Mesela 4+2 :4 hafta 2 günlük demek. Gebelik haftası yaniKızlar hani yazıyorsunuz ya, 5+2,6+1 gibi.. onlar ne demek açılımı nasıl yani? Ben gebeliğe daha çoooook uzağım ama bileyim istedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesela 4+2 :4 hafta 2 günlük demek. Gebelik haftası yaniKızlar hani yazıyorsunuz ya, 5+2,6+1 gibi.. onlar ne demek açılımı nasıl yani? Ben gebeliğe daha çoooook uzağım ama bileyim istedim![]()
Merhaba bende vajinal muayene olmak istemiyorum o yüzden doktora geç gitmek istiyorum inşallah kanama felan olmazsa. Ne kadarlıkken ilk kalp atımı karından duyulur acaba biliyor musunuzKızlar bence erkenden davranmayın kalp atısı ıcın, karından baktırın bende betahcg 1300iken kalp atısı aldık ama ikincide alamadık belkide küçüktü zorladık mı bılmıyrm doktor baya ugrastı kalp atımı ıcın. Acemilik diyeyim ilk olunca ama sımdı olsa acele etmem kalp atımı ıcın. Vajinal sorun yok deselerde az daha bekleyin karın ıcın
Ben dondurulmuş embriyo transferi oldum. 1 inde regl olmuştum 25 inde teansfer oldumArkadaşlar dondurulmuş embriyo transferi olan var mı aranızda? Hazırlıklar başladıktan sonra kaçıncı gün transfer işlemi yapılıyor?
Adetle birlikte ilaçlara başlanıyor 17 ile 20 gün arasında oluyor transfer işlemi ama rahim kalınlığına göre uzayabilirmişte süreçArkadaşlar dondurulmuş embriyo transferi olan var mı aranızda? Hazırlıklar başladıktan sonra kaçıncı gün transfer işlemi yapılıyor?
Bendede göğüs hassasiyeti 4ve 5. Haftalarda vardı ama geçti. 5+4 den sonra falan bulantılarm başladı. Gün içinde bir kese kusuyorum ama mide yanması ve bulantı genel olark var. Aniden bi halsizlik geliyo. Tansiyonm düşüyomş gibi oluyo. Onun dışındada arada bi kasık ve bel agrısı oluyo ama arada cok sık ve cok aşırı değiller. İştahımda azaldı. Pek bişey yiyemiyorum malesef.teşekkür ederim inşallah öyledir herhangi bir belirtiniz var mı ben herhangi bir belirti yaşamıyorum ğöğüs hassaslığı dışında
Yani regl gününden itibaren 24-25 gün geçiyor. Biraz uzun bir süreymiş ben 12-14. Gün olurum sanıyordumBen dondurulmuş embriyo transferi oldum. 1 inde regl olmuştum 25 inde teansfer oldum
Teşekkür ederimAdetle birlikte ilaçlara başlanıyor 17 ile 20 gün arasında oluyor transfer işlemi ama rahim kalınlığına göre uzayabilirmişte süreç
Benimki dediğin gibi olmuştu. 15. Gün falandıYani regl gününden itibaren 24-25 gün geçiyor. Biraz uzun bir süreymiş ben 12-14. Gün olurum sanıyordum![]()
Benimde dün 6+1 di doktorum göreblmek için vajinal baktı kalp atımı var ben görüyorum gayet iyi dedi. Ben biz duyamazmıyız dinlesek dedim. Duyarsınız ama bunun için bi süre cihazı vajinada bekletmem lazm bu sürede ısı yaymaya başlıyo atışı dinlerken ve embriyoya zarr veriyo o yzdn cok uzun tutma ve dinletme taraftarı değilim dedi. Ama herşey yolunda ve gayet güzel atıyo dedi zaten bi sorun olsa emin ol saklamam herşeyi açık konuşurum dedi. Zaten doktorum hep gittigim doktorumdu o yzden ona güvendim. Bencede haklısın cokda ısrar etmemek lazım. İnşallah iki hafta sonra kontrole gidicem nasipte varsa o zmn duyarız elbet acele etmemek lazım. Estradiolüde keseblrsin