Haklısın olabilir cnm hiç yapmamış gibi devam edicem kafama takmıyım boşuna kan tahlili en sağlıklısı merakıma yenik düştümBazı idrar testleri bozuk oluyor veya regl gecikmesinden öncesini göstermiyor. Böyle düşünerek kendini üzme. Kan tahliline güven o günü bekle.
Ayyy ne güzel maşallah canım sağlıkla ilerlersin o korku hepimizde var ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin RabbimMerhaba bende bugün test yaptırdım 276 sonucum cok şükürumarım bu sefer sağlıkla ilerler sevinemiyorum korkudan Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inş. En önemlisi sonuca ulaşabilmek olmayan arkadaşlar için çok üzgünüm bende yaşadım umarım hiç beklemedikleri anda yasarlar sevinçlerini en tez vakitte
Merhaba bende bugün test yaptırdım 276 sonucum cok şükürumarım bu sefer sağlıkla ilerler sevinemiyorum korkudan Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inş. En önemlisi sonuca ulaşabilmek olmayan arkadaşlar için çok üzgünüm bende yaşadım umarım hiç beklemedikleri anda yasarlar sevinçlerini en tez vakitte
Seni de tebrik ediyorum canım hemen sana de hamiş emojisi koyuyorum evet hepimizin kayıpları var hayal kırıklıkları var ama bu hep olacak diye bir kural yok şu an hamişiz ve tadını çıkaralım benceDuygularıma tercüman olmuşsun benim de sonucum 216 ama neden sevinemiyoruz. Çünkü başımızdan çok şey geçti çünkü çok mücadeleler veriyoruz ve sonucunda hayal kırıklığına uğramaktan korkuyoruz ve bir çoğumuz artık yorgun, burada üzülen arkadaşlarımız adına da üzülüyoruz. İnşallah demekten başka bazen sadece dua etmekten başka şansımız olmuyor.
İlk zamanlar hiçbir belirti yoktu canım aksine iştahım çok fenaydı geçen hafta öğürmekten 3 kilo verdim hala midem tiksiniyor ama zorla yoğurt meyve süt peynir yemeye çalışıyorum koku hassasiyetim çok fazla ama dediğim gibi şuan bu ilerledikçe oldu onun dışında bel ağrım var ara ara sağ kasığım sol kasığım sırasıyla zonkluyorEbrarinannesii nitro ve diğer gebe arkadaşlara bişey sormak istiyorum. Doktor kontrolune gidene kadar yani 7. Haftaya kadar gebeliğinzle ilgili bir belrti yaşadınız mıı. Ben suan hesplara gmre 4+6 oldum ama hiçbirşey hissetniyom be agrı ne yanma ne bulantı ne batma yok yok yok
Canım benim belirtim transferden itibaren hatta transferden önce de idrara sıkışınca gelen yapınca geçen karın ağrısıydı arada kasık ağrılarım oldu çok nadir bide kasık batmalarım çok oldu hatta bu hafta çarşamba günü sağda inanılmaz bir batma vardı hala da var.Pazartesiden itibaren de gece sabaha karşı başlayan öğlene doğru geçen bi mide bulantısı var.Ama bazı kişilerde hiç belirti olmayabiliyo bazılarında bunlardan çok çok daha fazla belirti oluyo olması da olmaması da çok normal.Kesinlikle niye belirtim yok diye düşünme bu saydıklarım belirti bile olmayabilir.Ebrarinannesii nitro ve diğer gebe arkadaşlara bişey sormak istiyorum. Doktor kontrolune gidene kadar yani 7. Haftaya kadar gebeliğinzle ilgili bir belrti yaşadınız mıı. Ben suan hesplara gmre 4+6 oldum ama hiçbirşey hissetniyom be agrı ne yanma ne bulantı ne batma yok yok yok
Belirtiler 6. Ve 7. Aydan sonra görülmeye başlar canım,ve herkeste belirtide olmaya bilir.en rahat gebelik denir bunadaEbrarinannesii nitro ve diğer gebe arkadaşlara bişey sormak istiyorum. Doktor kontrolune gidene kadar yani 7. Haftaya kadar gebeliğinzle ilgili bir belrti yaşadınız mıı. Ben suan hesplara gmre 4+6 oldum ama hiçbirşey hissetniyom be agrı ne yanma ne bulantı ne batma yok yok yok
Yaa cok teşekkür ederim aşırı moral yüklendim suanİlk zamanlar hiçbir belirti yoktu canım aksine iştahım çok fenaydı geçen hafta öğürmekten 3 kilo verdim hala midem tiksiniyor ama zorla yoğurt meyve süt peynir yemeye çalışıyorum koku hassasiyetim çok fazla ama dediğim gibi şuan bu ilerledikçe oldu onun dışında bel ağrım var ara ara sağ kasığım sol kasığım sırasıyla zonkluyorgöğüslerim 2 gündür ilk defa uçları acıyor bu yeni geldi hiç yoktu ama senin haftalarında hatta hiç kasık ağrım yoktu heralde olmadı bu iş demiştim Psikolojini şuan çok iyi anlıyorum ama tamamen güzel düşüneceksin kendini çok yormamaya bak ilk 12 hafta hepimiz için önemli risk olsa da olmasa da sabredelim kuzum bol bol sol tarafına yan yat kendini bol bol dinlendirmeye bak ve su içmeyi unutma annesi
Cok teşekkr ederim cnaım benmde arada bel ve kasıgıma agrı giriyo ama başka bişey olmayınca insan korkuyo. Cok sağol inşallah bizde duyucaz kalp atışını görücez keseyiCanım benim belirtim transferden itibaren hatta transferden önce de idrara sıkışınca gelen yapınca geçen karın ağrısıydı arada kasık ağrılarım oldu çok nadir bide kasık batmalarım çok oldu hatta bu hafta çarşamba günü sağda inanılmaz bir batma vardı hala da var.Pazartesiden itibaren de gece sabaha karşı başlayan öğlene doğru geçen bi mide bulantısı var.Ama bazı kişilerde hiç belirti olmayabiliyo bazılarında bunlardan çok çok daha fazla belirti oluyo olması da olmaması da çok normal.Kesinlikle niye belirtim yok diye düşünme bu saydıklarım belirti bile olmayabilir.
