2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Ben de sizler aynı süreçteyim 3.tüp bebek tedavim 2 tane 6.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum 29 ağustosta çok şükür pozitif aldım kanaması olanlara endişelenirken aynı durumu bende yaşadım dün sabah. Cumartesi kese için randevum vardı dün kanama olunca keseyi gördük kanama alanından uzak dedi doktor iğne yaptılar şuan kesildi evde istirihat ediyorum cumartesi tekrar kontrolüm var inşallah kese düzgün şekilde ilerliyordur herkes için de dua ediyorum nasipse sağlıklı ise bizimle kalacaklar
Geçmiş olsun çok şimdi nasılsınız geçti mi?

bebeğin kalp atışını duymak doktorun biraz kabiliyetiyle ilgili 6 ve 7. haftada. Ancak 8. ve 9. haftada artık en beceriksiz doktor bile duyabilir.

Bugün içime sinmedi tekrar gittim kese duruyor mu diye kese düzenli değil gibi dedi pazartesi gel gelişip gelişmediğine bakalım dedi içim içimi yiyor gözümde yaş kalmadı
Ya neden böyle oluyor. Tüp bebek hamileliklerinde daha mı fazla. İlaçlardan mı yoksa zaten sorunlarımız olduğundan mı. Ben de korkuyorum olacak diye çok inşallah düzelir, beklemek zordur kafanızı dağıtmaya çalışın 🙏🏻 İyi olacak inşallah

Ya neden böyle oluyor. Tüp bebek hamileliklerinde daha mı fazla. İlaçlardan mı yoksa zaten sorunlarımız olduğundan mı. Ben de korkuyorum olacak diye çok inşallah düzelir, beklemek zordur kafanızı dağıtmaya çalışın 🙏🏻 İyi olacak inşallah
Tek duam iyi olacak inşallah atlatıcaz inşallah😔 tüm olumsuzluklar sizlerden uzak olsun dualarım sizlerle arkadaşlar

Pazartesi mutlaka yolk u görmemiz lazım dedi aksi takdirde ilaçları kesicez dedi inşallah önce yolku sonra bebeği görürüm

Pazartesi mutlaka yolk u görmemiz lazım dedi aksi takdirde ilaçları kesicez dedi inşallah önce yolku sonra bebeği görürüm
Hesaplarınıza göre ne kadarlık gebesiniz veya ne zaman kaçıncı gün embriyo transferi oldunuz herkesim vücudu farklı sıkıntı etmeyin geç zamanlarda da toparlanıyor kese ve kalp atışı kendinizi başka gebelerle asla kıyaslamayın her şey güzel olacak inşallah

29 ağustosta 6.gün embriyosu transferi oldum tüp bebeğe göre hesaplamada 5+3 adete göre 5+1 kanama günü salı kese 4.07 idi bugün 4.88 ama bozulmuş gibiydi hayırlı neyse o olsun diyorum ama kaybetme düşüncesi beni bitiriyor güçlü olucam ama

Kırmızı kanamam oldu bayaca, diğer kalbi hiç atmaya baslamayan embriyonun kesesi bozulmuş. Hastaneye yatışım yapıldı, 4 ped değiştirdim. Diğer kesedeki gelişimi iyi olanın kalp atışı yavaslamis iyi bir şey değilmiş ama sormak istiyorum size : Kalp atışı yavaşlayan bebeğin atış hızı arttığına şahit olan veya duyan var mi?

Kızlar bence erkenden davranmayın kalp atısı ıcın, karından baktırın bende betahcg 1300iken kalp atısı aldık ama ikincide alamadık belkide küçüktü zorladık mı bılmıyrm doktor baya ugrastı kalp atımı ıcın. Acemilik diyeyim ilk olunca ama sımdı olsa acele etmem kalp atımı ıcın. Vajinal sorun yok deselerde az daha bekleyin karın ıcın

Kizlar dondurulmus transfer icin adetinizi beklerken adet gecikmesi yasadiniz mi? Benim iki uc gundur adet olacakmisim kasik agrim var. Beyaz akinti, gogus agrisi ancak bugun 29.gun hala hic bir sey yok. Beklemem gelir beklerim gelmez🙈 stresten mi ilaclardan mi bilemedim

kızlar bende 26 ağustosta 3.gün embriyosu transfer oldum kanda pozitfi gördük kan değer artışlarımda oldu ama dün kese göremeye gittiğimde doktor keseyi çok zor gördü çok küçük dedi 10 gün sonra gel dedi başına gelen var mı ? aslında net görmesi gerekirdi
27sinde transfer oldum 3. Gün embriyosuydu benim de. Doktor 25 eylüle randevu verdi ultrason için bence normal. Ama vaginal mi yoksa karından mı ultrasonla baktığı hatta ultrason makinesinin kalitesi bile etkiliyor görüş kalitesini. Ondan da görememiş olabilir.

Kızlar kahverengi lekem bu sabahta geldi sonra sadece bir parmak boğumu ucu kadar koyu kahverengi kan karışık geldi Ve gitti sabahtan bu zamana şuan da hiçbirşey yok sabahtan beri yatıyorum lavabo harici kalkmadım ama anlamıyorum süregelen bir leke de yok bu neydi şimdi diye sorup duruyorum 😔🤷🏽‍♀️

Kizlar dondurulmus transfer icin adetinizi beklerken adet gecikmesi yasadiniz mi? Benim iki uc gundur adet olacakmisim kasik agrim var. Beyaz akinti, gogus agrisi ancak bugun 29.gun hala hic bir sey yok. Beklemem gelir beklerim gelmez🙈 stresten mi ilaclardan mi bilemedim
Ben zamanında olmuştum ama brnimde transferi taaa ikinci regl zamanına yakın yaptı☺️

Kızlar kahverengi lekem bu sabahta geldi sonra sadece bir parmak boğumu ucu kadar koyu kahverengi kan karışık geldi Ve gitti sabahtan bu zamana şuan da hiçbirşey yok sabahtan beri yatıyorum lavabo harici kalkmadım ama anlamıyorum süregelen bir leke de yok bu neydi şimdi diye sorup duruyorum 😔🤷🏽‍♀️
Doktora sordunmu . Yorum yapamıoyrum ama inşallah olumsuz birşey değildir🙏🏻🙏🏻

Canım o bende de oldu bugün kahverengi ve açık pembe karışık ama lekelenme gibiydi doktor olabilir demişti. Regl oluyor gibi kan gelmedikçe bir şey yok. Endişelenme ama doktoruna yaz tabi.

Kızlar hani yazıyorsunuz ya, 5+2,6+1 gibi.. onlar ne demek açılımı nasıl yani? Ben gebeliğe daha çoooook uzağım ama bileyim istedim🥰

Back
X