kalp atımı var dedi. Ben yinede tüp bebek doktoruma duymadık ama doktor gördü kalp atımını keseyimmi ilacı diye sorduumda kes dedi. Demekki göreblmekte yeterliymiş dedim.Kızlar bence erkenden davranmayın kalp atısı ıcın, karından baktırın bende betahcg 1300iken kalp atısı aldık ama ikincide alamadık belkide küçüktü zorladık mı bılmıyrm doktor baya ugrastı kalp atımı ıcın. Acemilik diyeyim ilk olunca ama sımdı olsa acele etmem kalp atımı ıcın. Vajinal sorun yok deselerde az daha bekleyin karın ıcın
Yani kişiden kişiye değişiyor. Bu durumda doktorun doğru gün karar vermesi çok önemli sanırımBenimki dediğin gibi olmuştu. 15. Gün falandı
Kızlar bence erkenden davranmayın kalp atısı ıcın, karından baktırın bende betahcg 1300iken kalp atısı aldık ama ikincide alamadık belkide küçüktü zorladık mı bılmıyrm doktor baya ugrastı kalp atımı ıcın. Acemilik diyeyim ilk olunca ama sımdı olsa acele etmem kalp atımı ıcın. Vajinal sorun yok deselerde az daha bekleyin karın ıcın
Benimki de opudan sonra ikinci regl oluyor ama sen ondan sonrakini de mi bekledinnBen zamanında olmuştum ama brnimde transferi taaa ikinci regl zamanına yakın yaptı☺
Haziran 26 da opu oldum. Ağustos 25 te transferBenimki de opudan sonra ikinci regl oluyor ama sen ondan sonrakini de mi bekledinnay bu bile gecmek bilmiyor insallah daha beklememm
Doktora sordunmu . Yorum yapamıoyrum ama inşallah olumsuz birşey değildir![]()
Çok şükür ki bi kerecik minicik geldi ama yine de aradım kızlar iğnelerini oluyorsan ağrı kanama yoksa hiç korkma genellikle 9-10.hafta ikiz gebelikler de bu Olabiliyormuş bol bol yat denildi cumartesiye aldırdım randevumu da inşallah sağsalim bi haber alırsam içim rahat edecekCanım o bende de oldu bugün kahverengi ve açık pembe karışık ama lekelenme gibiydi doktor olabilir demişti. Regl oluyor gibi kan gelmedikçe bir şey yok. Endişelenme ama doktoruna yaz tabi.
8+5 ten sonra gidersen karından dinlenebilirMerhaba bende vajinal muayene olmak istemiyorum o yüzden doktora geç gitmek istiyorum inşallah kanama felan olmazsa. Ne kadarlıkken ilk kalp atımı karından duyulur acaba biliyor musunuz
Teşekkür ederim çok uzun süreymiş o zamana kadar da doktora gidilmese olmaz herhalde8+5 ten sonra gidersen karından dinlenebilir
kanama varken normal bence vajinal bakılması ama erkenden gidip kalp atışı dinlemek belki sıkıntı olabilir onu demek istemiştim. Beklemek lazım bazenBenim sürekli vajinal bakıldı 4haftalikken 5haftalikken ve 6haftalikken. Doktor doppler tehlikeli olur dedi ama vajinal bakilmasinda sakınca yok dediler. Ne gibi bir etkisi oluyor vajinal bakilmasinin? Simdi hastanede kanama sürerken 4kere filan vajinal ultrasona alındım. O kadar kan geliyor ki her seferinde gitmemesi gereken sağlam kese gitti mi diye bakmak zorunda kalıyorlar
Evet bende de durum aynı göğüs ağrım oluyor arada oda dün vardı bugün yok mesela akıtnım şeffaf ve beyaz fitil kalıntıları varHala adet sancısı çekiyor musunuz? Aşırı rahatsız edici değil ama ara ara tuvalete gidip bakma gereği hissediyorum. Bir de şunu farkettim ne zaman bu ağrı olsa ardından akıntıyla fitil kalıntıları geliyor