Bende 33 kervanındayımAa grnelde burdakilerin yaşı daha kücük oluyo
Ben kontrolle gidiyorum simdi insallah kalınlaşmiştir rahim.insallah tutunurlar. İstanbuldanmisin sende

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 33 kervanındayımAa grnelde burdakilerin yaşı daha kücük oluyo
Ben kontrolle gidiyorum simdi insallah kalınlaşmiştir rahim.insallah tutunurlar. İstanbuldanmisin sende
canim bana polip olabilir dediler adetle atıldı belli olmaz kist bu iyi huylu da oluyo biliyorsun adetle sökulur insallahKizlar bende sanirim kist oldu yine. Gecen ay asilama yaptirmistim. İlk asilamadan sonra da kistim olmustu. Kasiklarimda cok agri var ve esneyince kasiklarimda bir sey yirtiliyormus gibi oluyor. Bu agriyi taniyorum kist agrisi buinsallah tedaviye engel olmaz
Canım bende de yumurta toplamadan sonraki ay folikül kistleri oluşmuştu 1-2 aya kayboluyor onlar, bana doğum kontrol hapı vermişti kaybolsun diye.Seninki adetle gider belki, belkide yoktur sen evham yapmışsındır.Kizlar bende sanirim kist oldu yine. Gecen ay asilama yaptirmistim. İlk asilamadan sonra da kistim olmustu. Kasiklarimda cok agri var ve esneyince kasiklarimda bir sey yirtiliyormus gibi oluyor. Bu agriyi taniyorum kist agrisi buinsallah tedaviye engel olmaz
Canım bence doktorun boşu boşuna moralini bozmuş.Nedemek 2-3 yıl bekleSelam kızlar, bugün kontrolüm vardıbugün adetimin üçüncü günü dondurulmuş embriyo transferim olacak inşaallah iki tane 4. Gün embiyosu ama şansım düşük yüzde 20 imişşimdiye kadar drlar sebepsiz infertilite diyorlardı eşimin morfolojisi yüzde bir DNA hasarı yüzde 22 iken bile sebepsiz infertilite dendi bu 4. Tüp Bebek denememiz 4 seferdir embiryolar hep üçüncü günden sonra duruyor. İlk defa yumurta da sorun var dedi bu tutmazsa iki üç yıl dinlendirelim sizi gen taraması yapalım dedi eğer gende sorun varsa tedavisi Yokmuş
anlamıyorum bu işi günü gününe adet oluyorum, hormon değerlerimde bı sıkıntı yok, amh değerim yaşıms göre normal, toplanan yumurta sayısı 12 14 arası, rahimde sıkıntı yok. Kendiliğinden ikiz hamile de kaldım ama yine de yumurtada sorun var çok üzgünüm. Yumurtalar embiryoları üçüncü güne taşıyormuş benim yumlar üçüncü güne gelmeden durduğu için embiryolar yumurtada sorun varmış. Daha önce hiç bir Dr dememisti, ama bı bakıma iyi oldu dediği sorunun ne olduğunu öğrendik en azından ama yıkıldım resmen tedavisi yokmuş ya ne kadar zor durum bı insanın duymak isteyeceği en son şeydir sanırım
![]()
Canım geçmiş olsun.Geç olsun güç olmasın, bir aya geçer kistler.Olsun canını sıkmaMerhaba arkadaşlar. Ben de ağustosta dondurulmuş transfer olacaktım. Bugün adetimin 2. Günü doktora gittim. Kist varmış başlayamıyoruz. Doğum kontrol hapı verdi. Öbür ay gideceğim tekrar. Çok heveslenmiştim. Hayırlısı buymuş. İlk transferimi 3 yıl önce yapmıştık. Tutmuştu 21.haftada kaybettim. Ondan sonra 2 tane kendiliğinden oldu. Kimyasal ikisi de. Baktım yaş 34e yaklaştı. Tekrar tüpe karar verdim. Kaybettiğim oğlumun kardeşini koyacağız Allah nasip ederse.
İnsallah canim durduk yere kafama takicak bir sey ariyorumcanim bana polip olabilir dediler adetle atıldı belli olmaz kist bu iyi huylu da oluyo biliyorsun adetle sökulur insallah
Ben de bu ay dondurulmuş transfer olacaktim, bugün adetimin 2.günü ben de de kist oluşmuş, bir ay daha bekleyelim dedi doktorum. Ama bana herhangibir ilac vermedi. Bir de benim yumurtalıklarim aşırı uyarıldı . Hayirlisi olsun hepimiz hakkındaMerhaba arkadaşlar. Ben de ağustosta dondurulmuş transfer olacaktım. Bugün adetimin 2. Günü doktora gittim. Kist varmış başlayamıyoruz. Doğum kontrol hapı verdi. Öbür ay gideceğim tekrar. Çok heveslenmiştim. Hayırlısı buymuş. İlk transferimi 3 yıl önce yapmıştık. Tutmuştu 21.haftada kaybettim. Ondan sonra 2 tane kendiliğinden oldu. Kimyasal ikisi de. Baktım yaş 34e yaklaştı. Tekrar tüpe karar verdim. Kaybettiğim oğlumun kardeşini koyacağız Allah nasip ederse.
