2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

pinkbuyu seni üzmek için yazmadım ama ilaçla devam etsen daha iyi gibi şu an ne durumdayım Hıc bır bılgımde yok şimdi nasıl olacak bilmiyorum o yuzden doktorunla iyice konus belkı ilac daha iyi olabılır senın için.
Kesin ve net mı ben de bir gun bekledim kan düşmesinden sonra netleşti.

Cok üzgünüm canım insallah bundan sonrası gönlünce olsun.9.haftaya kadar beklendiğini duymuştum ben de kalp atisi için.ben bir kürtaj geçirdim ama benim bebeğim 11 haftalikti kalp atisi durmuştu biraz daha büyük olduğu için ilacla dusuk tavsiye etmedi doktorum cok zorlanırsin zaten psikolojik olarak da iyi değilsin diye.kurtaj sonrasi bir problem de yaşamamıştım sadece normal adet kanamasından fazla olmustu

Kızlar merhaba size bi sorum olacak bugün transferimin 15 günü ama hala vücudumda ateş basması oluyor acaba sizdede öyle oluyor mu hala...

Aynen kişiye göre değişiyor ilaçlar olsun veya akıntı kanama ben de akıntı var ve. Kızlar az önce yazdığım gibi benim hala ateşlenmem oluyor sizdede varmı

Dün oxaparin propektusune baktım yanlış anlamadiysam.sadece gobek

Benim 7 hafta 2 gunluk. Tek yumurta ikizi biri zaten kucukti. Yuzde yuz gelisimi durmus dedi. Digeri icin de kalp agisina bakti karnıma falan da bastırdı yuzde 95 durmus dedi. Gelisimleri durmus dedi. O nedenle haftaya baska bir uzmanla da inceliycem dedi. Ama boyle bir durumda yuzde 95 kurtaj yapiliyor dedi. Ben bunu ilacli tercih ederim. Rahime ve sana zarar vermek istemiyorum dedi.
Sebebini sorduğumda bilmiyor doktor da. Sperm dna hasarina bakilacak bundan sonrası için embriyolara dna testi yapilacak. Zaten geriye de embriyom falan kalmadı. Topu topu 9 yumurtadan 3 embriyo oluşmuştu zaten. Ben artık esimde veya bende genetik bir sorun olduğunu düşünüyorum.

Kurtaj sonrasi tedaviye ne zaman baslaniyor. Bir de ne gibi incelemeler yapiyorlar. Bu bebekler 7 haftalik bunlar üzerinden arastirma yapılır mi
Benim ilk gebelikti . 7. Haftada düşük oldu benimde . Araştırma yapılmadı. 3 ay korunun dendi. Ardından 4. Ayda kendimden hamile kaldım yine

Benim ilk gebelikti . 7. Haftada düşük oldu benimde . Araştırma yapılmadı. 3 ay korunun dendi. Ardından 4. Ayda kendimden hamile kaldım yine
Canim benim tup bebek 2 embrjyo transfer edilmisti biri 5. Haftada dustu digeri tek yumurta ikizi olmustu. O da bu hafta yani 7. Haftada kalp atisi duyulmadi. O nedenle ilacla dusuk yapilacak denildi. Asiri mide yanmalari yasiyorum. Mide bulantim var. Umarim ölen bebekler çürüyüp beni zehirlemiuordur

en kısa zamanda acınız dindin inşallah tekrar çabucak hamile kalın ve kucağınıza alın

2 hafta daha kullanıp birakicakmisim bana onun yerine progestan 200 mg vajinadan verdi
Merhaba ben de 6+3 teyim çok şükür, gebelik öncesi tsh ölçülmüştü gayet normaldi değerim, geçen gün doktorum kan testleri istedi, içinde tsh yoktu neden olmadığını sorduğumda daha önce bakmıştık 2 kez şu an için gerek yok dedi ama gebelikte yükselebildiğini söylediğiniz için endişelendim açıkçası, pzt ben de baktıracağım.

Gebelik öncesi baktırmış mıydınız peki? Normalde nasılsı değeriniz?

Ekliyeyim listeyi baya uzun çünkü sanırım herkesten istiyorlar bu testleri.
Bana bu listedeki testlerin hepsini tedaviye baslamadan ve ek olarak transferden once covid-19 testini yaptirdi doktorum acaba tekrar mi bakilmasi lazim gerci bi kismi belli viral hastaliklarla alakali onlarin sonucu hic degismez

Kızlar selam, hayıt otu tohumundan fayda gören var mı, ben prowomen kullanıyorum. Onunla birlikte kullansam sorun olur mu acaba..
Tedavinin hangi asamasindasin canim acaba doktor mu onerdi cunku hayit otu dusuge sebep olabiliyor hic kullanilmamasi lazim diye biliyorum. Doktorun verdigi ilaclar disinda kullanmak iyi degil cunku cok ilac kullaniyoruz onlarla etkilesime de girebilir Allah muhafaza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…