• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Bugün 8. Günüm iki tane taze 3. Gün embriyosu transfer edildi. Bu sabah dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı. Var mıdır benim gibi olup sonra kanda pozitif gören:KK43:
Canım benimde 8. Günüm ama test yapmaya korkuyorum beklerim ben birkaç gün muhtemelen bence erken sende telaş yapma

Sabır et biraz daha daha erken benimde 5.günüm ama kasık ağrım çok sende varmı ağrı
Valla canım var ama belli belirsiz dediğim gibi belirtim yok bunun dışında adet belirtim var korkuyorum p.tesi kan vereceğim bakalim 😔 senin sadece kasık ağrısı mi var

Merhaba bir şey sormak istiyorum forumlarda çokca transfer öncesi ve sonrası ananas yenilmesi ile ilgili yazılar okudum. Ancak dün YouTube da transfer sonraki dikkat edilmesi gerekenler diye bir doktorun videosunu izlerken karşıma fotoğrafını paylaştığım liste çıktı. Bu besinler rahim kasılmalarını arttırdığı için transfer sonrası temkinli tüketilmeli hatta tüketilmemeli diye anlatılıyor. Ananas dikkatimi çekti ya ben forumlarda yanlış okudum ya da ortada dolaşan yanlış bir şehir efsanesi var

Eklentiler

• 2E4BEB07-713B-4ACE-8B1E-E676E6D4CA0B.webp
    2E4BEB07-713B-4ACE-8B1E-E676E6D4CA0B.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba bir şey sormak istiyorum forumlarda çokca transfer öncesi ve sonrası ananas yenilmesi ile ilgili yazılar okudum. Ancak dün YouTube da transfer sonraki dikkat edilmesi gerekenler diye bir doktorun videosunu izlerken karşıma fotoğrafını paylaştığım liste çıktı. Bu besinler rahim kasılmalarını arttırdığı için transfer sonrası temkinli tüketilmeli hatta tüketilmemeli diye anlatılıyor. Ananas dikkatimi çekti ya ben forumlarda yanlış okudum ya da ortada dolaşan yanlış bir şehir efsanesi var
Maalesef doğru transfer sonrası bu doktorun yazdığı listede ki herşeyi benim tüp bebek merkezim de uzak durmam gerektiğini söyledi yani ben transferden sonra ne ananas yedim ne nar suyu içtim litre litre nar suyu içeni veya her gün yarım ananas yiyeni de okudum burda 😅 sadece günde ya 2 bardak açık çay ya da 2-3 günde bir 1 küçük fincan Türk kahvesi içilmesinde hiçbir sorun olmaz dendi onun dışında herşeyden dengeli beslenmek Önemli ve pastörize süt pastörize ayran pastörize yoğurt iyi pişmiş et tavuk tüketmemizin çok faydalı oldugu söyleniyor balık konusunda ise somon ve deniz levreğinin dışındakiler muamma civa oranı yüksek maalesef sebzeler zaten olmazsa olmaz ama yeşillikler içinde maydonoz özellikle uzak durmak gerekiyor anlayacağınız o transfer sonrası ananası yedim de tuttu sözleri sadece şehir efsanesi nasibi varsa oluyor yoksa olmuyor bunu şu 4 yılda baya iyi anladım 🥴

Bugün 8. Günüm iki tane taze 3. Gün embriyosu transfer edildi. Bu sabah dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı. Var mıdır benim gibi olup sonra kanda pozitif gören:KK43:
Ben de 8.günde idrarda negatif gördüm, hatta bugün 9.günüm bugün de negatifti. Ama testim de dandikmiş galiba. Geçen negatif transferimde test günüme kadar ufak ufak lekelenmelerim olmuştu. Bu sefer hiç öyle olmadı, ümitliyim o yüzden. Yarın kan vereceğim inşallah

Bende 21 inde dondurulmuş transfer oldum.pazartesi test günüm öncesinde hiç test yapmadım.gününde direk kan testi yaptıracam.bence gününe kadar sabredilmeli😉bu çok zor ama ben sabrediyorum😃
Ben de 21inde oldum transfer dondurulmuş 5.gün çift. Yarın kan vericem sana da mı pazara gün verdiler :)

Valla canım var ama belli belirsiz dediğim gibi belirtim yok bunun dışında adet belirtim var korkuyorum p.tesi kan vereceğim bakalim 😔 senin sadece kasık ağrısı mi var
Evet kasık ağrım var ama kullandığım ilaçlar iğnelerde yapıyo olabilir bilmiyorum doktoruma sordum sorun yok dedi genede korkuyorum ben içimde bi ümitsizlik var çift embiriyo benimki 5.gün taze transfer ilk denemem

Maalesef doğru transfer sonrası bu doktorun yazdığı listede ki herşeyi benim tüp bebek merkezim de uzak durmam gerektiğini söyledi yani ben transferden sonra ne ananas yedim ne nar suyu içtim litre litre nar suyu içeni veya her gün yarım ananas yiyeni de okudum burda 😅 sadece günde ya 2 bardak açık çay ya da 2-3 günde bir 1 küçük fincan Türk kahvesi içilmesinde hiçbir sorun olmaz dendi onun dışında herşeyden dengeli beslenmek Önemli ve pastörize süt pastörize ayran pastörize yoğurt iyi pişmiş et tavuk tüketmemizin çok faydalı oldugu söyleniyor balık konusunda ise somon ve deniz levreğinin dışındakiler muamma civa oranı yüksek maalesef sebzeler zaten olmazsa olmaz ama yeşillikler içinde maydonoz özellikle uzak durmak gerekiyor anlayacağınız o transfer sonrası ananası yedim de tuttu sözleri sadece şehir efsanesi nasibi varsa oluyor yoksa olmuyor bunu şu 4 yılda baya iyi anladım 🥴
kesinlikle katılıyorum arkadaşa. litre litre nar suyu içtim.. kilo kilo avakadolar yedim.. bal polen arı sütü propolis yedim günlerce. ananas desen sayısını bilmem. kaç kilo cerez kabak çekirdiği incir vs yedim allah bilir... ama sonuç hep negatif.. bu üçüncü denemem ve hiçbirsey almadım yemedim içmedim ve böyle daha rahatım. inanınkı forum da biri bişey yemiş ve pozitif olmuşşsa hemen eşime aldırdım.. taa İstanbullarda aktarcıları aradım söylemesi ayıp 3 milyara karışım hazırlattım ama hepsi booooşşşşşş...3 yıldır uğraşıyorum olmuyor.. şunu bir daha anladım ki Allah nasip ederse kısmeti varsa KATRAN da yesenZEHİR de içsen o bebek bu dünyaya gelir.....

Back
X