Simdi beklemedeyim de ne bulsam da kendimi strese soksam diye yer ariyorumCanım bende de yumurta toplamadan sonraki ay folikül kistleri oluşmuştu 1-2 aya kayboluyor onlar, bana doğum kontrol hapı vermişti kaybolsun diye.Seninki adetle gider belki, belkide yoktur sen evham yapmışsındır.
takma canim takma kafamıza takacağımizsey artık bebeğimize koyacağımız isim olsunİnsallah canim durduk yere kafama takicak bir sey ariyorum![]()
Kendiliğinden de geçebilirmiş. Doğum kontrol hapı verdi bana. Ben de öğretmenim, okul açılmadan transfer olsa demiştim. Nasip değilmiş. Bunda da vardır bir hayır.Ben de bu ay dondurulmuş transfer olacaktim, bugün adetimin 2.günü ben de de kist oluşmuş, bir ay daha bekleyelim dedi doktorum. Ama bana herhangibir ilac vermedi. Bir de benim yumurtalıklarim aşırı uyarıldı . Hayirlisi olsun hepimiz hakkında
Ayy kizz hepsi hazir ikiz ucuz besiz bile olsa isimler hazirtakma canim takma kafamıza takacağımizsey artık bebeğimize koyacağımız isim olsun
Kuzum belki sorun senin yumurtanda değilde onların laboratuvarlarında ? Olamaızmı olur . Tek doktora bağlı kalma al yaptırdığım bütün testleri 3/4 doktorla ön görüşme yap ücretsiz zaten . Bi bak bakalım kim ne diyo. Hemen öyle üzülmek yokSelam kızlar, bugün kontrolüm vardıbugün adetimin üçüncü günü dondurulmuş embriyo transferim olacak inşaallah iki tane 4. Gün embiyosu ama şansım düşük yüzde 20 imişşimdiye kadar drlar sebepsiz infertilite diyorlardı eşimin morfolojisi yüzde bir DNA hasarı yüzde 22 iken bile sebepsiz infertilite dendi bu 4. Tüp Bebek denememiz 4 seferdir embiryolar hep üçüncü günden sonra duruyor. İlk defa yumurta da sorun var dedi bu tutmazsa iki üç yıl dinlendirelim sizi gen taraması yapalım dedi eğer gende sorun varsa tedavisi Yokmuş
anlamıyorum bu işi günü gününe adet oluyorum, hormon değerlerimde bı sıkıntı yok, amh değerim yaşıms göre normal, toplanan yumurta sayısı 12 14 arası, rahimde sıkıntı yok. Kendiliğinden ikiz hamile de kaldım ama yine de yumurtada sorun var çok üzgünüm. Yumurtalar embiryoları üçüncü güne taşıyormuş benim yumlar üçüncü güne gelmeden durduğu için embiryolar yumurtada sorun varmış. Daha önce hiç bir Dr dememisti, ama bı bakıma iyi oldu dediği sorunun ne olduğunu öğrendik en azından ama yıkıldım resmen tedavisi yokmuş ya ne kadar zor durum bı insanın duymak isteyeceği en son şeydir sanırım
![]()
Hanımefendi tartışmaya gerek var mı 3 gündür olmuş bitmiş bir mevzu siz şimdi neden yorum yapma gereği duydunuz anlamadım. Benim onca konuşmamdan gerçekten bunu çıkardıysanız tebrik ederim sizi. Benim kimseyle bir sorunum yok olamaz, hepimiz tabiiki kadınız illa çocuk doğurmamız gerekmiyor diye arkadaşa da yazdım boş yere kendini böyle kötü düşüncelere sevk ettiğine üzüldüğüm için ama siz iyi niyetli değilsiniz 3 gün üstünden geçen olayı neden ısıtıp önümüze çıkardınız bilemiyorum size bir daha cevap vermeyi düşünmüyorum yorumunuzu manasız bulduğum için .Teşekkür ederim iyi günlerBence bu mesajlara bakarak kozdunuz tepki verdiniz yorumları yapmayın. Çünkü
üstteji yorumdan sinirli olduğunu nasıl çıkardınız aksine ben sizin mesajınızı abartıll tepkili buldum. Yani arkadaşın yorumunu anladığımı düşünüyorum ve hiç hamile olamamak da yıpratıcı düşük yapmak gibi. İkisini de yaşamış biri olarak anlayabiliyorum
Valla canım hiç sorma ya moralim alt üst oldu. Dr a sordum tedavisi yok mu diye ilaç kür yok dedi bı ağzından çocuğun olmaz diye çıkmadı ama ona yönelik konuştu gibi inşaallah bu embiryolar tutar Rabbinden umut kesilmez Allah'a dua etmekten başka çaremiz yokCanım bence doktorun boşu boşuna moralini bozmuş.Nedemek 2-3 yıl bekle.Yumurta kaliteni arttıracak tedaviler var birsürü.O ay yumurtan çıkmadı veya kalitesiz çıktı diye 2-3 yıl bu şekilde olacak demek değil.Belki bu transfer olacak olanlar tutacak bilemezsin.Önceki tedavi olduğum hastanede amh 0,1 olan bir kızdan tüp bebekte 1 yumurta oluştu aldılar, döllendi, transfer ettiler tuttu.Allahtan ümit kesilmez.İnşallah bu tutar ve son olur tedavin.
