• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kızlar ne yapıyorsunuz nasılsınız ben negatif haberi aldıktan sonra üzüldüm baya bir hafta tatile çıktım şimdi geldim okadar çok şey yazmışsınız ki yetişemedim. Pozitif haber alan arkadaşlar sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allahım. Negatif gören arkadaşlarım dinlenin kafa dağıtın tekrar başlayın ben pazartesi tekrar başlıyorum doktora gidecem bakalım ne diyecek 🙏🙏
busefer insallah olacak🙏🏽🙏🏽🍀

Ben bir bardak sabahları içiyorum o da hergün değil zaten çok aramam günde bir ki bardaktan bişey olmaz heralde çay için ama çok da tüketmemek gerek tein içeriyo kahve daha sıkıntılı çaya göre buarada çikolatada da bir miktar kafein olduğu için onu da çok tüketmeyin diyorlar ve her türlü bitki çayı düşüğe neden oluyomuş
Peki sicak ne icebiliriz o zaman ya 🥺

Kızlar test yapsam çıkar mi 5. Gün embriyosu bugünde 6. Günüm 😔 hiçbirşey hissetmiyorum tutmadı yine galiba 😞😞

Ben 21inde transfer oldum. Perşembe kaset test yaptım silikte olsa çıktı. Dondurulmuştu benim
Bende 21 inde dondurulmuş transfer oldum.pazartesi test günüm öncesinde hiç test yapmadım.gününde direk kan testi yaptıracam.bence gününe kadar sabredilmeli😉bu çok zor ama ben sabrediyorum😃

Transfer sonrası 5gün ev temizliği yapan varmı yavaş yavaş sadece silmek gbi mecbur yaptım ama kasıklarım ağrıyo şuan

Transfer sonrası 5gün ev temizliği yapan varmı yavaş yavaş sadece silmek gbi mecbur yaptım ama kasıklarım ağrıyo şuan
Bende bugün mutfakta kek yapayım dedim. Biraz da dondurulmuş bişeyleri doğramaya çalıştım zorladım mı nedir. Kasıklarım belim ağırdı. Bu kadardan da bişey olmaz heralde🙄

Back
X