- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.952
- 83
Cok üzgünüm canım insallah bundan sonrası gönlünce olsun.9.haftaya kadar beklendiğini duymuştum ben de kalp atisi için.ben bir kürtaj geçirdim ama benim bebeğim 11 haftalikti kalp atisi durmuştu biraz daha büyük olduğu için ilacla dusuk tavsiye etmedi doktorum cok zorlanırsin zaten psikolojik olarak da iyi değilsin diye.kurtaj sonrasi bir problem de yaşamamıştım sadece normal adet kanamasından fazla olmustuKizlar doktora gitrim. 7. Hafta 3 gunluk ve vajinalda kalp atisi duyulmadi iki bebek icinde zaten birinin gelisimi durmus diğerinin de kalp atisi yoktu. Yuzde 95 sonlandirilacak dedi. Hic kurtajla ya da ilacla dusuk yaşayan oldu mu? O süreç nasıl? Bu süreçten sonra hic kalp atisi duyulan bir durum oldu mu boyle bir surec yaşayan oldu mu
Aynen kişiye göre değişiyor ilaçlar olsun veya akıntı kanama ben de akıntı var ve. Kızlar az önce yazdığım gibi benim hala ateşlenmem oluyor sizdede varmıCanım seninle aynıyız ben hemen hemen ben de 4+3deyim bugün. Ben estradiol (esrrofem) kullanıyorum sabah akşam birer tane. Bir de gece yatmadan progesteron iğnesi vuruluyorum. Takviye olarak folic acid içered multivitamin, Omega-3 ve D-vitamini (D-vitaminim düşük çıkmıştı). Ben de burada bi sürü ilaç kullanan arkadaşları okuyunca acaba bizde mi sorun var diye düşündüm ama herkesin tanısı farklı ona göre tedavide de farklılıklar var. Benim ne akıntım var ne lekelenmem ama herkes de varKişiye göre değişiyor herşey
Dün oxaparin propektusune baktım yanlış anlamadiysam.sadece gobekCanım kan sulandırıcı (hibor, clexane, oksapar vs) normalde koldan yapılır hep hastanelerde. Birgün sağ kol birgün sol kol şeklinde Etkisi azalır diye bir durum söz konusu değil. Ama kendi imkanlarınla evde yapablmen için göbekten yap demişlerdir. İmkanın varsa koldan yapmaya devam edebilirsin.
Kurtaj sonrasi tedaviye ne zaman baslaniyor. Bir de ne gibi incelemeler yapiyorlar. Bu bebekler 7 haftalik bunlar üzerinden arastirma yapılır miBende kürtaj olmuştum. Bir sıkıntı yaşamadım . 1 ay sonra adet olmuştum.
Benim 7 hafta 2 gunluk. Tek yumurta ikizi biri zaten kucukti. Yuzde yuz gelisimi durmus dedi. Digeri icin de kalp agisina bakti karnıma falan da bastırdı yuzde 95 durmus dedi. Gelisimleri durmus dedi. O nedenle haftaya baska bir uzmanla da inceliycem dedi. Ama boyle bir durumda yuzde 95 kurtaj yapiliyor dedi. Ben bunu ilacli tercih ederim. Rahime ve sana zarar vermek istemiyorum dedi.pinkbuyu seni üzmek için yazmadım ama ilaçla devam etsen daha iyi gibi şu an ne durumdayım Hıc bır bılgımde yok şimdi nasıl olacak bilmiyorum o yuzden doktorunla iyice konus belkı ilac daha iyi olabılır senın için.
Kesin ve net mı ben de bir gun bekledim kan düşmesinden sonra netleşti.