Ben de ikinci deneme icin ağustos ayında adet olunca gideceğim. Bi sorun olur da ertelenirse diye korkuyorum. Kimyasalların nedeniyle ilgili birşey söyleyebildiler mi? Benim de ilk denemem kimyasal oldu.Merhaba arkadaşlar. Ben de ağustosta dondurulmuş transfer olacaktım. Bugün adetimin 2. Günü doktora gittim. Kist varmış başlayamıyoruz. Doğum kontrol hapı verdi. Öbür ay gideceğim tekrar. Çok heveslenmiştim. Hayırlısı buymuş. İlk transferimi 3 yıl önce yapmıştık. Tutmuştu 21.haftada kaybettim. Ondan sonra 2 tane kendiliğinden oldu. Kimyasal ikisi de. Baktım yaş 34e yaklaştı. Tekrar tüpe karar verdim. Kaybettiğim oğlumun kardeşini koyacağız Allah nasip ederse.
Canım ben üç farklı merkezde tüp Bebek tedavisi oldum. İki tanesi aynı hastanede ,bir tanesi Bülent tıraşta , son tedavimde memoiralde üç merkezde de embiryolarımız hep üçüncü güne kadar zor bela geldi üçten sonra durdu ya da üçe gelemeden gelişimi durdu. O yüzden merkezle ilgili durum olmadığı kesin ama dediğin gibi bir sürü merkezle ön görüşme yaptık hiç bir Dr bize yumurta alakalı dememisti. Ne sperm kaynaklı diyebiliriz ne yumurta kaynaklı diyebiliriz dediler, bunları diyenler, euroferil deki hakan öz örnek, acıbademdeki Bülent tıraş, bahçeci umut tüp merkezindeki Ebru hanım ve diğer kadın doğum drları ne yumurta kaynaklı ne sperm kaynaklı diyebiliriz diyorlar sorun görünmüyor diyorlar. Ama Memorialde dr yumurtanın geninde sorun var büyük ihtimalle iki üç yıl tüp Bebek denemeyin boşuna her seferinde aynı oluyor bı gen araştırması yapalım daha sonra genle ilgili teknolojik gelişmeler olursa ona göre uygularız tedavi dedi şuan tedavisi yokmuş. Ben anlamadım. Yumurta var sperm var ama hiç çocuğunuz olmaz demedi ama ona getirdi gibi bişey lafıKuzum belki sorun senin yumurtanda değilde onların laboratuvarlarında ? Olamaızmı olur . Tek doktora bağlı kalma al yaptırdığım bütün testleri 3/4 doktorla ön görüşme yap ücretsiz zaten . Bi bak bakalım kim ne diyo. Hemen öyle üzülmek yok
Polikistik over den benimkiler. Kaliteli yumurta olmuyor. Hayırlısı ne ise o olsun. Rabbim neylerse güzel eyler.Ben de ikinci deneme icin ağustos ayında adet olunca gideceğim. Bi sorun olur da ertelenirse diye korkuyorum. Kimyasalların nedeniyle ilgili birşey söyleyebildiler mi? Benim de ilk denemem kimyasal oldu.
Siz de Inşallah bir sonraki ay başlayabilirsiniz![]()
ayyy canim benim insallah bir an evvel gerçekleşir hayallerimizAyy kizz hepsi hazir ikiz ucuz besiz bile olsa isimler hazir![]()
Hanımefendi tartışmaya gerek var mı 3 gündür olmuş bitmiş bir mevzu siz şimdi neden yorum yapma gereği duydunuz anlamadım. Benim onca konuşmamdan gerçekten bunu çıkardıysanız tebrik ederim sizi. Benim kimseyle bir sorunum yok olamaz, hepimiz tabiiki kadınız illa çocuk doğurmamız gerekmiyor diye arkadaşa da yazdım boş yere kendini böyle kötü düşüncelere sevk ettiğine üzüldüğüm için ama siz iyi niyetli değilsiniz 3 gün üstünden geçen olayı neden ısıtıp önümüze çıkardınız bilemiyorum size bir daha cevap vermeyi düşünmüyorum yorumunuzu manasız bulduğum için .Teşekkür ederim iyi günler