Ben de 4+5 teyim . Daha sadece hcg değeri gördümEbrarinannesii nitro ve diğer gebe arkadaşlara bişey sormak istiyorum. Doktor kontrolune gidene kadar yani 7. Haftaya kadar gebeliğinzle ilgili bir belrti yaşadınız mıı. Ben suan hesplara gmre 4+6 oldum ama hiçbirşey hissetniyom be agrı ne yanma ne bulantı ne batma yok yok yok
Amin cnm inşTesti 8. Gun yaptım kanıda 9. gun yaptım doktorum o gün yap demişti burdaki arkadaşlar 10 yada 12 . Günde yapmışlar hep öyle okudum takip edebildiğim kadar. Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarmasın dua ediyorum bol bol☺
İnan ki Ngs işlemini ben bilseydim baştan yaptırırdım kuzum çok sevindim bende aynı yollardan geçtiğimize inşallah bebeklere sağsalim kavuşuruzO kadar sevindimki hayırlı olsun. Benim embriyolarımda ngs incelemeye gitti korku ve heyecanla karışık sonucu bekliyorum. Sizin buraya yazdığınız bu haber benim için de o kadar güzel olduki anlatamam
Neden sol tarafa yatmak gerek acaba merak ettimİlk zamanlar hiçbir belirti yoktu canım aksine iştahım çok fenaydı geçen hafta öğürmekten 3 kilo verdim hala midem tiksiniyor ama zorla yoğurt meyve süt peynir yemeye çalışıyorum koku hassasiyetim çok fazla ama dediğim gibi şuan bu ilerledikçe oldu onun dışında bel ağrım var ara ara sağ kasığım sol kasığım sırasıyla zonkluyorgöğüslerim 2 gündür ilk defa uçları acıyor bu yeni geldi hiç yoktu ama senin haftalarında hatta hiç kasık ağrım yoktu heralde olmadı bu iş demiştim Psikolojini şuan çok iyi anlıyorum ama tamamen güzel düşüneceksin kendini çok yormamaya bak ilk 12 hafta hepimiz için önemli risk olsa da olmasa da sabredelim kuzum bol bol sol tarafına yan yat kendini bol bol dinlendirmeye bak ve su içmeyi unutma annesi
Canım ben 8. Gün sbh ilk idrarla yapmıştım cok silik cıkmıştı ama hcg nin en yüksek oldugu an sabah ilk idrarda o yzden sbh ilk idrarla yapmayı öneriyolar. Belkide o yzden cıkmamıştır. Benmki mesela o kdr silikti ki belki bende geç saatte yapsm cıkmazdı blmiyorum. O yzden bekle sıkma canımı bozma moralini daha vakit var :)Bende teste pek güvenmediğim için çok takmamaya çalışıyorum bide idrarın sabh olması daha iyi diye biliyorum öylede yapmadım öğlen yaptım yani hatta lavaboya gittim sonra beş dakika sonra tekrar gidip o şekilde yaptım o yüzden biraz İçim rahat belki bekleseydim biraz az da olsa çizği görürmüydüm bilmiyorum ama o stresi yaşamamak için beş dakikaya Attım iyide yaptım morelimi bozacaktım valla
Yaa cok sevindim aynı olmamıza belirtisiz geçiyor ama bizde görücez belirtileri duycaz kalp atışlarını inşallah. Bende hcg değeriyle yetiniyorum.Kaçıncı gün embriyosu. Ne zmn transfer oldunuz. Ve değerlerinize kaç kere baktırdınız kaç çıktııBen de 4+5 teyim . Daha sadece hcg değeri gördümbende de hiç birşey yok . Sadece sabahları gögsüm kalkarken inanılmaz ağrıyo ama benim adete yakında hep öyleydi onu saymıyorum . Sanırım görene kadar böyle olacagız. Sağlıkla görürüz inşallah
Maşallah canım gözünaydın sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar bugün kese kontrolüm vardı keseyi gördü yolk sac ı da gördü şükür.Yolk sac ın oluşması iyiye işaret dedi kalp atışını da gördü yani hareketini ama henüz duyulmaz haftaya tekrar gel dedi.6haftayla uyumlu dedi.Birde bulantılarım için prilam verdi
Canım sok tarafa yaınca kalbe giden kan akımı hızlanıyo ve plasentada bu şeklde daha rahat kanlanıp beslenyo. Bebeğin saglıgı için sol tarafa yatmak öneriliyor :)Neden sol tarafa yatmak gerek acaba merak ettim ☺ bendede bel ve kasık agrısından baska bı belırtı yok cok erken ama normal dıe dusunuyorum
İnşallah sen naptın baktırdınmı tekrar bhcg yeMaşallah canım gözünaydın sağlıkla kucağına alırsın inşallahDarısı da bize olsun
Canm merhaba acaba bana yardımcı olur musunuz?Canım ben de 27 Ağustosda transfer oldum. Kaç günlük embriyo transfer edildi sana ? Benim de henüz yerleşme kanaması ya lekelenme falan olmadı akıntı iyidir diyorlar genelde ben de akıntı da yok. Herkesin belirtisi farklı zaten endişelenmek için erken.