Benim ilk gebelikti . 7. Haftada düşük oldu benimde . Araştırma yapılmadı. 3 ay korunun dendi. Ardından 4. Ayda kendimden hamile kaldım yineKurtaj sonrasi tedaviye ne zaman baslaniyor. Bir de ne gibi incelemeler yapiyorlar. Bu bebekler 7 haftalik bunlar üzerinden arastirma yapılır mi
Canim benim tup bebek 2 embrjyo transfer edilmisti biri 5. Haftada dustu digeri tek yumurta ikizi olmustu. O da bu hafta yani 7. Haftada kalp atisi duyulmadi. O nedenle ilacla dusuk yapilacak denildi. Asiri mide yanmalari yasiyorum. Mide bulantim var. Umarim ölen bebekler çürüyüp beni zehirlemiuordurBenim ilk gebelikti . 7. Haftada düşük oldu benimde . Araştırma yapılmadı. 3 ay korunun dendi. Ardından 4. Ayda kendimden hamile kaldım yine
Canim benim tup bebek 2 embrjyo transfer edilmisti biri 5. Haftada dustu digeri tek yumurta ikizi olmustu. O da bu hafta yani 7. Haftada kalp atisi duyulmadi. O nedenle ilacla dusuk yapilacak denildi. Asiri mide yanmalari yasiyorum. Mide bulantim var. Umarim ölen bebekler çürüyüp beni zehirlemiuordur
Amin inşallahen kısa zamanda acınız dindin inşallah tekrar çabucak hamile kalın ve kucağınıza alın
İnşaat canim.Amin inşallahrabbim her zorluktan sonra bi güzellik lutfeder inşallah o güzellik seni bulur bi an önce
Canım gebelikte Hormonlarımızdan dolayı ekstra yükseliyor levatiron benim tsh düzeyimi indirmedi eutrox 50 mg içtim şimdi 2,5un altında muhakkak söylemeni öneririm Allah korusun ihmale gelmez troid durumu gebelikte bebek açısından cok önemli
Merhaba ben de 6+3 teyim çok şükür, gebelik öncesi tsh ölçülmüştü gayet normaldi değerim, geçen gün doktorum kan testleri istedi, içinde tsh yoktu neden olmadığını sorduğumda daha önce bakmıştık 2 kez şu an için gerek yok dedi ama gebelikte yükselebildiğini söylediğiniz için endişelendim açıkçası, pzt ben de baktıracağım.2 hafta daha kullanıp birakicakmisim bana onun yerine progestan 200 mg vajinadan verdi
Gebelik öncesi baktırmış mıydınız peki? Normalde nasılsı değeriniz?Kızlar ben doktorun istediği tahliller yaptırmıştım şimdi sonuçları geldi Tsh 6.31 çıkmış yüksek, acaba gebelikte yükseliyor mu. Salı günü gidicem doktorada göndersem mi sonuçları bilemedim.
Gebelik öncesi baktırmış mıydınız peki? Normalde nasılsı değeriniz?
En son kaç ay önce baktırmıştınızEvet daha önce baktırmıştım 1.61 ve 2.17 çıkmış öncekilerde. Doktorda hiç sorun var demedi ozaman. Şimdi kullandığımız ilaçlar daha yükseltti sanırım.
Bana bu listedeki testlerin hepsini tedaviye baslamadan ve ek olarak transferden once covid-19 testini yaptirdi doktorum acaba tekrar mi bakilmasi lazim gerci bi kismi belli viral hastaliklarla alakali onlarin sonucu hic degismezEkliyeyim listeyi baya uzun çünkü sanırım herkesten istiyorlar bu testleri.
Tedavinin hangi asamasindasin canim acaba doktor mu onerdi cunku hayit otu dusuge sebep olabiliyor hic kullanilmamasi lazim diye biliyorum. Doktorun verdigi ilaclar disinda kullanmak iyi degil cunku cok ilac kullaniyoruz onlarla etkilesime de girebilir Allah muhafazaKızlar selam, hayıt otu tohumundan fayda gören var mı, ben prowomen kullanıyorum. Onunla birlikte kullansam sorun olur mu acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?