- 1 Ocak 2020
- 619
- 797
- 103
Şişli memorial tavsiye ederim.Aekadşlar merhaba. İstanbulda Tedavi görüp olumlu sonuc alan arkadaslar hangi hastanede tedavi gördüğünüzü yazabilir misiniz ?
2 hafta daha kullanıp birakicakmisim bana onun yerine progestan 200 mg vajinadan verdi1 aydır crinone jel kullanıyorum günde 2 kez ve artık tahriş oluyor, yerleştirmekte zorlanıyorum rahim kalınlaştığı için sanırım, sizin de öyle mi ? Ceinone yerine hapa geçebilsek keşke
Sen ne yaptın canım verdin mi kan?İnş bir problem olmaz, içini ferah tut kuzu
Ne testleri wardı Bn de kan degerine bakarken tsh lara da baktırdım skur guzel. Bska bıseye batırıyor muyuzz
Bnde pandemi olmsaydı oraya gidicektim ama trabzonda denemek zorunda kaldım sonuç negatifŞişli memorial tavsiye ederim.
Bunları keseden sonra mı istiyorlar acabaEkliyeyim listeyi baya uzun çünkü sanırım herkesten istiyorlar bu testleri.
Benımkı hıc bılgı vermedi bende hıc sormadım cunku korkudan 9 ay yapamam heraldeCinsel ilişkiye Transferden kaç gün sonra girebileceğinize dair doktorlarınız size bilgi verdi mi acaba ?
Brüksel tüp bebek 2.pozitifimAekadşlar merhaba. İstanbulda Tedavi görüp olumlu sonuc alan arkadaslar hangi hastanede tedavi gördüğünüzü yazabilir misiniz ?
239 cikti doktordan haber bek m olmadı, inş seninki olurSen ne yaptın canım verdin mi kan?
Bunları keseden sonra mı istiyorlar acaba
Canım cok ama cok üzgünüm söz tükeniyor bazen..Kizlar doktora gitrim. 7. Hafta 3 gunluk ve vajinalda kalp atisi duyulmadi iki bebek icinde zaten birinin gelisimi durmus diğerinin de kalp atisi yoktu. Yuzde 95 sonlandirilacak dedi. Hic kurtajla ya da ilacla dusuk yaşayan oldu mu? O süreç nasıl? Bu süreçten sonra hic kalp atisi duyulan bir durum oldu mu boyle bir surec yaşayan oldu mu
Çok üzüldüm canım ya başka doktora da göründünüz mü genelde 9a kadar yolu var diyorlar kuzenimin de ikiz gebelikti ikisinin de kalp atisi yok denip kürtaj ile alınacaktı başka doktora gittiğimde 1 hafta daha bekleyelim dediler birinin gelişimi durduğu için vücut onu attı ama diğerinin kalp atisini daha sonra duydularKizlar doktora gitrim. 7. Hafta 3 gunluk ve vajinalda kalp atisi duyulmadi iki bebek icinde zaten birinin gelisimi durmus diğerinin de kalp atisi yoktu. Yuzde 95 sonlandirilacak dedi. Hic kurtajla ya da ilacla dusuk yaşayan oldu mu? O süreç nasıl? Bu süreçten sonra hic kalp atisi duyulan bir durum oldu mu boyle bir surec yaşayan oldu mu
Canım çok üzüldüm geçmiş olsun ama yine de biraz bekle bence bazen geç duyuluyor kalp atışıKizlar doktora gitrim. 7. Hafta 3 gunluk ve vajinalda kalp atisi duyulmadi iki bebek icinde zaten birinin gelisimi durmus diğerinin de kalp atisi yoktu. Yuzde 95 sonlandirilacak dedi. Hic kurtajla ya da ilacla dusuk yaşayan oldu mu? O süreç nasıl? Bu süreçten sonra hic kalp atisi duyulan bir durum oldu mu boyle bir surec yaşayan oldu mu
Cok uzuldum canim kendiliginden olur belki hic belli olmaz.. Benim ngsli embriyo bile hic tutunmuyordu bu sefer baska dr a gittim rahim prp yapti bir de serum verdi ise yaradi en azinda ilk asama icin. Sen de bir sorsan bunlari. Artis oldu haftaya gidicem ama burdan okuduklarimla cok korkuyorum insallah devam eder..239 cikti doktordan haber bek m olmadı, inş seninki olur
Merhaba benimde bugun 7.günüm cesaret edip yaptırmadım ne belirtiniz oldu acabaCevap yazıldımı bilmiuorum toplu okuduğum için görünce yazmak istedim. ben bir önceki transferimde 3.gün embriyosunu 7 gün sonra kanda öğrenmiştim. ertesi günde de idrar testinde gözüktü
Şişli memorialAekadşlar merhaba. İstanbulda Tedavi görüp olumlu sonuc alan arkadaslar hangi hastanede tedavi gördüğünüzü yazabilir misiniz ?
Ne desem bilemiyorum offf benımde tam bugun bır ay oldu hatta akşamdı her cuma üzülüyorum ilk zamanlar baya kötüydüm az alıştım ama yıne martta doğum yapacakları görünce içim acıyor ben kalp atısı da duydum Okuyunca kötü oldum bana dırekt kurtaj yaptılar ama gitmeden bır hafta inanılmaz agrı Cektım esımde daha iyi olur dedi hastanede, hatta bır gun kaldım pandemi die kimsede yoktu duvarlarla ağlaya ağlaya geldı geçti, bende Hıc kanamada olmadı. Neyse oncesınde bır hafta ve sonrasına bır hafta ağrı çektim. Ilac verilmedi kurtaj oncesı, su an da hala regl olmadım. Kimse bizlerin yasadığını yaşamasın hıcbir bayan arkadasım bu şekilde üzülmesin herkesin kucagı saglikli evlatlar la dolsun Allah bizlerede nasip etsin inşallah.Kizlar doktora gitrim. 7. Hafta 3 gunluk ve vajinalda kalp atisi duyulmadi iki bebek icinde zaten birinin gelisimi durmus diğerinin de kalp atisi yoktu. Yuzde 95 sonlandirilacak dedi. Hic kurtajla ya da ilacla dusuk yaşayan oldu mu? O süreç nasıl? Bu süreçten sonra hic kalp atisi duyulan bir durum oldu mu boyle bir surec yaşayan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?