İnşallah herşey yokunda gider sende sağlıkla pozitifi görürsğn canım ve hepimizde bebelerimize kavuşalım inşallah. Rabbim hiçbirimizin kucagını bıl bırakmasıngunlerdır hergun msjlarınızı okuyorum gecen de yazmıstım zatenokadar heyecen ve mutlulukla okuyorumkı ınsaallah dıyorum bızlerde pozıtıf sonuclar alırız . Pazrtesı kontrolum var ıkıncı kez tup bebek yaptıracaz dondurulmus embrıyo ıle .Doktorum 3. gun embrıyosu ama 5. gune kadar goturup oyle ıslem yapacam dedı bakalım hayrlısı artık
amın ınsaallah RABBİM kımsenın kucagını bos bırakmasın . Bnde bıse sormak ıstıyorum yazıları okudum cogu kısıye ıkı embrıyo tranfer edılıyor bu bnm ıkıncı tup bebegım ama tek embrıyo transfer edecek doktorumİnşallah herşey yokunda gider sende sağlıkla pozitifi görürsğn canım ve hepimizde bebelerimize kavuşalım inşallah. Rabbim hiçbirimizin kucagını bıl bırakmasın
Ben şuan 7+1im canım keseyi görmesem hala hamile olduğuma inanamayacam bende hiçbir belirti olmadı şuan da ne bulantı ne iştahsızlık yaşıyorum.Ebrarinannesii nitro ve diğer gebe arkadaşlara bişey sormak istiyorum. Doktor kontrolune gidene kadar yani 7. Haftaya kadar gebeliğinzle ilgili bir belrti yaşadınız mıı. Ben suan hesplara gmre 4+6 oldum ama hiçbirşey hissetniyom be agrı ne yanma ne bulantı ne batma yok yok yok
Teşekkür ederim cnm evet bende o ihtimalleri düşündüm o yüzden morelimi bozmadan günümü bekliyorum herşeyin hayırlısı artıkCanım ben 8. Gün sbh ilk idrarla yapmıştım cok silik cıkmıştı ama hcg nin en yüksek oldugu an sabah ilk idrarda o yzden sbh ilk idrarla yapmayı öneriyolar. Belkide o yzden cıkmamıştır. Benmki mesela o kdr silikti ki belki bende geç saatte yapsm cıkmazdı blmiyorum. O yzden bekle sıkma canımı bozma moralini daha vakit var :)
Bilmiyordum tesekkur ederimCanım sok tarafa yaınca kalbe giden kan akımı hızlanıyo ve plasentada bu şeklde daha rahat kanlanıp beslenyo. Bebeğin saglıgı için sol tarafa yatmak öneriliyor :)
İnşallah görürüz sağsalim yaYaa cok sevindim aynı olmamıza belirtisiz geçiyor ama bizde görücez belirtileri duycaz kalp atışlarını inşallah. Bende hcg değeriyle yetiniyorum.Kaçıncı gün embriyosu. Ne zmn transfer oldunuz. Ve değerlerinize kaç kere baktırdınız kaç çıktııcok sordum sanki biraz ama
Hayırlı olsun canm inşallah darısı benim başımaİnşallah görürüz sağsalim ya21inde oldum 5.gün embriyosu. 27.sinde testte çıktı. 29unda kan verdim 250çıktı iki gün sonrada 606 oldu daha da vermedim salı günü çağırdı dr sizin?
Ya ne güzl canım cok sevindim inşallah banada nasip olurBen şuan 7+1im canım keseyi görmesem hala hamile olduğuma inanamayacam bende hiçbir belirti olmadı şuan da ne bulantı ne iştahsızlık yaşıyorum.
Ben 19 unda transfer oldum canım 4. Gün embriyosuydu transfer gününü saymazsak 9. Gün 71 cıktı. 31 inde yani 12. Gün kan testim 292 çıktı 2 eylülde 814 cıktı bidaha baktırmadı doktorum iki hafta sonra ultrasonla kontrol dedi oda ayın 17sine falan geliyo. Senin kan değerin biraz daha yüksek. Blastokist embriyo oldugu içinmi acaba. Bana benmki düşük gibi geliyo hep yazanlara bakınca ama doktorum iyi dedi. İki katını gördük ya cok şükür diyorum heralde devamıda gelir inşallah. Salı günü haberlerini bekliyorum inşallah herşey yolundadır cok heycanlıİnşallah görürüz sağsalim ya21inde oldum 5.gün embriyosu. 27.sinde testte çıktı. 29unda kan verdim 250çıktı iki gün sonrada 606 oldu daha da vermedim salı günü çağırdı dr sizin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?