2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Ben de 4+5 teyim . Daha sadece hcg değeri gördüm bende de hiç birşey yok . Sadece sabahları gögsüm kalkarken inanılmaz ağrıyo ama benim adete yakında hep öyleydi onu saymıyorum . Sanırım görene kadar böyle olacagız. Sağlıkla görürüz inşallah

O kadar sevindimki hayırlı olsun. Benim embriyolarımda ngs incelemeye gitti korku ve heyecanla karışık sonucu bekliyorum. Sizin buraya yazdığınız bu haber benim için de o kadar güzel olduki anlatamam
İnan ki Ngs işlemini ben bilseydim baştan yaptırırdım kuzum çok sevindim bende aynı yollardan geçtiğimize inşallah bebeklere sağsalim kavuşuruz

Neden sol tarafa yatmak gerek acaba merak ettim bendede bel ve kasık agrısından baska bı belırtı yok cok erken ama normal dıe dusunuyorum

Canım ben 8. Gün sbh ilk idrarla yapmıştım cok silik cıkmıştı ama hcg nin en yüksek oldugu an sabah ilk idrarda o yzden sbh ilk idrarla yapmayı öneriyolar. Belkide o yzden cıkmamıştır. Benmki mesela o kdr silikti ki belki bende geç saatte yapsm cıkmazdı blmiyorum. O yzden bekle sıkma canımı bozma moralini daha vakit var :)

Yaa cok sevindim aynı olmamıza belirtisiz geçiyor ama bizde görücez belirtileri duycaz kalp atışlarını inşallah. Bende hcg değeriyle yetiniyorum.Kaçıncı gün embriyosu. Ne zmn transfer oldunuz. Ve değerlerinize kaç kere baktırdınız kaç çıktıı cok sordum sanki biraz ama

Maşallah canım gözünaydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah Darısı da bize olsun

Neden sol tarafa yatmak gerek acaba merak ettim ☺ bendede bel ve kasık agrısından baska bı belırtı yok cok erken ama normal dıe dusunuyorum
Canım sok tarafa yaınca kalbe giden kan akımı hızlanıyo ve plasentada bu şeklde daha rahat kanlanıp beslenyo. Bebeğin saglıgı için sol tarafa yatmak öneriliyor :)

gunlerdır hergun msjlarınızı okuyorum gecen de yazmıstım zaten okadar heyecen ve mutlulukla okuyorumkı ınsaallah dıyorum bızlerde pozıtıf sonuclar alırız . Pazrtesı kontrolum var ıkıncı kez tup bebek yaptıracaz dondurulmus embrıyo ıle .Doktorum 3. gun embrıyosu ama 5. gune kadar goturup oyle ıslem yapacam dedı bakalım hayrlısı artık

Merhaba Canm merhaba acaba bana yardımcı olur musunuz?

İnşallah herşey yokunda gider sende sağlıkla pozitifi görürsğn canım ve hepimizde bebelerimize kavuşalım inşallah. Rabbim hiçbirimizin kucagını bıl bırakmasın

İnşallah herşey yokunda gider sende sağlıkla pozitifi görürsğn canım ve hepimizde bebelerimize kavuşalım inşallah. Rabbim hiçbirimizin kucagını bıl bırakmasın
amın ınsaallah RABBİM kımsenın kucagını bos bırakmasın . Bnde bıse sormak ıstıyorum yazıları okudum cogu kısıye ıkı embrıyo tranfer edılıyor bu bnm ıkıncı tup bebegım ama tek embrıyo transfer edecek doktorum

Ben şuan 7+1im canım keseyi görmesem hala hamile olduğuma inanamayacam bende hiçbir belirti olmadı şuan da ne bulantı ne iştahsızlık yaşıyorum.

Teşekkür ederim cnm evet bende o ihtimalleri düşündüm o yüzden morelimi bozmadan günümü bekliyorum herşeyin hayırlısı artık kan tahlilime 3 gün kaldı şunun sırasında prensesliğe devam

Canım sok tarafa yaınca kalbe giden kan akımı hızlanıyo ve plasentada bu şeklde daha rahat kanlanıp beslenyo. Bebeğin saglıgı için sol tarafa yatmak öneriliyor :)
Bilmiyordum tesekkur ederim bende öyle yatmaya calısıyım becerebılırsem yuzustu yatıyorum hep uyuyamıyorum baska turlu cok yanlıs bılıyorum ama

İnşallah görürüz sağsalim ya 21inde oldum 5.gün embriyosu. 27.sinde testte çıktı. 29unda kan verdim 250çıktı iki gün sonrada 606 oldu daha da vermedim salı günü çağırdı dr sizin?

Ben şuan 7+1im canım keseyi görmesem hala hamile olduğuma inanamayacam bende hiçbir belirti olmadı şuan da ne bulantı ne iştahsızlık yaşıyorum.
Ya ne güzl canım cok sevindim inşallah banada nasip olur keseyi hangi haftada gördünüz ve kalp atışı için ne zmn gidiceksiniz peki

İnşallah görürüz sağsalim ya 21inde oldum 5.gün embriyosu. 27.sinde testte çıktı. 29unda kan verdim 250çıktı iki gün sonrada 606 oldu daha da vermedim salı günü çağırdı dr sizin?
Ben 19 unda transfer oldum canım 4. Gün embriyosuydu transfer gününü saymazsak 9. Gün 71 cıktı. 31 inde yani 12. Gün kan testim 292 çıktı 2 eylülde 814 cıktı bidaha baktırmadı doktorum iki hafta sonra ultrasonla kontrol dedi oda ayın 17sine falan geliyo. Senin kan değerin biraz daha yüksek. Blastokist embriyo oldugu içinmi acaba. Bana benmki düşük gibi geliyo hep yazanlara bakınca ama doktorum iyi dedi. İki katını gördük ya cok şükür diyorum heralde devamıda gelir inşallah. Salı günü haberlerini bekliyorum inşallah herşey yolundadır cok heycanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…