6. 7. Haftadan sonra demek istedin dimi canım :) ya öylede belirti olmayıncada insan varlıgından şüpheleniyoBelirtiler 6. Ve 7. Aydan sonra görülmeye başlar canım,ve herkeste belirtide olmaya bilir.en rahat gebelik denir bunadaiçini ferah tut daha çok miniminnak
Öyle deme canım beninde idrar testinde çıkmadı senin gibi oldum ama kanda cıktı sakin kal kalbini bozma benim artık inancım kalmadı o testlere bosuna almayın denemeyin en güzel sonuç kan güzel haberlerini verirsin insaallahKeşke yapmasaydım
İnş kuzum buğün transfer gününü saymazsak 8. Günüm sabahta yapmadım öyle bir öğlen esti yaptım hemn baktım tek attım hemn testi bende kanı beklicem umutluyum yinede sen kaçıncı ğünde yapmıştın çıkmamıştı benim teste dandik bişeye benziyordu zaten kağıda yaZıp erkek kardeşime aldırdım ben çıkmıyorum diyeÖyle deme canım beninde idrar testinde çıkmadı senin gibi oldum ama kanda cıktı sakin kal kalbini bozma benim artık inancım kalmadı o testlere bosuna almayın denemeyin en güzel sonuç kan güzel haberlerini verirsin insaallah
Canım ben 8. Gün yaptığımda çok silik çıkmıştı ama ben yurtdışındayım ve baya hassas bir test kullanmıştım normal bi test kullansaydım çıkmazdım o yüzden sen içini ferah tut iyi düşün iyi olsunİnş kuzum buğün transfer gününü saymazsak 8. Günüm sabahta yapmadım öyle bir öğlen esti yaptım hemn baktım tek attım hemn testi bende kanı beklicem umutluyum yinede sen kaçıncı ğünde yapmıştın çıkmamıştı benim teste dandik bişeye benziyordu zaten kağıda yaZıp erkek kardeşime aldırdım ben çıkmıyorum diye
Yurtdışındayım 25in üstünü saptayabilen bi test kullandım ve silik olması biraz endişelendirdi o yüzden ama nasip bakalım en azından orada bi kımıldanma var çok şükürMerhaba gözünüz aydın, beta 200 ün üzerinde olmadan çizgi netleşmiyor genelde, ancak silik te olsa çıkması gebelik demek zaten
Bende teste pek güvenmediğim için çok takmamaya çalışıyorum bide idrarın sabh olması daha iyi diye biliyorum öylede yapmadım öğlen yaptım yani hatta lavaboya gittim sonra beş dakika sonra tekrar gidip o şekilde yaptım o yüzden biraz İçim rahat belki bekleseydim biraz az da olsa çizği görürmüydüm bilmiyorum ama o stresi yaşamamak için beş dakikaya Attım iyide yaptım morelimi bozacaktım vallaCanım ben 8. Gün yaptığımda çok silik çıkmıştı ama ben yurtdışındayım ve baya hassas bir test kullanmıştım normal bi test kullansaydım çıkmazdım o yüzden sen içini ferah tut iyi düşün iyi olsun
İnş cnm çok şükür ki silikte olsa bişeyler görmek bence o bile ğüzel rabbim devamını getirir inşYurtdışındayım 25in üstünü saptayabilen bi test kullandım ve silik olması biraz endişelendirdi o yüzden ama nasip bakalım en azından orada bi kımıldanma var çok şükürinşallah devamı gelir
İnş kuzum buğün transfer gününü saymazsak 8. Günüm sabahta yapmadım öyle bir öğlen esti yaptım hemn baktım tek attım hemn testi bende kanı beklicem umutluyum yinede sen kaçıncı ğünde yapmıştın çıkmamıştı benim teste dandik bişeye benziyordu zaten kağıda yaZıp erkek kardeşime aldırdım ben çıkmıyorum diye
O kadar sevindimki hayırlı olsun. Benim embriyolarımda ngs incelemeye gitti korku ve heyecanla karışık sonucu bekliyorum. Sizin buraya yazdığınız bu haber benim için de o kadar güzel olduki anlatamamKuzum hamdolsun duyduk ikisini de teyzesibiri birazcık diğerine göre küçük ama doktorumuz zamanla düzelmesi mümkün dedi 21 eylüle gün verdi inşallah herşey çok güzel ilerler hepimiz evlatlarımızı kucağımıza aldığımızı görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?