2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kan testimi verdim ama sonuş yarın çıkacakmış bende evde idrar testi yaptım ama negatif çıktı inşallah yanlıştır.

Merhaba ben de hasimato hastasiyim. Ilk deneme kimyasal oldu 2. Ye hazırlanıyorum. Doktorlar tsh normal seviyede olduğu sürece antikor degerleri yuksek olsa bile sorun yaratmayacağını söylüyor. Umarım öyledir doktorlara da güvenemiyoruz bazen

Ben haşimato hastasıyım transferden önce değerlerim normale döndü. Ayrıca pko var bende. İlk tüp bebek denemem olacak 21 inde transferim var inşallah hamile kalabilirim. Senin kaçıncı denemen? Tek sorun haşimato mu?

inş ilacın etkisi değildir canım pozitiftirr :)
işte ben de ayın 6sında çatlatma iğnesi vurulduğum için etkisi devam ediyor mudur emin olamadım yapamıyorum idrar testi.
kan testi yapmadın mı kantestinde yükşek çıkarsa iğnenin etkisi kalmamıştır.

merhaba ben salı günü trasfer oldum 22. test günüm ama cok merek ediyorum bu gün 7.gun idrarda cıkarmı sizçe yapsam

merhaba ben salı günü trasfer oldum 22. test günüm ama cok merek ediyorum bu gün 7.gun idrarda cıkarmı sizçe yapsam
5. Gun embriyosu ise.idrar yapma tatlim cikmayabilir bosuna moral bozarsin..ama kanda az da olsa cikar biseyler..3. Gun embriyosu ise kandada cikmayabilir

kimyasalda süreç nasıl oluyor canim adetle atılıyor mu yoksa kürtaj mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…