Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de oluyor ara ara. Bel ağrısı bacak ağrısı da oluyorKızlar sizde karın ağrısı oluyor mu bende regl ağrısına da benzemeyen tuhaf ağrılar oluyo bazen yatmak istiyorum. Hiç okumadım ağrısı olan ama bende daha önce de oluyordu ondan endişelenmiyordum bugün biraz fazla oldu. Şimdi bile ağrıyo alt taraflar.
Bende de oluyor ara ara. Bel ağrısı bacak ağrısı da oluyor
Kızlar sizde karın ağrısı oluyor mu bende regl ağrısına da benzemeyen tuhaf ağrılar oluyo bazen yatmak istiyorum. Hiç okumadım ağrısı olan ama bende daha önce de oluyordu ondan endişelenmiyordum bugün biraz fazla oldu. Şimdi bile ağrıyo alt taraflar.
Ben de aynı şekilde ilk hamileligimde kolsisini biraktirmisti kadin doğum doktorum 11.haftada bir atak gecirdim ve hemen arkasından kalp atisi durdu bebeğimin.o yuzden eger bıraktıysan bırakma sakın diyecektim çünkü sonradan çok araştırdım ilaci bırakmayı önermiyor doktorlar.ama sen zaten kullaniyormussun romatoloji doktoruna gitmeni öneririm ben hemen randevu aldım çünkü dusukten sonra gittiğimde keşke hamileliğinin basinda gelseydin demisti doktor.insallah bir sıkıntı yaşamayız bu sefer saglikla doğarlarEvet canım günde 3 tane kullanıyorum, ama çok hafif bir atak geçirmeme rağmen beraberinde kanama başladı. Bu hastalık çok korkutuyor beni, geçen hamileliğimde ilacı pek düzenli kullanmıyordum, çok şiddetli bir atak geçirdim. Ondan sonra bebeğin gelişimi durdu. İnşallah bu defa atlatırım![]()
Bende de ara sıra oluyor doktorum cok normal 9.haftaya kadar dediKızlar sizde karın ağrısı oluyor mu bende regl ağrısına da benzemeyen tuhaf ağrılar oluyo bazen yatmak istiyorum. Hiç okumadım ağrısı olan ama bende daha önce de oluyordu ondan endişelenmiyordum bugün biraz fazla oldu. Şimdi bile ağrıyo alt taraflar.
Çok üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsun. ben asla bu hastalığın bu kadar sıkıntı olacağını düşünmezdim. Ben de Romatoloji 'ye gittim bu hamileliğimin başında, atak düşüğe sebep olur dedi , ilacı düzenli kullanırsan atak geçirmezsin dedi ama hafif olan bile sarsmaya yetti, gidişatı bozdu ama inşallah bu son olur. Allah sana da şifa versin inşallahBen de aynı şekilde ilk hamileligimde kolsisini biraktirmisti kadin doğum doktorum 11.haftada bir atak gecirdim ve hemen arkasından kalp atisi durdu bebeğimin.o yuzden eger bıraktıysan bırakma sakın diyecektim çünkü sonradan çok araştırdım ilaci bırakmayı önermiyor doktorlar.ama sen zaten kullaniyormussun romatoloji doktoruna gitmeni öneririm ben hemen randevu aldım çünkü dusukten sonra gittiğimde keşke hamileliğinin basinda gelseydin demisti doktor.insallah bir sıkıntı yaşamayız bu sefer saglikla doğarlar![]()
Canim yeni gordum mesajini..kurtaj oldunmu...nasil gecti operasyon..iyimisin..Kizlar yarin kurtaj olcam . Dua edin benim icin. Korkuyorum. Insallah sonrasinda bir sorun yasamam. Biter ve atlatirim. Yumurtalık ve Rahim zarar görmez. Bir an once yine hamile kalirim.
Sagol canim insallah son olur.kaçıncı haftadasinÇok üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsun. ben asla bu hastalığın bu kadar sıkıntı olacağını düşünmezdim. Ben de Romatoloji 'ye gittim bu hamileliğimin başında, atak düşüğe sebep olur dedi , ilacı düzenli kullanırsan atak geçirmezsin dedi ama hafif olan bile sarsmaya yetti, gidişatı bozdu ama inşallah bu son olur. Allah sana da şifa versin inşallah
6.haftaya girdim daha çok yeniSagol canim insallah son olur.kaçıncı haftadasin
sen simdi
Romatoljı duyuyorum ne ıcın gittiniz benımde düşüğüm var.Çok üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsun. ben asla bu hastalığın bu kadar sıkıntı olacağını düşünmezdim. Ben de Romatoloji 'ye gittim bu hamileliğimin başında, atak düşüğe sebep olur dedi , ilacı düzenli kullanırsan atak geçirmezsin dedi ama hafif olan bile sarsmaya yetti, gidişatı bozdu ama inşallah bu son olur. Allah sana da şifa versin inşallah
25 inde transfer oldum bende hiç gitmedim hala doktora. 22 sinde çağırdı doktorkızlar bende 26 ağustosta 3.gün embriyosu transfer oldum kanda pozitfi gördük kan değer artışlarımda oldu ama dün kese göremeye gittiğimde doktor keseyi çok zor gördü çok küçük dedi 10 gün sonra gel dedi başına gelen var mı ? aslında net görmesi gerekirdi
kan değerleriniz nasıl baktınız mı25 inde transfer oldum bende hiç gitmedim hala doktora. 22 sinde çağırdı doktor
Kan değerine göre pozitif. Ama doktor 22 sinde gel diyince erkendenvgitmek istemedimkan değerleriniz nasıl baktınız mı
benimde kan pozitif ama maalesef ondan sonrada stres bitmiyor Allah yardımcımız olsunKan değerine göre pozitif. Ama doktor 22 sinde gel diyince erkendenvgitmek istemedim
Peki geçtimi sizin ? Şuan nasıl durumunuz ?Benimde öyleydi ama zorla kusuyorum çünkü kusmadan rahatyamıyorum.Naneli şeker iyi geliyor bana deneyebilirsiniz.
Ben 19agustosta transfer oldum daha dün gittim doktora. 6+3 hesaplıyordm ama ultrasonda 6+1 cıktı. Kalp atışlarını doktor gördü ama biz duyamadık daha küçük dedi. Benmde vajinal baktı öyle gördü. Bence senin daha cok küçk oldugu için öyledir. Bendede biraz zorlandı doktr kese ve embriyoyu bulana kdr. Bence daha erken oldugu için küçüktürkızlar bende 26 ağustosta 3.gün embriyosu transfer oldum kanda pozitfi gördük kan değer artışlarımda oldu ama dün kese göremeye gittiğimde doktor keseyi çok zor gördü çok küçük dedi 10 gün sonra gel dedi başına gelen var mı ? aslında net görmesi gerekirdi
teşekkür ederim inşallah öyledir herhangi bir belirtiniz var mı ben herhangi bir belirti yaşamıyorum ğöğüs hassaslığı dışındaBen 19agustosta transfer oldum daha dün gittim doktora. 6+3 hesaplıyordm ama ultrasonda 6+1 cıktı. Kalp atışlarını doktor gördü ama biz duyamadık daha küçük dedi. Benmde vajinal baktı öyle gördü. Bence senin daha cok küçk oldugu için öyledir. Bendede biraz zorlandı doktr kese ve embriyoyu bulana kdr. Bence daha erken oldugu için küçüktür