Doktorlar tsh normal seviyede olduğu sürece antikor degerleri yuksek olsa bile sorun yaratmayacağını söylüyor. Umarım öyledir doktorlara da güvenemiyoruz bazenKızlar haşimato hastası olup da, ilacını kullanıp ve tsh değerini düzeltip hamile kalan var mı? Sonuçta değerler ilaç kullanıldığı için normalleşiyor. Herşeyden şüphelenmeye başladım, neden tutunmuyo bu çocuklar ya offf
İnşallah kanında pozitifi görürsün canımKan testimi verdim ama sonuş yarın çıkacakmış bende evde idrar testi yaptım ama negatif çıktı inşallah yanlıştır.
Ben haşimato hastasıyım transferden önce değerlerim normale döndü. Ayrıca pko var bende. İlk tüp bebek denemem olacak 21 inde transferim var inşallah hamile kalabilirim. Senin kaçıncı denemen? Tek sorun haşimato mu?Kızlar haşimato hastası olup da, ilacını kullanıp ve tsh değerini düzeltip hamile kalan var mı? Sonuçta değerler ilaç kullanıldığı için normalleşiyor. Herşeyden şüphelenmeye başladım, neden tutunmuyo bu çocuklar ya offf
13.günde mi bu sonuç çıktıArkadaşlar ben bugün kan testi yaptim. Degerim 45.8 çikti bugün 13. Gün transferden sonra sizce yükselir mi yoksa kötü bir durum mu lutfen cvp verin.
kan testi yapmadın mı kantestinde yükşek çıkarsa iğnenin etkisi kalmamıştır.inş ilacın etkisi değildir canım pozitiftirr :)
işte ben de ayın 6sında çatlatma iğnesi vurulduğum için etkisi devam ediyor mudur emin olamadım yapamıyorum idrar testi.
İnşallah canım inşallahİnşallah kanında pozitifi görürsün canım
Kan testi günüm cuma günü canımkan testi yapmadın mı kantestinde yükşek çıkarsa iğnenin etkisi kalmamıştır.
Evet canım kötü mü13.günde mi bu sonuç çıktı
bence yükşek inşl.dahada yükselirEvet canım kötü mü
5. Gun embriyosu ise.idrar yapma tatlim cikmayabilir bosuna moral bozarsin..ama kanda az da olsa cikar biseyler..3. Gun embriyosu ise kandada cikmayabilirmerhaba ben salı günü trasfer oldum 22. test günüm ama cok merek ediyorum bu gün 7.gun idrarda cıkarmı sizçe yapsam
cok hafif bir bulantı oluyor ilaçlardan sanırım 11.kez denemem5. Gun embriyosu ise.idrar yapma tatlim cikmayabilir bosuna moral bozarsin..ama kanda az da olsa cikar biseyler..3. Gun embriyosu ise kandada cikmayabilir
sende hiç bir belirti varmı bende ilaçlarda sanırım cok hafif bir bulantı varKan testi günüm cuma günü canım
Doktorun ne dedi canim..degerin artabilir belki..2. Testi muhakkak yapkızlar 10. gün değerim 10 cıkmış kimyasal olmuş yani
Ayy canim inşallah. Darısı size olsunbence yükşek inşl.dahada yükselir
oda kimyasal olduğu yönünde tekrar test yaptır dedi ama benim umudum yokDoktorun ne dedi canim..degerin artabilir belki..2. Testi muhakkak yap
kimyasalda süreç nasıl oluyor canim adetle atılıyor mu yoksa kürtaj miMerhaba ben de hasimato hastasiyim. Ilk deneme kimyasal oldu 2. Ye hazırlanıyorum. Doktorlar tsh normal seviyede olduğu sürece antikor degerleri yuksek olsa bile sorun yaratmayacağını söylüyor. Umarım öyledir doktorlara da güvenemiyoruz bazen
Canım senin embriyo 3bb gibi bişey değilmiydi? 12. gün tekrar baktır lütfenoda kimyasal olduğu yönünde tekrar test yaptır dedi ama benim umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?